IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  Digg this topic · Save to del.icio.us · Slashdot It · Post to Technorati · Post to Furl · Submit to Reddit · Share on Facebook · Fark It · Googlize This Post · Add to ma.gnolia · Tag to Wink · Add to MyWeb · Add to Netscape
Reply to this topicStart new topic
LEVEL TRADING
Rating 5 V
Alexian
post Sep 9 2007, 06:28 PM
Post #1

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 768

Tranzactionez live din: 2005

Despre "Level Trading" se discuta prin diverse locuri, cum ar fi forumul de la Alpari Rusia, adica aici:
http://forum.alpari-idc.ru/thread25780.html
Creatorul sistemului "Level Trading" - TraderNeo are la randul sau un site:
http://www.leveltrading.ru/
Ambele pot fi citite in lb. engleza cu "Babelfish" sau cu Google
http://www.google.com/language_tools?hl=en
http://babelfish.altavista.com/
De asemenea se discuta si pe Forex-Tsd despre "Level trading": aici:
http://www.forex-tsd.com/metatrader-4/3407...el-trading.html

Am sa atasez si un material in engleza si originalul in ruseste al acestui sistem si de asemenea toti indicatorii pe care i-am gasit( trebuie spus ca indicatorii nu sunt creati de TraderNeo, pentru ca el deseneaza manual aceste niveluri).
Acum pentru ca am facut introducerea care este problema cu sistemul asta.
Am vazut numeroase "Statement-uri", inclusiv al lui Neo care este afisat pe site-ul sau si toate abunda de profitabilitate. Rar am vazut tranzactii pierzatoare.
Desi exista materialul tradus in engleza, acesta nu este tradus de catre Neo (pentru ca nu stie engleza) ci de alti traderi iar traducerea este destul de criptica si nu se specifica in mod clar care sunt regulile de intrare in piata. Deci in urma ramane o "ceata" groasa.
Nici autorul nu-si da silinta sa ne prezinte punctele esentiale ele sistemului. Pe site-ul sau isi face reclama la un curs pe care-l tine in legatura cu "Level trading" si probabil isi rezerva secretele pentru acel curs. Totusi pe site-ul sau pot fi vazute analizele si are chiar si un newsletter free.
Am adus in "vizor" acest sistem pentru discutii pe marginea lui si poate descoperim care sunt acele reguli de intrare in piata, pentru ca eu pe unde am citit, am gasit ca-s destul de neclare aceste reguli. Poate ajungem la o concluzie mai buna decat altii, pe alte forumuri.

This post has been edited by maslow: May 3 2008, 12:10 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
neamtu_victor
post Sep 27 2007, 07:40 PM
Post #2

Member No.: 1,491

Dap, interesant dar am senzatia ca rusii astia tind sa complice lucrurile prea tare. M-am uitat peste un chart cu toate liniile alea desenate, unele de indicatoare altele manual nu mai pricepi nimic. Deoarce sunt calculatorist tind sa cred ca un system e bun daca trece de backtesturi pe 2,3 ani si functioneaza in forward test cel putin 2 luni. (prin functionare inteleg in primul rand drawdown mic, muuulte tranzactii, si bineinteles pipsi cu +)
De asta voiam sa te intreb daca in cautarile tale n-ai gasit vreun EA care sa confirme ca sistemul e bun 01.gif.

Ms, Victor

+Quote Post
TheEconomist
post Oct 1 2007, 09:15 AM
Post #3

Group: Forex
From: Medgidia, Constanta, Romania
Member No.: 1,263

E interesant ca nivelele sunt inclinate, nu drepte ca la afurisitii aia de pivoti.

--------------------
MQL4 Level 70 Archmage

+Quote Post
phaeton
post Oct 1 2007, 09:37 AM
Post #4

Member No.: 498

QUOTE(TheEconomist @ Oct 1 2007, 10:15 AM) *
E interesant ca nivelele sunt inclinate, nu drepte ca la afurisitii aia de pivoti.

drepte, inclinate, toate's variatii ale nivelelor S/R "naturale", i.e. cele observabile cu ochiul liber pe chart.

ps : poate am timp diseara sa ma uit pe docuri, sa vad cat de bine e tradus in ingrish

+Quote Post
tradelover
post Oct 6 2007, 10:53 AM
Post #5

Group: Moderators
From: ChiangMai Thailand
Member No.: 1,272

M-am jucat si eu cu metoda asta mai demult. Deocamdata nu vreau sa ma bag in discutii... tehnice, nu vreau sa comentez daca e buna sau nu e buna. Prefer sa las treadul sa evolueze, nu sa il duc in directia in care imi convine (sa tai elanul unora care poate au idei bune, hihi). Voi interveni pe parcurs doar daca opiniile evolueaza in contra a ceea ca cred/stiu/presupun/am testat/am intuit eu. 01.gif Si daca am timp.

