Forex: Cum sa incep - Vamist Forex - Forum

Salt la continut

Toggle shoutbox Forex chat

flames Forex : (Ieri, 05:18 AM) Viata este o boala care se transmite pe cale sexuala si care are mortalitatea 100%.
flames Forex : (Ieri, 05:19 AM) A prevedea este greu, mai cu seama cand este vorba de viitor
flames Forex : (Ieri, 05:19 AM) Unii oameni isi iubesc asa de mult femeile lor incat, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora.
flames Forex : (Ieri, 05:20 AM) Daca într-o zi te simti inutil si deprimat, consoleaza-te cu gândul ca odata ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toti.
flames Forex : (Ieri, 05:20 AM) =)) =)) =))
flames Forex : (Ieri, 07:25 AM) http://www.hotnews.r...puric.htm?cfnl=
oltciter Forex : (Ieri, 08:09 AM) http://forum.vamist....zone-t2443.html
oltciter Forex : (Ieri, 08:09 AM) aici gasesti tpl-urile
DarkInside Forex : (Ieri, 09:12 AM) neatza
DarkInside Forex : (Ieri, 09:13 AM) buna olciter ... le-am gasit pana la urma :D
portishead Forex : (Ieri, 09:15 AM) buna dimineata! ocupat tare de azi... vine unu cica il cheama Audit. pare ca e tare ca toata lumea s-a transformat in misunareasa... spor la treaba tuturor si o saptamana frumoasa!
flames Forex : (Ieri, 10:26 AM) neatzaaaaa!!!
dinualexstelian Forex : (Ieri, 11:12 AM) salutare
dorine1 Forex : (Ieri, 10:07 PM) mai e cineva prin zona?
dorine1 Forex : (Ieri, 10:08 PM) scuze dublu post
flames Forex : (Ieri, 10:10 PM) zi
oltciter Forex : (Ieri, 10:52 PM) gata pe azi dragele mele colege si scumpi mei colegi! Ne vedem maine! Noapte buna!
ilona Forex : (Ieri, 10:59 PM) multumim,noapte buna
flames Forex : (Ieri, 11:34 PM) multumim multumim!!!!
flames Forex : (Ieri, 11:34 PM) nopate buna
Resize Shouts Area

Posteaza discutia pe: Digg Del.ico.us Facebook

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cum sa incep Evaluare topic: -----

#1 Useril este offline   Ares Forex

• Forexist in devenire
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 11-October 06

Postat 11 October 2006 - 01:23 AM

In primul rand vreau sa ma prezint sun Alama de pe marketiva, am dat de forumul vostru si mi s-a parut super interesant . Sincer sa va spun auzisem de undeva de bursa si asa ca dintr-o data mam pus sa caut pe net ce inseamna si cu ce se manca . Am dat de marketmarker.ro este o bursa romaneasca , dar cum nu suport tara asta si tot ce se intampla in ea , am cautat mai departe dand de forex.com acolo m-am mai dezmeticit am mai invatat una alta ... pana cand am citit ceva despre Oanda . Dupa Oanda am ajuns pe marketiva unde cred ca voi ramane depinde de mine .
Am citit unele threaduri de pe forum de aici si am invatat ceva din fiecare .
Vreau sa ma documentez cat mai mult despre cum sa fac tranzactii , despre tot . Nu as vrea sa iau o carte si subliniez nu , pentru ca odata ce am luat o carte in care incep sa citesc din ea si la un momentdat nu inteleg ma incurc , imi va piere interesul si nu vreau ca acest lucru sa se intample . Caut o sursa de unde pot invata termeni , strategii , cum sa citesc un chart , expresii foloste des. Daca ma puteti ajuta cum sa fac acest pas , nu pot sa va spun decat ca sunteti oameni de treaba :) si poate intr-o zi o sa ma pot revansa cumva .

Va respect felul in care scrieti si voi face tot posibilul sa invat din thredurile voastre .
0

#2 Useril este offline   spahiu Forex

• Forexist in devenire
  • Pip
  • Grup: Useri
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 24-October 05

Postat 11 October 2006 - 01:00 PM

este un intreg thread denumit Linkuri utile http://forex.vamist....ead.php?tid=755
gasesti acolo tot ce vrei...insa daca te plictisesti(pierzi interesul) la o carte nu e bun, ma gindesc ca sunt o sumedenie de resurse(carti, articole etc) de parcurs..iti va lua luni bune de studiu atit teoretic cit si practic...
0

#3 Useril este offline   black ice Forex

• Forexist in devenire
  • Pip
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 31-March 06

Postat 11 October 2006 - 05:26 PM

Cum zice şi spahiu, vezi topicul cu linkuri de pe vamist şi în special situl BabyPips. Problema e că dacă nu te atrage, dacă nu ţi se par interesante lucrurile astea şi îţi pierzi interesul mă îndoiesc că vei reuşi să faci ceva.
0

#4 Useril este offline   Ares Forex

• Forexist in devenire
  • Pip

Postat 11 October 2006 - 06:01 PM

http://www.moneytec....ad...879&page=1

Asta este un link bun pentru mine si pentru toti cei care acuma incep sa invete ce este forexul .

Multumesc Spahiu si multumesc Fata_Morgana pentru ca a postat linkul acesta

Eu , dupa cum spune continutul din linkul respectiv in First Stage unde pun intrebari stupide si enervante, dar ma gandesc ... toti au fost asa mai mult sau mai putin .
0

#5 Useril este offline   black ice Forex

• Forexist in devenire
  • Pip
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 31-March 06

Postat 11 October 2006 - 06:21 PM

Linkul către moneytec mă duce spre "page not found". Cred că ăsta e linkul bun. Completarea acelor primi paşi vine după 18 luni. E pe vamist un topic cu documentul întreg - link.
0

#6 Useril este offline   Ares Forex

• Forexist in devenire
  • Pip

Postat 11 October 2006 - 08:39 PM

Apropo de thredul acela , avem traderi vechi pe forumul acesta ? Adica vechi vechi.

Si un alt apropo ce vechime aveti voi ca traderi ?
0

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics
  Topic Deschis de Statistici Ultima postare
No similar topics were found

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Informatiile de pe vamist.ro NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Parteneri: Descopera lumea | E-genial: Da-mi link | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale

Vamist Forex - Invata cum sa profiti din diferenta de curs valutar

© 2005-2010 vamist.ro - Cea mai mare comunitate forex din Romania