Sari la conținut

Tranzactionam de pe mobil


Postări Recomandate

Am un HTC Prophet, am cont la Alpari.

 

Eu personal am tot ce imi trebuie pe platforma de pe mobil. Pot trasa si linii daca chiar vreau.

 

Marea diferenta ar fi ca aici numarul indicatorilor e limitat si nu poti pune tu altii si nu ai expert advisors. In rest totul e aproape identic cu varianta pentru PC. Lucrurile astea au tot fost dezbatute pe forumuri, chiar si pe vamist.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma bag si eu in discutie, pentru ca folosesc destul de frecvent telefonul mobil in tranzactionare.

 

primul lucru pe care vreau sa-l spun este ca platforma pe un mobil n-o sa ajunga niciodata la nivelul uneia de pe computer. pentru simplul motiv ca un dispozitiv mobil este doar o prelungire a arsenalului principal... si daca mergem pe ideea asta, atunci nu mai conteaza prea mult ce folosesti, java, mt4 sau altceva.

 

al doilea lucru e ca depinde de tine ce fel de platforma iti vei alege, java sau mt4, in functie de ceea ce vrei sa faci cu ea. eu unul folosesc platforma mobila de la oanda, nu stiu daca a folosit-o cineva vreodata: imi arata doar cotatiile, nici un fel de grafic, si pot sa urmaresc evolutia pretului, pozitiile pe care le am deschise - eventual mai deschid sau inchid. este rudimentara dar ma descurc foarte bine cu ea, pentru ca nu imi fac analiza pe aceasta platforma (nici n-as avea cum!) si am in cap foarte clar ce fac dupa cum evolueaza pretul: verific cotatia, inchid sau deschid pozitii.

 

daca vrei sa vezi grafice cit de cit normale si sa faci analiza tehnica pe mobil (desi eu unul nu vad sensul, daca ai acasa computer iti faci analiza acasa si pe mobil doar ajustezi ce ai deschis), ia-ti un PDA. windows mobile o sa-ti fie de folos si la altele, nu numai pentru mt4. o alta solutie e sa-ti iei un netbook si sa-l conectezi la internet prin telefonul mobil, sau ceva de genul nokia booklet care merge direct...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca vrei sa vezi grafice cit de cit normale si sa faci analiza tehnica pe mobil (desi eu unul nu vad sensul,

 

eu fac analiza tehnica doar de pe mobil si sincer m-am obisnuit atat de tare pe el incat nu mai imi place sa fac trading de pe laptop.

imi place sa ma pot plimba (daca nu e frig afara) si sa pot face trading de oriunde. fie ca sunt la un ceai, o plimbare, in tramvai, in vizita la prieteni, in bucatarie facand spaghette imi place sa fiu aproape de piata si sa ma simt cu adevarat liber in meseria asta de trader.

norocul meu este ca folosesc doar indicatori dar intr-un fel mi-am adaptat sistemul special pentru aceasta tranzitie pe mobil din simplul ideal si vis de a fi cat mai liber.

 

nu recomand nimanui sa se ia dupa mine ca poate chiar o sa vedeti piata mai bine de pe un monitor decent. fiecare cu stilul lui si cu visele lui :)

mie personal nu imi lipseste nimic de la MT4 mobile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scrat, mersi de sfaturi! Am si computer si laptop, problema e ca nu pot sa-l iau cu mine la servici, ca nu-mi permite securitatea companiei. Si acum eu nu am inca o strategie pe termen lung, joc mai mult intraday. De asta ma gindeam sa trec pe mobil...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok, atunci ia-ti un pda cu ecran cit mai mare, baga un plan internet "unlimited" si cumpara o licenta mt4 mobile. in rest, atentie mare la trend, rabdare si tutun.

bafta si s-auzim numai de bine!

la multi ani tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Girnet

Eu folosesc de la Bill Williams Fractali, Aligator si tipul de semnal Balance Line Trades cu TF preferat 1H. Pentru toate 3 iti pun linkuri de pe siteul Alpari unde sunt descrise pe scurt ideile de baza. Eu am citit toate cartile lui Williams si am preluat ce am considerat ca mi se potriveste. Imi place foarte mult sa lucrez cu pending orders.

Folosesc si MACD si Stochastic pentru orientare, vizualizandu-le ca niste proiectii ale valurilor pietii in "alta dimensiune" mai precis dimensiunea indicatorului.

Printre altele imi plac si divergentele MACD de pe 30min, 1h, 4H.

 

Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Overview - Alpari (UK)

Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Alligator and Gator - Alpari (UK)

Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Fractals - Alpari (UK)

Alpari Academy - Bill William’s Chaos Theory - Balance Line Trades - Alpari (UK)

 

La cererea altor forumisti, daca se hotaraste sa se mute postul intr-un thread nou la strategii probabil am sa mai postez acolo grafice si exemple cand am timp si un PC la indemana pentru ca asa cum spuneam eu sunt mai mult de pe mobil :)

Editat de sian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.