Deocamdata m-am bagat pt un sfat: Nu e nevoie sa trageti linii dupa un unghi anume, nu e nevoie sa trageti fiecare linie manual. In primul caz unghiurile variaza cu magnificationul graficului (nu e bug, asa e normal sa fie) si se pot schimba cand cursul iese din grafic sau cand rescalati. Al doile caz ia mult timp, in plus aveti probleme cu respectarea paralelismului, deoarece MT4 nu are facilitati de duplicare a unui obiect. De exemplu ca la alte platforme, dai click pe linie, duplicate, apoi o muti unde vrei si ea pastreaza caracteristicile (adica panta dreptei). In schimb in MT4 avem o jucarie numita Fibonacci Channel. Nu e pe bara de unelte (Line Studies) by default, dar se poate pune (right click pe meniu, customize). Fibo Channel este simplu de tras, cu doua-trei clickuri, pastreaza unghiurile si punctele de grafic prin care trece (ca trendlinurile) si poate avea oricate nivele, la orice valoare, sub sau supra unitara, pozitiva sau negativa. Pentru aceasta metoda nu aveti nevoie de nivele pe ratiile fibo (desi asa ar fi mai utila, mi se pare mie), in schimb aveti nevoie de nivele echidistante. Ori de orice alte nivele, in orice relatie credeti de cuviinta. Puneti un fiboch pe chart unde vreti voi, apoi selectati-l si editati properties. Stergeti nivelele de -0.382, -0.5, -0.618 care sunt default si adaugati (sa zicem) alte 9 nivele, cu valorile -0.1, -0.2, -0.3, ...... pana la -0.9 (daca vreti linii intre cele doua marje, valorile sunt negative, daca le vreti in afara, pozitive). Odata facuta treaba asta, computerul o tine minte, si viitoarele fiboch pe care le trageti vor contine cele 10 nivele. Daca folositi fiboch si cu alte feluri de nivele, puteti salva setupul si il reincarcati de fiecare data cand vreti sa il folositi pt metoda asta (canalele odata schimbate, raman schimbate, deci nu aveti posibilitatea sa selectai intre doua feluri de canale, adica cel cu ratii fibo si cel echidistant, decat cu reload sau cu re-editare a nivelelor).

Cam asa (nivelele nu au nici o semnificatie sau legatura cu graficul, doar ca exemplu cum sa le trageti, l-am pus pe grafic si l-am editat odata, apoi l-am pus de inca 3 ori pe grafic la intamplare, mi-a luat doua minute in total, se pot intinde pana unde vreti, se pot muta, nu are rost sa va complicati sa trageti fiecare linie):

Attached File  linii.gif ( 33.47K ) Number of downloads: 176

--------------------
There are no shortcuts in forex. You didn't learn to walk without first learning how to crawl.

+Quote Post
phaeton
post Oct 6 2007, 02:11 PM
Post #6

QUOTE(tradelover @ Oct 6 2007, 11:53 AM) *
...Al doile caz ia mult timp, in plus aveti probleme cu respectarea paralelismului, deoarece MT4 nu are facilitati de duplicare a unui obiect. De exemplu ca la alte platforme, dai click pe linie, duplicate, apoi o muti unde vrei si ea pastreaza caracteristicile (adica panta dreptei)...

how about : trasezi prima linie, dublu click pe ea ca sa devina modificabila, Ctr + click stanga pe linie si deplasarea noii linii in punctul dorit ? 01.gif

n'am constatat nerespectari ale paralelismului pe acelasi TF..

