Sari la conținut

Varengold


kerosen

Postări Recomandate

@ sian pe aceiasi valuta la date diferite

@ merlyn apreciez sfaturile tale chiar daca le stiu si le aplic ideea acestui M1 vine de la faptul ca am zarit pe h1 intai acest spike dupa care m-am dus pe tf-uri mici sa vad ce a fost acolo si la alti brokeri nu, de aceea am ajuns la M1 dragutza :P doar nu crezi ca joc la M1? nu ca nu as vrea dar nu ma pricep :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Referitor la executia ordinelor. Am intrebat pe live chat la ei si mi s-a spus ca ordinele sunt facute direct la piata interbancara 100% automat.

Ce am inteles eu din asta: no dealing desk - straight through procesing

Nu stiu cat de adevarat sau nu este dar oricum suna interesant :P

Chiar ma bate gandul sa deschid cont si la ei.

NU MAI E NIMENI PE AICI CARE ARE SAU A AVUT CONT LA VARENGOLD? ca sa auzim si alte pareri :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Kerosen te-am luat in seama si iti multumesc foarte mult pentru sfaturi.

Treaba e ca la fel am fost avertizat si de alpari si uite am rezistat onorabil la ei.

As vrea sa incerc si NDD si dintre brokerii de acest fel Varengold sunt printre singurii la care am garantia ca imi primesc banii inapoi in cazul in care ei falimenteaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

M-am jucat cu ei, si inca ma joc, demo, de mai demult (am scris pe vamist).

La inceput am fost foarte incantat de evolutia independenta a cursului de ask fatza de cursul de bid. Asta reliefeaza (sau ascunde?) o gramada de "informatie" utila tradingului (de asemenea am scris pe vamist despre asta). Eram cat pe ce sa fac o depunere dupa ce am parasit FXCM, dar cresterea brusca a spreadului (s-a intamplat la toti brokerii, in urma "crizei", dar astia de la Varengold chiar au exagerat!) m-a tinut in loc. In plus, ener mi-a mai tras cateva semnale de alarma, cu diferite ocazii (cresteri ciudate de spread, modificarea swapului, gapuri, uneori chestii care par stop-hunting evident) pe care le-am vazut si eu mai tarziu. In plus, de la inceput nu am dat crezare chestiei alea cu "straight through processing", daca ar fi asa ar trebui sa aiba spreaduri "normale" si la MT4, cum au la curenex! Ori UN PIC mai mari, pentru ca platesc cotizatie la MQ pentru platforma. Dar NU DUBLE tataie! Totusi, inca au spreaduri mai mici ca la altii, si inca ma tenteaza sa deschid un cont la ei (chestia cu bid/ask independente, sediu in Europa, reglementari de toate felurile, banca mare-mare, desi daca ma uit la citibank, si astia erau mari mari....) doar ca acum nu mai privesc problema asa de entuziasmat. Mai bine masor de zece ori inainte de a taia... Inainte le cautam punctele bune, acum ma uit mai mult dupa alea nasoale (deh, carcotas! caut sa ii prind cu chestii clare, ca sa am motiv sa mai stau pe tusa hihi) si mai stau in expectativa. Daca ma hotarasc sa deschid cont real la ei, o sa scriu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici eu nu sunt entuziasmat sa deschid cont la ei, dar daca nu o sa am alta optiune care sa indeplineasca criteriile mele o sa imi incerc norocul.

Apropo de asta, daca stiti alti brokeri NDD europeni ce merita a fi mentionati (a se lua in considerare criteriul mentionat in postul meu precedent), scrieti aici ca sa ii verific si pe ei. Nu ma grabeste nimeni sa deschid momentan alt cont, ca e bun si asta de la alpari cat sa imi fac treaba cu el. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Daca ai mai multe conturi, le poti selecta atunci cand dai login (din File/Login, sau File/OpenAccount) selectand serverul corespunzator (acolo ai trei optiuni, numele, parola si serverul). Daca vrei sa scapi de brokerii vechi, poti sa stergi directoarele respective din folderul /history (te prinzi repede daca te uiti in el) si fisierele din folderul /config (alea care denumesc serverele, iar te poti prinde repede daca te uiti in el). De asemenea in Tools/Options in tabul cu Server poti da optiuni pentru diversi brokeri (servere).

 

In fereastra navigaturului de la MT4, daca ai mai multe conturi, stai cu mouse-ul pe conturile respective si iti arata la ce broker si la ce server sunt, inainte de a te loga. Si eu incurcam conturile destul de des pe vremea cand deschideam demo-uri la gramada la toti brokerii pe care voiam sa ii testez. Chiar si fara multi brokeri, de exemplu, acum am vreo 50 de conturi (acelea de la concurs, ca am intrat pe la foarte multi sa le studiez strategiile) si intotdeauna ma incurc in ele. Mi-am facut un obicei sa ma uit atent inainte de a ma loga, de fiecare data.

 

post-1272-1229693270_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.