Sari la conținut

XAU/USD


iordaki

Postări Recomandate

Dupa datele mele am ajuns la un top local de unde pretul se v-a corecta cred pana la 50% fibo(831) iar apoi v-om trece de haiul precedent. Target presupus 875

Va urez succese!!!

post-1926-1199562645_thumb.jpg

post-1926-1199562660_thumb.jpg

post-1926-1199562675_thumb.jpg

Editat de sian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...
  • Management

Acum ca tot a zis Bush ca "lumea se afla in ce mai mare criza financiara de dupa al doilea razboi mondial", pentru ca toata lumea vorbeste de recesiune si pentru ca Soros spunea ca de multe ori crizele se intampla pentru ca prevezi si nu le prevezi pentru ca se intampla, eu mi-am deschis cont la Oanda ca sa intru long pe aur (inca astept sa ajunga banii in cont) :biggrin:. Daca ne mai gandim ca in prezent, pretul aurului este mult sub maximul istoric care a fost in 1980, are de unde sa creasca.

 

Cei mai priceputi de aici ce parere au?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Pe ce se bazeaza opinia ta? La mine nu e niciun fel de baza tehnica sau fundamentala in spate... Poate doar o "baza" psihologica legata de afirmatiile facute de Bush si de recesiunea din America. Este un fel de experiment as putea zice... cu niste bani (putini) pe care imi permit sa-i pierd. Dar banuiesc ca tu iei in calcul factori tehnici sau fundamentali si de aia te intreb.

 

Am uitat sa precizez ca am de gand sa tin banii in aur cel putin un an pe long (bineinteles, daca nu ii pierd intre timp din cauza miscarilor de care vorbesti tu) :biggrin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bazez pe

 

1. apropierea de buttom a crizei din US ( primul caz de faliment ... cu toate ca e un semn prost eu cred ca e bun prin prisma faptului ca arata ca lucrurile incep sa se aseze) - o economie in care exista falimente e o economie sanatoasa pt ca valorile se reaseaza se "asaneaza"

 

2. deci maximul de trend a fost atins rezulta un reversal

 

3. Si faptul ca aurul a crescut pe devalorizarea dolarului si nu neaparat pe cererea exorbitanta de aur in piata fizica ... deci o crestere artificiala

 

4. un rebound pe usd duce la marcari de profit pe aur

 

5. declaratiile oficialilor banbcilor centrale contform carora estimeaza ca preturile la commodities vor scadea in a2a parte a anului

 

deci daca intrii long acum mai ai 9 luni din an in care estimarile pe aur sunt de un varf la 1150 iar corectia poate duce la 750.

 

astfel 75% din perioda pe care intentionezi sa iti tii pozitia e "acoperita" cu previziuni bearish iar probabilitatea sa faca 150 de usd in sus sau in jos in perioada urmatoare cred ca este egala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

hmmm... se pare ca am ganduri "sinucigase". Merci mult si o sa revin sa va spun ce am facut pana la urma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.