+Quote Post
phaeton
post Oct 6 2007, 03:19 PM
Post #7

QUOTE(maslow @ Oct 6 2007, 04:10 PM) *
QUOTE(phaeton @ Oct 6 2007, 03:11 PM) *
QUOTE(tradelover @ Oct 6 2007, 11:53 AM) *
...Al doile caz ia mult timp, in plus aveti probleme cu respectarea paralelismului, deoarece MT4 nu are facilitati de duplicare a unui obiect. De exemplu ca la alte platforme, dai click pe linie, duplicate, apoi o muti unde vrei si ea pastreaza caracteristicile (adica panta dreptei)...

how about : trasezi prima linie, dublu click pe ea ca sa devina modificabila, Ctr + click stanga pe linie si deplasarea noii linii in punctul dorit ? 01.gif

Phaeton e buna metoda. Probabil asta este shortcut-ul pentru "duplicate" de pe alte platforme. Mai stii din astea? 41.gif
Paralelismul se respecta in acelasi TF. Problema intervine la comutarea intre Tf-uri. Metoda functioneaza cu orice instrument pe care-l gasim la meniul "Insert".

maslow, rasfoiesc acum forumul alapari. documentul in rusa e bazat pe mesajele lui Neo de pe alpari. am mai spicuit cate infos care au fost postate ca raspunsuri la intrebarile altor users.

sper sa reusesc azi sa compar si versiunea in engleza.

referitor la paralelism. problema a fost semnalata si pe alpari. ei o credeau bug.dar acum tind sa cred ca e cum zice Tradelover. Neo mentioneaza ca el foloseste cate un grafic separat pt fiecare TF. Ceea ce nu mi se pare un asa mare inconvenient.

+Quote Post
phaeton
post Oct 6 2007, 06:29 PM
Post #8

QUOTE(maslow @ Oct 6 2007, 04:26 PM) *
Phaeton wrote:
referitor la paralelism. problema a fost semnalata si pe alpari. ei o credeau bug.dar acum tind sa cred ca e cum zice Tradelover. Neo mentioneaza ca el foloseste cate un grafic separat pt fiecare TF. Ceea ce nu mi se pare un asa mare inconvenient.

Asa am inteles si eu ca "pentru fiecare set de linii paralele" foloseste cate un TF separat si numai comuta pe grafic pe alte Tf-uri. Dar cum transfera totusi paralelismul de la un TF la altul ? Adica sa asez acelasi set de linii paralele pe un Tf mai mic de exemplu.

am verificat doar primele doua parti. a trebuit sa mai 'nivelez' pe ici pe colo traducerea din topor. exemplele le-am lasat, mi se par usor de inteles si asa.

referitor la intrebarea ta, pe Weekly si daily, liniile pastreaza unghiul de pe monthly.

pe 4h si 1h se deseneaza independent, alegi doua puncte de referinta care ti se par importante si .... repli-kate 01.gif

cred ca se poate incepe cu imaginea oferita chiar de el pe propriul site.

bafta
Attached File(s)
Attached File  leveltrading.doc ( 442.5K ) Number of downloads: 114

+Quote Post
tradelover
post Oct 9 2007, 04:25 AM
Post #9

Group: Moderators
From: ChiangMai Thailand
Member No.: 1,272

QUOTE(phaeton @ Oct 6 2007, 07:11 PM) *

waaaa haaaaa.... Habar nu aveam! > Sarutmanaaaa!
Nici nu stii cat imi lipsea! Am pacut pana acum o gramada de artificii sa trag linii paralele... Inclusiv un script care imi crea un o linie paralela cu alta existenta.. ....

Ca sa ma asigur ca nu spui prostii am deschis graficul si am tras 100 de linii paralele... Nu ma mai puteam opri, haha...

Uite asa invat si eu lucruri noi!

Later edit: Am testat si merge pt orice obiect, nu doar pt linii. Am umplut ecranul cu cercuri, triunghiuri, fibouri, etc... Waaaa... Daca m-ar vedea fiica-mea ce entuziast sunt... hihi, ea de obicei face asta zilnic cu Paintbrush si eu fac misto de ea... 10.gif
Deci e bine de scris si de pus in rama: "In MT4, CTRL+leftclick+drag&drop creaza un duplicat al obiectului respectiv!".
Well done, phaeton!!

Later later edit: Hei, Stefan, cum scap de gunoaiele care imi apar dupa omuleti??? (FF2.0, dar am vazut ca apar si cu IE!)

--------------------
There are no shortcuts in forex. You didn't learn to walk without first learning how to crawl.

