Sari la conținut

ang_AutoCh_HL_V1


Postări Recomandate

Indicatorul ang_AutoCh_HL_v1, il gasiti si la Codebase. Am atasat o imagine cu el pe H4 USD/JPY. Are doar doua setari: "Hours" -adica cate ore sa ia in calcul pentru a desena liniile de trend automat si "Col"-respectiv ce culoare sa aiba liniile de trend. In imaginea de mai sus am dat parametrului "Hours" valoarea 240 , adica sa-mi deseneze liniile de trend in urma cu 240 ore, deci in urma cu 10 zile. Este de preferat sa fie asezat in puncte de High sau Low.

 

Am incercat sa desenez un trend mai mare, de exemplu , pe un TF Daily, iar pe un Tf mai mic, de exemplu H4 sa adaug acelasi indicator ( dar cu alti parametri, adica un parametru "Hours" mai mic si eventual cu o culoare diferita). Pe scurt, am incercat sa adaug acelasi indicator de 2 ori intr-un grafic, dar unul din ei il rejecteaza, desi nu da nici un semnal de eroare metatraderul.

Rezultatul ar fi fost banuiesc mai aproape de adevar.

 

Pentru cei care se pricep la programare, poate gasesc un artificiu si rezolva cumva problema la care ma refer, adica sa putem "aseza" acelasi indicator de doua ori in grafic, eventual printr-o functie, astfel incat fiecare indicator sa lucreze independent unul fata de altul ( eventual poate dorim sa asezam 3 sau patru indicatori, ideea este sa se suporte unul pe celalalt).

 

Setarea standard pentru parametrul "Hours" este 24 adica ia in calcul ultimile 24 ore, dar pe un TF mai mare trebuiesc luate in calcul ore mai multe, eu i-am dat 240, dar pot fi date si alte valori,

 

Later Edit: Intre timp am gasit versiunea V4 a indicatorului pe care am atasat-o ulterior, si tocmai incerc sa-mi dau seama prin ce este mai bun, dar se pare ca tot nu pot fi atasati simultan 2 indicatori in acelasi Chart.

Editat de maslow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.