Sari la conținut

semnalul perfect


Postări Recomandate

  • Management

S-a cam incins atmosfera pe aici. Kerosen, inteleg ca entuziasmul si rabdarea nu prea se impaca, dar incearca sa folosesti alt ton. Ti-am spus ca o sa te sustin cu proiectul asta, dar nu poti sa obligi pe nimeni sa te ajute. Ai pus o intrebare, acum va trebui sa accepti toate raspunsurile si sa le filtrezi ca sa ramana doar ce ti-e necesar. Daca totusi nu ramai cu nimic (desi eu cred ca ai primit si informatii utile), nu o sa castigi nimic daca folosesti tonul asta.

Vorbeai mai devreme de perspectiva (cand ziceai de pachetul de tigari) si tu esti cel care nu accepta ca lumea vede tradingul in moduri diferite. Pana acum, toti cei de aici ti-au spus cum vad ei problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

pai eu am zis, pe cuvant de pionier si soim al patriei, ca nu exista asa semnal. :)

Toate chestiile sunt probabilistice. Daca pretul merge in sus si eu iau long, am sansa sa fiu pe trend in sus si sa fac profit. Cu o probabilitate mare. Asa cum f. bine am sansa ca pretul sa se si intoarca si eu sa pierd.

Indicatorii iti afiseaza ceva statistic. Pretul e mama indicatorilor. Dar ca un om sa stie sa citeasca pretul ii trebuie experienta vizualizarii graficelor. Unui calculator habar n-am ce-i trebuie.

 

 

 

 

kerosen,

vrei indicatori?

Pai cred ca am vreo 1000+ la mine pe calc. I-am testat, i-am pus la colectie. Ti-i dau cu cea mai mare placere, fara nici-o ezitare.

Vrei carti? am vreo 25Gb de ebooks. Ti le transfer si pe alea.

Vrei sa citesti despre strategii? Sunt pline forumurile

nope, omu vrea direct regulile concrete si exacte de utilizare ale indicatorilor, care sa dea semnale pe care sa-ti pariezi casa.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

no in sfarsit un raspuns daca nu chiar la obiect (vis-a-vis de indicatori) macar la general :) thx phaeton

 

ca sa intelegi... am un creier blank ready for upload cu retele neuronale si restul incredientelor cutting age... ceea ce vreau sa implementez in el sunt matricele cu conditii cu tot (strategy risk management money management)

 

ref la cei 1000+ de indicatori ai tai si cei 25gb de nu stiu ce carti despre elexirul imbogatirii si cheestii de genul asta.... mfx keep them tight who knows 4 the future daca citeai cu atentie si nu pe diagonala reply-ul meu aveai sa vezi ce am scris: "primii 15 urmatorii 5 etc... (nu am inchis ghilimelele ca nu mai stiu citatul exact)

 

eu va pun pe tava un creier (care oricum va functiona dar nu cum mi-as fi dorit din cauza lipsei de colaborare sau poate va functiona mai bine-nu se stie) iar voi? de parca fiecare in parte detine nu stiu ce secret hahahahaha parca as fi cerut nu stiu carui milionar in euro sa-mi spuna nu stiu ce chestie.. chiar nu se intelege aici ca e vb si de o parte de cercetare? nevermind....

 

sorry 4 disturbing

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stefan,

1) sincer nu am obtinut decat reply-uri cu orice numai cu ce as dori nu (nu am cerut bani hahhahaha)

2) chiar nu pot si nu as obliga pe nimeni

3) io stiu asa: daca nu vreau sa dau ceva tac din gura si imi vad de treaba dar nu pun intrebari sterile doar sa ma aflu in treaba sau asa ca sa mai scriuun reply.

4) in familia mea, nu vreau sa foloseasca careva diplomatia(si asta ca sa nu existe interpretari de genul:"aaaaa io am crezut altceva")

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Eh, cred ca se poate, cu putin efort, sa te faci inteles chiar daca esti diplomat. Atata iti cer si eu :). Oricum, sunt sigur ca acum au inteles toti ce vrei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

...si ii rog si pe ceilati sa nu mai continue cu reply-uri care nu au legatura cu subiectul. Ati vazut ca de obicei nu am nimic cu discutiile care deviaza, dar daca vad ca din cauza asta incepe sa se incinga atmosfera, o sa incep sa sterg reply-uri.

 

[edit] Daca vreti sa aveti o discutie mai activa (dar pe un ton ponderat, bineinteles), va propun sa folositi cu incredere chatul de pe prima pagina

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.