Forex: Vamist Forex - Forum -> English

Salt la continut

Toggle shoutbox Forex chat

flames Forex : (Ieri, 05:18 AM) Viata este o boala care se transmite pe cale sexuala si care are mortalitatea 100%.
flames Forex : (Ieri, 05:19 AM) A prevedea este greu, mai cu seama cand este vorba de viitor
flames Forex : (Ieri, 05:19 AM) Unii oameni isi iubesc asa de mult femeile lor incat, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora.
flames Forex : (Ieri, 05:20 AM) Daca într-o zi te simti inutil si deprimat, consoleaza-te cu gândul ca odata ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toti.
flames Forex : (Ieri, 05:20 AM) =)) =)) =))
flames Forex : (Ieri, 07:25 AM) http://www.hotnews.r...puric.htm?cfnl=
oltciter Forex : (Ieri, 08:09 AM) http://forum.vamist....zone-t2443.html
oltciter Forex : (Ieri, 08:09 AM) aici gasesti tpl-urile
DarkInside Forex : (Ieri, 09:12 AM) neatza
DarkInside Forex : (Ieri, 09:13 AM) buna olciter ... le-am gasit pana la urma :D
portishead Forex : (Ieri, 09:15 AM) buna dimineata! ocupat tare de azi... vine unu cica il cheama Audit. pare ca e tare ca toata lumea s-a transformat in misunareasa... spor la treaba tuturor si o saptamana frumoasa!
flames Forex : (Ieri, 10:26 AM) neatzaaaaa!!!
dinualexstelian Forex : (Ieri, 11:12 AM) salutare
dorine1 Forex : (Ieri, 10:07 PM) mai e cineva prin zona?
dorine1 Forex : (Ieri, 10:08 PM) scuze dublu post
flames Forex : (Ieri, 10:10 PM) zi
oltciter Forex : (Ieri, 10:52 PM) gata pe azi dragele mele colege si scumpi mei colegi! Ne vedem maine! Noapte buna!
ilona Forex : (Ieri, 10:59 PM) multumim,noapte buna
flames Forex : (Ieri, 11:34 PM) multumim multumim!!!!
flames Forex : (Ieri, 11:34 PM) nopate buna
Resize Shouts Area

Subforumuri

Forum Statistici Ultima postare
Forum de tip arhiva

Daily Forex Analysis

• 106 Topice
  • 3 Replici
Forum de tip arhiva

General

General discussions about Forex trading.

• 38 Topice
  • 83 Replici
Forum de tip arhiva

Translations

If you need a translation of one of the posts from the Romanian forum, this is the place where you can ask.

• 1 Topice
  • 3 Replici

Informatiile de pe vamist.ro NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Parteneri: Descopera lumea | E-genial: Da-mi link | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale

Vamist Forex - Invata cum sa profiti din diferenta de curs valutar

© 2005-2010 vamist.ro - Cea mai mare comunitate forex din Romania