Pagina principala
Perechi valutare (analize forex)
Ultimele discutii
- forex.com
de Marius_E

Aug 30 2010 06:42 PM - Indicator de volatilitate / price action
de sian

Aug 30 2010 03:11 PM - ForexBall 2010 - Concurs International de Trading din 6 septembrie
de admiral markets

Aug 30 2010 10:21 AM - Forex Cha-Ching
de Magicianul

Aug 26 2010 01:10 AM - ce broker mi se potriveste ?
de wallye

Aug 25 2010 05:29 PM
Toggle this category Forum Forex
| Forum | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|
|
Forex pentru incepatoriSectiune pentru cei care sunt la inceput de drum Subforumuri: |
|
|
|
Analize tehnice si fundamentaleAnaliza diferitelor perechi valutare tranzactionate pe forex Subforumuri: |
|
|
|
Experti, indicatori si trading automatDiscutii legate de utilizarea si eficenta expertilor si a indicatorilor tehnici, precum si aspecte legate de programarea acestora Subforumuri: |
|
|
|
Strategii si planuri de tranzactionareMetode de trading pe piata forex |
|
|
|
Brokeri forexPareri, sugestii, sfaturi si experiente personale legate de brokerii forex Subforumuri: |
|
Toggle this category Generalitati
| Forum | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|
|
Anunturi administrativePuteti sa-i spuneti si avizier... Diferenta este ca aici puteti si comenta. ;) |
|
|
|
Discutii generaleAtat despre forex, cat si despre orice alte subiecte care prezinta interes Subforumuri: |
|
|
|
ArhivaSectiuni si threaduri vechi... Toate read only. Multe dintre informatiile pe care le gasiti in aceasta sectiune NU mai sunt de actualitate Subforumuri: |
|
Statistici
- Total membri
- 3123
- Cel mai nou membru
- andrei_parianu
- Maxim useri online simultan:
- 5641
13 November 2009 - 03:43 AM
9 utilizatori activi (in ultimele 15 minute)
2 members, 7 guests, 0 anonymous users | Arata dupa: Ultimul click sau Nume membru
Google, Yahoo, tradelover, MSN/Bing, RuuM

Ajutor