+Quote Post
phaeton
post Oct 9 2007, 09:19 AM
Post #10

ma bucur ca v'ajuta pontu.

sincer, nici nu'mi mai amintesc cum l'am descoperit/aflat si cand. pt mine era deja ca si ceva "given/granted".
noroc ca ati adus vorba 21.gif

+Quote Post
sinus45
post Oct 9 2007, 10:18 PM
Post #11

Member No.: 1,677

Tranzactionez live din: 2004

QUOTE(phaeton @ Oct 9 2007, 09:19 AM) *
ma bucur ca v'ajuta pontu.

sincer, nici nu'mi mai amintesc cum l'am descoperit/aflat si cand. pt mine era deja ca si ceva "given/granted".
noroc ca ati adus vorba 21.gif

pfiuu
Trag 400 de linii paralele pe zii!! m-ai facut un om fericit pe ziua de azi!! nu m-am bucurat pentru 2 tranzactii grase si profitabile cat ma bucur pentru liniile astea !
thx again
o zi excelenta va urez

+Quote Post
sinus45
post Oct 9 2007, 10:28 PM
Post #12

Apropo de metoda level, am auzit de la apropiati ca intradevar se produc profituri de pe urma ei.Persoanele care mi-au spus asta sunt traderi cu experienta si stiu ce vorbesc. Oricum nu e o revolutie strategigca sau mai stiu ce explozie de inteligenta extraterestra, sunt linii de trend paralele trase prin varfuri importante de trend si bottomuri(sincer asta folosesc si eu de cativa ani si multii altii traderi fx sau orice fel de traderi)., insa dumnealui a stiut sa le imbine intr-o maniera putin diferita si sa-i implementeze anumite conditii logice .Tot respectul pentru rusi , am cunoscut trader rus si stiu de ce sunt in stare.Joaca mult pe geometria graficului majoritatea, triunghiuri, lini, flag, 2 bottom, 3 top.. etc...etc..
Brovo lor si domnului cu strategia level!
Sper ca in cativa ani sa avem si noi romani care sa poata sa-si spuna cuvantul . doamne ajuta!
o seara buna , si merci inca odat de liniile alea paralele , pfiu ca vesel m-ai facut!!:))

+Quote Post
sinus45
post Oct 20 2007, 01:49 PM
Post #13

QUOTE(maslow @ Oct 20 2007, 01:35 PM) *
QUOTE(sinus45 @ Oct 9 2007, 11:28 PM) *
Apropo de metoda level, am auzit de la apropiati ca intradevar se produc profituri de pe urma ei.Persoanele care mi-au spus asta sunt traderi cu experienta si stiu ce vorbesc. Oricum nu e o revolutie strategigca sau mai stiu ce explozie de inteligenta extraterestra, sunt linii de trend paralele trase prin varfuri importante de trend si bottomuri(sincer asta folosesc si eu de cativa ani si multii altii traderi fx sau orice fel de traderi)., insa dumnealui a stiut sa le imbine intr-o maniera putin diferita si sa-i implementeze anumite conditii logice .Tot respectul pentru rusi , am cunoscut trader rus si stiu de ce sunt in stare.Joaca mult pe geometria graficului majoritatea, triunghiuri, lini, flag, 2 bottom, 3 top.. etc...etc..
Brovo lor si domnului cu strategia level!
Sper ca in cativa ani sa avem si noi romani care sa poata sa-si spuna cuvantul . doamne ajuta!
o seara buna , si merci inca odat de liniile alea paralele , pfiu ca vesel m-ai facut!!:))

Sinus cunosti care sunt acele conditii logice pe care le-a implementat TraderNeo pentru "Level trading"?
Sa zicem ca "maslow" a descoperit la randul sau o serie de conditii logice care permite ulterior trasarea acelor linii de trend.
Poate sunt aceleasi conditii in functie de care traseaza Neo liniile de trend, poate sunt altele. Nu stiu. Nu am facut cursul lui, dar cat de curand am sa ma inscriu sa vad ce metodologie aplica.
Spuneti voi ce ar trebui sa fac?In ce maniera ar trebui sa tratez problema? Neo are un pret pentru a-ti insusi cursul lui.
Sa vin eu si sa pun pe forum aceasta metodologie ar insemna sa dezvalui daca nu metodologia "level trading" a lui Neo atunci cel putin o alta inrudita si eventual sa fac o cohorta de traderi suparati, anume cei care au dat bani pe metoda sau chiar pe Neo sau poate si pe altii care tranzactioneaza level trading. Lumea e mica.
Oricum omul a fost suficient de darnic si a pus la dispozitie suficient material despre "Level Trading".
Ii multumessc pe aceasta cale.

