Sari la conținut

Varengold


kerosen

Postări Recomandate

poate ma insel dar.... problema este in alta parte, fiecare dintre MT4-uri iti creeaza pe desktop(daca vrei si eu deobicei vreau) un shortcut daca am deschis alpari(asa cum tin deobicei) imi va afisa doar conturile de la alpari oricat de multe ar fi ele deci problema ta sta in faptul ca ai deschis alt MT4 nu cel de la varengold ci cel de la alpari :P fiecare MT4 isi creeaza in programs files cate un director deci daca in programs files ai alpari varengold brocompani odl etc(asa cum am io) o sa ai in program files "broco company" "odl securities" "varengold fox" etc deci tu ai accesat direct de pe desktop MT4 de la alpari :Dtry once more :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am doua shortcuturi diferite. Unul de la alpari unde am cont real si unul de la varengold unde am un demo ce e diferit. Se vede clar in spread.

Noroc ca am inca un monitor pe langa laptop si cu un print screen sper sa clarific situatia.

Nu sunt un incepator in ale calculatoarelor. Stiu ce sunt alea shortcuturi. Personal am luat un expert facut de mine din directorul de la metatrader de la alpari sa il copiez in directorul de la varengold. Sunt constient ca sunt in doua locuri diferite, servere diferite, fiecare luat de la brokerul cu pricina. Totusi la varengold scrie alpari in bara de sus. Se poate vedea ca este varengold din spreadul ce apare in printscreen si prin faptul cadatele graficului de pe 1m sunt diferite.

post-2415-1229704912_thumb.jpg

Editat de sian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu prea ai ce situatie sa clarifici.... ideea este ca fiecare in parte daca ai n mt4 atunci cand le vei instala o sa ai n terminal.exe in fiecare dintre directoarele care au instalat mt4 de la fiecare comapanie in parte :P ca ele la un momentdat folosesc librarii comune sau mai sti eu ce din win32 etc e alta mancare de peste. daca vrei sa deschizi mt4 de la varengold, trebuie accesat terminal.exe de la varengol fox samd :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu prea ai ce situatie sa clarifici.... ideea este ca fiecare in parte daca ai n mt4 atunci cand le vei instala o sa ai n terminal.exe in fiecare dintre directoarele care au instalat mt4 de la fiecare comapanie in parte :P ca ele la un momentdat folosesc librarii comune sau mai sti eu ce din win32 etc e alta mancare de peste. daca vrei sa deschizi mt4 de la varengold, trebuie accesat terminal.exe de la varengol fox samd :D

Exact. Aici sunt rulate doua terminale diferite. In stanga alpari, si puteti recunoaste sigla lor in colt stanga sus. Iar in monitorul din dreapta e varengold, cu sigla lor micutza in acelasi colt, cu serverul de la varengold demo, insa in bara scrie alpari demo...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 luni mai târziu...
  • Moderators

Nu cunosc acest broker Varengold insa ca si broker ecn iti pot recomanda MB trading. Ofera platforma metatrader, care in comparatie cu cea demo nu pica si nu face gapuri aiurea pe grafic, spread bun,mic, tipic pana la urma platformelor ecn, iar comisionul este de de 2.95 / 100 000$ tranzactionati, bun dupa mine, sunt inregistrati si sunt deja de cativa ani pe piata avand sediul in SUA.

 

Eu am deschis un alt cont la ei in afara de cel oanda pentru ca vroiam sa gasesc un broker care sa ofere platforma metatrader dar care sa nu fie marketmaker pentru a putea pune la lucru EA-ul meu.

 

Un alt broker ecn care mi-a lasat o impresie placuta este Dukascopy (din cele citite pe forumuri in general dar si la ei pe site). Cred ca ei vor fi urmatorul meu broker dupa ce reusesc sa strang mai multi bani (>10 000/50 000 macar) si dupa ce devin adult desigur :-?. Imi place ca la ei banii tai pot fi depusi la o banca elvetiana intr-un cont la care poti avea acces direct in orice moment, iar profitul iti este adaugat in cont zilnic. Asta da siguranta a banilor dupa parerea mea (daca nu da banca faliment bineinteles ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Initial am vrut si eu la MB Trading dar cand sa deschid cont la ei trebuia sa fiu de acord cu:

