Sari la conținut

[Comentarii] Losers Anonymous


Postări Recomandate

  • Moderators

aha, gata, uite-o aici.

 

Deci el spune ca:

 

I was in this game for the money. The low hanging fruit, i.e. idiots whose parents paid for prep school, Yale, and then the Harvard MBA, was there for the taking. These people who were (often) truly not worthy of the education they received (or supposedly received) rose to the top of companies such as AIG, Bear Stearns and Lehman Brothers and all levels of our government. All of this behavior supporting the Aristocracy, only ended up making it easier for me to find people stupid enough to take the other side of my trades. God bless America.

 

cum se impaca asta cu discutia noastra de mai sus? "Eroul" tau imi da dreptate, "decat sa planga mama, mai bine sa planga mă-ta!"

:sad:

 

[later edit 2] măh, am continuat sa citesc despre Lahde, m-a prins flama! Am citit presa vremii, the Guardian (linkul de pe wiki de la linkul tau) si de acolo m-a dus pe aiurea.... Tare de tot tipul. Multe chestii despre el nu le stiam, in afara de faza cu scrisoarea (care a fost destul de populara). Well, a fura de la bogati nu e cu nimic mai bine decat a fura de la saraci, ori a fura in general, iar daca il jefiuesti pe Buffet ori o vaduva saraca care isi joaca banii de paine, tot jaf se cheama. Pâna la urma Sandokan sau Robin Hood tot nişte hoţi ramân, dar asta nu ne impiedica sa ii iubim...

 

Cred ca incepe sa devina si "eroul meu".

 

Do you mind if we share him? haha...

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aha, gata, uite-o aici.

 

cum se impaca asta cu discutia noastra de mai sus? "Eroul" tau imi da dreptate, "decat sa planga mama, mai bine sa planga mă-ta!"

:)

 

 

pai se impaca foarte bine, pt ca este vorba de marimea trade`urilor....and size does matter . :sad:

cand esti in masura sa determini tu trendul, cand din cauza marimii trebuie sa fii atent la intrare si iesire pt ca influentezi piata, te gandesti altfel la contrapartea ta fata de situatia in care esti o picatura din ocean, cum suntem noi pe forex.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 săptămâni mai târziu...

Cautand pe internet, am gasit toate cele trei parti audio ale Trading for a living - Alexander Elder:

 

 

Partea intai

 

Partea a doua

 

Partea a treia

 

Offtopic
Cu aprobarea lui Stefan, le pot atasa si pe ftp daca o sa considerati ca sunt mai accesibile in acest fel.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Mersi Andrei! Am carat tot si o sa il pun pe stick sa il ascult in caruţă in drum spre casa.

 

Edit

 

Nu stiu de ce parca ma asteptam sa il aud vorbin pe Elder cu accentul lui ala rusesc cum vorbeste prin clipurile de pe youtube, hahaha... ce blambă sunt, vorba lui oltciter....

 

Fair winds!

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 luni mai târziu...
  • Moderators

Acum că nu mai am ce tranzactiona, pentru că nu mai am cont ("mamăăă ce a picat euro ieri! aş fi fost grămadă pe el", hihi, după război toţi vitejii ies la interval), am mai mult timp să umblu pe web.

 

Câteva noi "emanaţii" ale lui Peter Schiff, că tot am vorbit de el pe acest tread. Aici vorbeste (pe 21 ianuarie) despre prietena mea China, iar in aparitia de acum cateva zile (24 ianuarie) se "muşcă" în stilul lui caracteristic, cu Dan Greenhouse (ăsta de unde o fi iesit, că e dus rău cu sorcova şi total pe dinafară săracul!) legat de economia americană şi de inflaţia care "vine???!!! sau nu vine???!!" (raportul Kudlow).

 

Se merită vazute. In cuprinsul care apare după ce se termină filmuletele in cauza mai sunt si alte videouri interesante cu ultimele lui apariţii, mai vechi (2010).

 

De exemplu, o inregistrare ceva mai veche, de fapt ultima emisiune radiofonică de pe Europac(octombrie 2010, pe urmă a schimbat postul radiofonic, s-a mutat la altul, care este pe bani, nu mai poate fi ascultat free, spre ruşinea lui, hihi) este o adevărată capodoperă. Ascultati cu atentie ce ii spune celui de al treilea tip care sună la telefon (inclusiv discută despre ce active deţine el ca persoană fizică, asta pentru cei sceptici in legătură cu "câţi bani face Schiff din trading"). De asemenea discută despre China (la al patrulea call). Si câtă dreptate a avut sau nu a avut, nu putem decât să judecăm acum după 4 luni.

 

Din nou, nu tot ce spune Peter Schiff este bun, şi nu vă grăbiti să cumpăraţi eurusd doar pt că el vede dolarul aşa in negru. Coana Iuropă are şi ea problemele ei, si probabil că azi la NFP cursul va avea un nou impuls in jos. Vedem deseară după NFP in ce directie se hotărăşte, dar părerea mea (de outsider, trader de pe margine, chibiţ) este că euro-dolarul va mai bate un 1.40 cel putin, inainte de căderea aia mare spre 1.24, 1.17, sau chiar paritetea, despre care comentează toţi. Mişcarea de ieri pare a fi doar gura de aer de care aveau nevoie buyerii, pt că de când a inceput trendul actual crescător de anul acesta nu a fost nici un retrace serios. Pe termen mediu dolarul este incă în cădere şi nu m-ar mira să vedem un 1.43 sau chiar 1.52 in cateva luni. Asta ar insemna ca Schiff să aibă - din nou - dreptate. Depinde mult de ce face China. Tot ei au fost cei care au proptit Euro in ianuarie, cumpărând bondurile spaniole si portugheze si aducand cursul de la 1.35 la 1.38, iar căderea care a avut loc ieri poate fi nimic altceva decat reflectarea primei zile de vacanţă la chineji (Chinese New Year, două săptămâni in care TOŢI chinezii inchid prăvăliile, inclusiv bancherii). China are incă de spus câte ceva, şi are incă un rol mare de jucat. Eu aş miza pe o mariană acum pe euro, şi nu pe una prea adâncă!

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.