Desi pe un thread paralel Stefan ne trage de urechi ca am luat-o pe aratura cu mesajele personale nu pot sa nu-i multumesc lui Phaeton pentru truc, stie el care. Spre Ibiza luam avionul impreuna man.

weekend placut tuturor.

Ar trebui fara doar si poate cred eu , sa explici cum vezi problema si de unde trage neo liniile de trend, as putea si eu sa-mi exprim parerea cred ca am putin habar despre trucul sa zic asa lui neo, daca o fi ala care cred eu , faza e ca se fac banii din meotoda esta si eu trag linii de trend pe grafice mari am explicat intr-un post intr-o maniera asemnatoare , insa cred ca putem poate folosii pentru anlize marii si metoda neo pentru o perioada de test pentru ca intradevar se pare ca are omu ceva de spus. Putem gasii chestii neconventionale vb lu mfx care pe viitor for face diferente semnificative.
Apropo de liniile lui neo am sa aluc odata un timp si pentru liniile lui sinus 01.gif , sunt niste linii total diferite de liniile normale care de multe ori au un efect fantastic , insa sincer inca mai lucrez la ele, sunt niste linii de trend trase sub un anumit unghi si prin anumite varfuri sa zic asa care desi sunt trase poate de acum lunii bune , si atentie pe grafic nu se vad cu ochil liber ele au de multe ori cum am mai spus o importanta majora , cred..
weekend placut si tie..

+Quote Post
sinus45
post Oct 26 2007, 11:52 AM
Post #14

Foarte frumos , imi place gandirea pe care ai abordato , imi pare rau doar ca nimeni nu-si da interesu sa posteze sa intrebe , sa aduca modificari sau sa-si spuna pareri ... chair imi pare , si cred fara sa supar pe nimeni ca noi romanii ma avem 100 de ani pana o sa incepem sa fim ca cei din afara , unde atentia si schimbul de experienta sunt pe primul loc.
Acuma o sa analizez pe larg metodologia ta si am sa vin cu argumente pro sau contra , insa ca gandire mi-a placut ideea mult .
O zi buna 01.gif!

+Quote Post
ener
post Oct 28 2007, 09:32 PM
Post #15

From: bucharest
Member No.: 762

prin amibilitatea lui stefan vin cu urmatoarele precizari:
din cei 587 useri numai 184 de useri au postat cel putin o data;
din cei 587 useri numai 132 s-au logat in luna curenta;
din astia 587, 86 s-au inregistrat in ultimele 30 de zile.
ce concluzie putem trage de aici las la latitudinea vostra. lucrurile incep sa se miste dar trebuie rabdare.

asa ca nu va simtiti descurajati.

cand o sa fie cazul o sa vin si eu cu intrebari si completari.

--------------------
putting on a winning trade requires absolutely no skill

Stage Two Trader - Conscious Incompetence

+Quote Post
sinus45
post Nov 4 2007, 09:39 PM
Post #16

QUOTE(maslow @ Nov 4 2007, 07:23 PM) *
Nu. Nu putem tranzactiona direct pe monthly, dar dupa acelasi principiu descris mai sus putem trasa liniile pe H1.
Graficul pentru GBP/JPY la mine arata ca mai jos.

Maslow poti arata inca odata pas cu pas pt 1h cum procedezi ? ceva imi e neclar in ceea ce priveste metoda de trasare a liniilor de trend ..Poate fi trasata si prin hight , prin low , sau doar prin centrele de greutate sa zic asa?

+Quote Post
vladv
post Jan 24 2008, 01:37 PM
Post #17

From: Aiud
Member No.: 608

Se poate aplica pe timeframe mai mic decat 1H cumva?30,sau chiar 5 min daca e posibil.....

+Quote Post
ady1990
post Feb 15 2008, 02:52 AM
Post #18

From: Viseu de Sus MM
Member No.: 1,721

Tranzactionez live din: 2007

interesanta teorie....a gasit cineva ceva in legatura cu intrarile/iesirile? in legatura cu documentatia nu cred k poate fi folosita e doar sa iti faci o imagine de ansamblu...in caz ca vrei sa dai 6000/10000 de ruble.

