Sari la conținut

Afiseaza Oanda cotatiile corecte?


tradelover

Postări Recomandate

Legat de concurs, si de calendarul pus de Stefan incepand de azi, tocmai am vazut stirea proasta pe AUD (-10 il loc de 30 care era expected, wowww!!! retail sales este unul dintre indicatorii cei mai importanti la australieni, pentru ca ei sunt "comodoli"... iar pretul aurului este si el in scadere... ca urmare - oportunitati foarte bune azi de a shorta AUDUSD. In plus, e vineri, bara weekly a fost spindle, tre sa inchida pe contra... Ceea ce ma nelamureste e totusi orarul ala de la calendar, stirea a aparut la 1:30, conform orarului, dar piata australiana are o cadere de 50 de pipsi (imens de mult pentru AUD) la ora 0:30. Sa fi anticipat australienii stirea cu o ora, ori calendarul nostru are GMT+1? Ca daca e ora Londrei, astia tocmai au trecut la DST...

 

Romania are GMT+3 acum. A trecut la ora de vara...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • Moderators

Mai copii, nu era vorba de ora Romaniei, putin imi pasa mie ce ora aveti voi =))

 

Eu vorbeam de ora tabelului respectiv. Pe langa AUD ce care vorbeam (si pe care by the way l-am vandut precum ziceam - put your money where your mouth is- si acum sunt pe minus gras atat pe real (aproape 100 de parai) cat si la concurs (vo 2000 de parai, deci am iesit oricum din competitie daca nu revine), dar nu le inchid. Realu il las sa dea in stop, pe Oanda il las asa pana vin din concediu (ori cat rezista, ca nu i-am pus nici macar SL, pentru ca unde voiam eu sa ii pun SL... era mai aproape margin call-ul, hihi) am mai verificat si cu GDP-ul de pe CAD pe 31 martie ora (din tabel) 12:30, si cu PMI-ul de ieri de la ora 8:30, pe GBP. In toate trei cazurile, miscarea apare pe chart cu o ora mai devreme decat ora comunicarii stirii. De aia am zis, cred ca orele din tabel sunt ORA LONDREI. Asta inseamna de obicei GMT, dar acum de cateva zile Londra a trecut la DST si aia au uitat sa actualizeze tabelul. Pariez ca orele din tabel sunt GMT+1. Asta voiam sa zic, cititi inca odata postul meu anterior, please =))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ tradelover

 

ai dreptate tabelul e dupa ora Londrei, de aceea adunam si eu 2 ore la cele din tabel ca sa corespunda cu ora Bucurestiului, grea e aritmetica asta =))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am asteptat stirile despre rata somajului in SUA ca sa fiu sigur... In calendar este ora GMT si nu GMT + 1. Rata somajului a fost anuntata la ora 15:30 (ora Ro) si in tabel apare 12:30.

 

Romania are acum GMT+3 iar 15:30 - 3 ore = 12:30 => in tabel e GMT. Ca pe grafic apar miscarile cu o ora mai devreme este posibil sa fie din cauza felului in care este setata ora pe platforma sau pe sistemul pe care ruleaza platforma. La mine, miscarea de la rata somajului a aparut ok pe grafic, la ora 15:30.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am urmarit cotatiile live de la oanda si le-am comparat cu cele de la ibfx mini, pot spune ca diferentele sunt de ordinul milisecundelor. uneori oada se misca cu un tick mai devreme, uneori ibfx e mai rapid.

cat de curand o sa apuc sa platesc netul si pt celalalt calculator iar atunci cu remote admin o sa pot sa fac un filmulet comparativ intre cele 2 platforme, dar oricum mai mult ca sigur nu se poate exploata intarzierea dintre platforme.

dar am observat ca exista o diferenta constanta de cativa pipsi intre cotatii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.