Sari la conținut

O problema spinoasa: hedge


Postări Recomandate

Salut mfx,

 

Felicitari pentru initiativa. Voi urmari cu mare interes si acest topic. Desi am fost invatat ca nu ai voie sa faci hedge consider si eu ca iesirea din anumite tipare (daca stii ce si cum sa faci) te poate duce spre super-profit ...

 

Ai afirmat la un moment dat ca se pot face intre 2000 si 3000 de pps lunar. Este posibil acest lucru si prin hedge?

 

Daca am inteles bine, hedge inseamna sa deschizi alta pozitie de buy sau sell in directia contrara celor initiale, nu? Adica, intrand buy, iti dai seama ca ai gresit si pentru ati reduce pierderea intri sell....si invers, corect?

 

 

 

 

Si poate off topic...

 

M-am convins deja ca de cele mai multe ori suntem la mana brokerilor care ne vaneaza sl-rile si mai fac si altele... Fiindca imi doresc sa intru pe real imi poti spune te rog cum sa ma protejez de incercarile lor de a ma fura? Am inteles ca ne putem proteja de aceste obraznicii (sau intelegeri neoficiale cu banca pe care probabil le au) ale brokerilor si de aceea te intreb.

 

Am fost invatat sa nu intru in tranzactii atunci cand volatilitatea este mica. Pe de alta parte, atunci cand volatilitatea este foarte mare este bine sa tranzactionezi pe tf mici. Am observat ca folosind strategia de reversal descrisa de tine intrati in tranzactii si cand volatilitatea este mica...Cat este de benefica intrarea in tranzactii la volatilitate mica?

 

Cu multumiri anticipate,

=))%%-

vroiam sa punctez un aspect important si pe care il consider a fi tocmai invers de cum l-ai interpretat tu: acela de a intra pe volatilitate mare cu risc mult mai redus si in consecinta cu un sl mai mare. Pe volatilitate foarte mare se poate face profit si cu 0.5 % din cont foarte usor. Go with the trend...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.