<< MB Trading Futures (MBTF) AS COUNTERPARTY

The foreign currency trading you are entering into is not conducted on an exchange. MBTF is acting as a counterparty in these transactions and, therefore, acts as the buyer when you sell and the seller when you buy. The prices MBTF offers might not be the best prices available.>>

I understand MB Trading Futures's counterparty role*

Iar cand am vb cu un domn de la ei a ocolit sa imi dea un raspuns clar, sustunand ca e vorba de semantica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Sunt constient de ceea ce spui, insa parerile pot fi impartite in acest caz. Asa cum unii considera ca din cauza asta MBT nu e cu adevarat un ecn la fel altii sustin ca MBT e un broker foarte bun, true ECN. In comparatie cu alte oferte ale altor brokeri si in raport cu suma pe care pot sa o investesc am decis sa merg pe mana lor. Din toti brokerii care ofera platforme MT4 pe care sa pot folosi un EA, MBT a reprezentat solutia cea mai buna si mai sigura dupa judecata mea. Bineinteles fiecare decide ce broker sa aleaga in functie de propriile principii.

 

Uite de exemplu cateva commenturi pozitive + un raspuns dat de un reprezentat MBT pe un forum:

 

MBT-Steve

 

Folks,

 

Let me help you out here for clarification. MBTF is technically the counter party to every trade since you (the customer) do not have the relationship, agreements, or credit with the banks or any other counter party on the network such as trader to trader. All the agreements and clearing of funds and trades are with MBTF. We facilitate directing your orders to the best price. That means your order can be directed to any bank, institution, or customer that is posting the best bid or offer and in turn get you the best price. Have you tried posting a bid or offer by any chance? If not I recommend that you try it and you will your bid/offer immediately display giving you an opportunity to trade between the spread. Hence, an ECN (Electronic Communication Network) and the network is every Bank, Institution, and customer within our network. Hope this helps.

 

Regards,

Steve

 

Clint de pe babypips

 

Regarding the previous three posts on this thread, I checked with MB Trading and got the following information.

 

MB Trading's normal order flow is as follows:

 

Your order > MB Trading [sTP broker] > 3DFX [ECN] > interbank network [Where your order is executed (matched)].

 

If your order is of such a size that there is no liquidity for it at the interbank level, then it will be matched internally (against another customer order of equal size) at the ECN level (3DFX, not MB). This is more likely to happen with very small orders (for instance, 1 micro-lot), than for larger orders. In this case, 3DFX (the ECN) is NOT acting as a market-maker --- they are simply matching your order to an opposite order from another customer.

 

3DFX does not act as a market-maker (counter-party to your trade) at any time.

 

MB Trading does not act as a market-maker at any time.

 

MB Trading does not offer standard-, mini-, or micro-accounts. They offer one type of forex account, in which the customer specifies the amount of currency he/she wishes to trade, with a 1K minimum and 1K increments. In other words, you can trade any multiple of 1K. If you trade 10K, other brokers would call that a mini-lot; but, MB just calls it 10K.

 

As for the cost of transactions, MB Trading charges a commission (approximately 1 pip) to open a position, and another commission (again, about 1 pip) to close the position, on top of the bank (wholesale) spread.

 

The last time I did an analysis, the total cost (spread + commission) of a typical trade at MB was about 25% LESS than

the cost of the spread for the same trade at FXCM.

 

Pe langa asta din ce am mai auzit cel putin InteractiveBrokers par a fi niste brokeri respectati, depre care lumea are o parere buna in general. Nu stiu exact cat este acum limita minima de depozitare insa s-ar putea sa fie destul de mare. Depinde de cati bani esti dispus sa investesti desigur.

Un alt broker pe care l-am incercat si la care era cat pe aci sa deschid cont inainte sa ma orientez catre MBT este alpari. Sunt brokeri situati in UK recunoscuti si respectati, pararea generala despre ei fiind una buna. Din pacate nu cred ca sunt brokeri true ecn. Am primit pe mail acum cateva saptamani de la ei un mesaj in care se laudau ca de acum toate ordinele lor vor fi tranzactionate direct in piata in afara de cateva... N-am inteles exact si nici nu am studiat problema, pentru ca nu ma mai intereseaza acest broker. Cred insa ca si ei se apropie destul de mult de o platforma ecn si ofera totodata metatrader.

 

Anyway, succes in gasirea celui mai bun broker pt tine!

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.