Aceasta postare a fost editata de insomniac: 07 September 2009 - 05:03 PM
Toggle shoutbox Forex chat
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FxPro Evolueaza!
Postat 07 September 2009 - 04:35 PM
Salutare,nu inteleg o chestie la fxpro:pe demo 100 de pipsi cu lot de 0.1 inseamna in jur de 100 de euro iar pe cont live 100 de pipsi cu lot de 0.1 inseamna nu mai mult de 75 de euro.Tranzactionez numai gbpusd.Ma poate face cineva sa inteleg,poate chiar cineva de la fxpro?
Postat 07 September 2009 - 06:37 PM
Later edit:
Se pare ca ce am spus mai sus e o prostie pentru ca nu am citit cu atentie intrebarea.
Poti sa pui 2 printscreenuri din care sa reiasa ceea ce ai afurmat mai sus?
Aceasta postare a fost editata de Mangusta: 07 September 2009 - 07:11 PM
Postat 07 September 2009 - 08:14 PM
Mangusta, la 07 September 2009 - 06:07 PM, a spus:
Later edit:
Se pare ca ce am spus mai sus e o prostie pentru ca nu am citit cu atentie intrebarea.
Poti sa pui 2 printscreenuri din care sa reiasa ceea ce ai afurmat mai sus?
Deocamdata contul live l-am golit,o sa bag saptamana viitoare vreo 300 de euro si o sa pun aici printscreen cu o tranzactie pe live si o tranzactie pe demo.As schimba brokerul dar imi place aici pt. ca imi pot retrage banii direct pe card si alte probleme nu am avut cu ei,banii ajung intotdeauna la timp,platforma merge bine.
Aceasta postare a fost editata de insomniac: 07 September 2009 - 08:21 PM
Postat 07 September 2009 - 10:15 PM
Eu cred ca la un cont e vorba de Euro si la celalalt de $.
Chiar daca stii asta o scriu pentru cei ce nu au gasit-o inca: daca dai click dreapta pe fereastra Trade acolo la profit poti alege 3 variante:
-as Points (pipsi)
-as Term Currency
-as Deposit Currency
Deci fie un cont e in euro si celalalt in $ si ai selectat la ambele as Deposit Currency, fie la un cont ai selectat as Term Currency si la celalalt as Deposit Currency (ambele conturi fiind in euro de ex)
Alta explicatie eu nu gasesc.
Chiar daca stii asta o scriu pentru cei ce nu au gasit-o inca: daca dai click dreapta pe fereastra Trade acolo la profit poti alege 3 variante:
-as Points (pipsi)
-as Term Currency
-as Deposit Currency
Deci fie un cont e in euro si celalalt in $ si ai selectat la ambele as Deposit Currency, fie la un cont ai selectat as Term Currency si la celalalt as Deposit Currency (ambele conturi fiind in euro de ex)
Alta explicatie eu nu gasesc.
Postat 07 September 2009 - 10:35 PM
Mangusta, la 07 September 2009 - 07:59 PM, a spus:
Daca l-ai golit poti sa pui si o linie cu un ordin si impartim noi profitul la nr de pipsi ca sa vedem valoarea pipsului.
Da,asha e cum spune msjohntm,la amandoua conturi e selectat as deposit curency si contul demo e in dolari.Nu m-am gandit la asta,sunt un dobitoc...sorry de deranj.Va multumesc pentru ajutor.
Aceasta postare a fost editata de insomniac: 07 September 2009 - 10:45 PM
Postat 07 September 2009 - 10:51 PM
Deci e exact cum am banuit eu mai sus. Cei 72 sunt $ si nu Euro. Pe GspUsd ai valoarea:
1 pips=1$ pentru 0,1 loturi.
L.E. @insomniac ai sters graficele la care ma refeream si m-ai lasat sa vorbesc in vant. Dar eu nu mai sterg nimic, sa stii.
1 pips=1$ pentru 0,1 loturi.
L.E. @insomniac ai sters graficele la care ma refeream si m-ai lasat sa vorbesc in vant. Dar eu nu mai sterg nimic, sa stii.
Aceasta postare a fost editata de msjohntm: 07 September 2009 - 10:57 PM
| Topic | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|

Logare
Inregistrare
Ajutor

Sus
Citare Multipla