The description of tactics represented is below, it is not the official work Of traderNeo and it cannot be used as benefit for the trade.

--------------------
"Orice prost poate sti...scopul e sa intelegi"

+Quote Post
dragosd1
post Apr 6 2008, 09:48 PM
Post #19

Member No.: 2,060

QUOTE(ener @ Oct 28 2007, 09:32 PM) *
prin amibilitatea lui stefan vin cu urmatoarele precizari:
din cei 587 useri numai 184 de useri au postat cel putin o data;
din cei 587 useri numai 132 s-au logat in luna curenta;
din astia 587, 86 s-au inregistrat in ultimele 30 de zile.
ce concluzie putem trage de aici las la latitudinea vostra. lucrurile incep sa se miste dar trebuie rabdare.

asa ca nu va simtiti descurajati.

cand o sa fie cazul o sa vin si eu cu intrebari si completari.

Salut
frate m-ai spart cu gindacul ala! Credeam ca am o giza pe ecran.... blink.gif
cred ca sint obosit rau!

Salutari la toti, ideea e foarte interesanta, nu e o aplicatie aparte a lui gann?

(Edited)
Hm, nu e, ci e o forma aparte de lini de S/R, aplicate sub unghiul dat de WK timeframe.
Am gasit si site-ul individului tradus in engleza, poate intelegeti mai mult, e destul de interesant...

http://www.translate.ru/url/tran_url.asp?l....ru/trading.htm

This post has been edited by dragosd1: Apr 11 2008, 11:10 PM

+Quote Post
dragosd1
post Apr 12 2008, 12:02 AM
Post #20

Member No.: 2,060

M-am jucat un pic cu indicatorul Level Trading.ex4 si, citeam de problemele cu care se confrunta pe ForexFactory legat de trasarea manuala a trendline, asa cum recomanda autorul rus.
Plecind de la asta, am bagat un pic nasul prin Fibo Channel, care e default in MT4, si care se pastreaza indiferent ce zoom faci in chart sau daca schimbi timeframe-ul.
Cred ca, de fapt, asta e unul din secrete....
Al naibii pret, respecta intru totul nivelele fibo din channel(care coincid si cu niv fibo din retracement, dar au alta valoare.
Nu stiu daca am fost clar, daca nu astept intrebari.
Cred ca totul se reduce la a trata fibo channel ca puncte de S/R, simplu....
Si este cu atit mai interesant cu cit fibo channel trasat pe ultimul swing high/low a fost respectat de pret si in trecut!

Ia priviti ce frumos...

This post has been edited by dragosd1: Apr 12 2008, 12:15 AM
Attached File(s)
Attached File  level_trading_fibo.gif ( 34.23K ) Number of downloads: 102

+Quote Post
Ad Bot

Ads

Quote Post

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts  
0 fixbroker 5 Yesterday, 10:52 PM
Last post by: fixbroker
No New Posts  
0 fixbroker 4 Yesterday, 10:50 PM
No New Posts  
0 fixbroker 4 Yesterday, 10:48 PM
No new  
4 
46 Alexian 15,296 2nd July 2009 - 01:51 PM
Last post by: HappyTrader
No New Posts  
8 Daedalus 623 18th May 2009 - 06:56 AM
Last post by: mihai666
No New Posts  
2 stockinho 265 6th April 2009 - 09:01 AM
Last post by: kerosen
No New Posts  
0 laurentiu 355 18th February 2009 - 12:59 AM
Last post by: laurentiu
No New Posts
1 influxed 369 9th February 2009 - 06:12 PM
Last post by: cristi12
No New Posts  
0 RSS Bot 228 30th January 2009 - 05:08 AM
Last post by: RSS Bot
No New Posts  
0 RSS Bot 96 30th January 2009 - 05:08 AM
Last post by: RSS Bot

RSS Lo-Fi Version Time is now: 4th July 2009 - 03:53 AM

Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Vamist Forex - Invata cum sa profiti din diferenta de curs valutar

© 2005-2009 vamist.ro - Cea mai mare comunitate forex din Romania

Partners: Descopera lumea | E-genial: Da-mi link | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale
Se incarca stirile...