Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.050.294

Totul de vanzare


Barbones

1.006 citiri

Va place aici?  

9 membri au votat

  1. 1.

    • Da
      9
    • Nu
      0

Cand te gandesti ca in 80% din cazuri Euro a inceptut pe 8 Septembrie trendul de buy al sfarsitului de an parca nu-ti da ghes inima sa zici ca si de data asta vom fi pe medie.. Sua a primit o lovitura azi care, explicata strengareste de "expertii" bancilor mari - "era de asteptat si nu e grav" -a dus la ce s-a vazut pe SP, DOW si... Euro!!!

 

Ma asteptam ca interventia de azi pe Dolar sa fi avut loc mai devreme, acum 2 saptamani cand pericolul dublei recesiuni era mai mic ca nu am altfel cum sa numesc miscarea de pe "Existing Home Sales" ; cine dreq cumpara cand va fi prost?, cand Jen ul devine nesimtit de scump si Un Frank se lupta cu toti sa nu valoreze cat 5 dolari .

 

Probabil ca "al doilea picior" al recesiunii nu a fost inca inclus in pret, probabil ca a cumpara acum, orice, de la actiuni pe Google, marele "aparator" al neutralitatii Net ului, sau pe Apple care tocmai ce introduce noi softuri de recunoastere vocala si vizuala pentru a depista cine foloseste telefonul abuziv, inca pare scump.

Mie mi se pare totul scump, sincer,...poate Skol la cutie sa para acceptabil.

 

Si pentru ca si Obama e in concediu am sa ma duc si eu pana pe 8 Septembrie cand revin copiii din concedii si parintii se pregatesc de scoala. Si de cumparat bonduri

 

In rest, totul e de vanzare.

1 Comentariu


Comentarii Recomandate

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.