Sari la conținut

10X20 Sau 5X50


Postări Recomandate

Da. vezi in timp daca se repeta figura. Indicatorul nu face altceva decat sa ti puna on MA pe un TF superior si sa ai pozibilitatea sa l vezi pe cel inverior. are si toate setarile standard adica daca e expo sau smoothed sau linear etc. Vezi in setarile clasice la MA din mt 4 si acelasi lucru il poti face si cu MA MTF.

 

Zona unde e euro este un pic peste nivelul unde a nascut , :biggrin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 luni mai târziu...

eu nu prea mam prins de strategia asta, ce inseamna cand sma 10 cu 20 se suprapun??? in ce directie ??? dupa care zici ca in tf de 15 min este sma 5 cu 50 se suprapun si alea sa intru in directia sma 20??? pai sma 20 e mai lent ca 10 atunci cum sa ma duc dupa 20?? contra trend?

Editat de n33dw33d
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sma 20 pe m30 intr-adevar este lent si asta este si ideea in trade ul pe MA uri. Suprapunerea a 2 SMA uri, una rapida cu una lenta.

Close ul unei bare de 15 minute arata ce a facut pretul in ultimele 15 minute pe cand close ul barei de 30 de minute arta dublul timpului celui de 15 minute.

Closurile sunt importante de la TF mare la TF mic. Cel mai important TF desigur este Daily, close care arata directia intregii zile bineinteles dupa ce avem un close.

 

Deci, Semnalul de Directie se capata de la TF superior, in cazul meu,TF 30. Odata ce avem Close ul barei de 30 de minute peste SMA 20 iar Sma 10 este peste SMA 20 avem o indicatie de Directie potentiala pentru urmaotarea bara de 30 de minute. adica Buy.

Acum schimb TF ul la M15 si astept ca urmatiarea conditie sa fie indeplinita. Adica MA 5 peste MA 50. cu close ul barei de m15 peste MA 50.

Daca si conditia asta este indeplinita am semnal de BUY.

 

 

Deci pentru buy, SMA rapid vine de jos in sus si se duce peste cea lenta si pentru SELL SMA ul rapid vine de sus in jos si se suprapune cu cea lenta.

 

Nu stiu cum sa explic mai clar.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este logic ca nu exista sistem perfect, aici mai poti sa adaugi multe lucruri, asa cum am scris mai sus, stiri, fibo, openurile de burse, etc. MA urile iti dau un semnal dar daca semnalul vine chiar la inchiderea NY nu ai ce face cu el plus ca ratile fibo pe varfurile mai mari te ajuta sa sti daca e semnal de luat sau nu in considerare si tot asa.

 

Cu doua dungi pe ecran nu te faci trader.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sar putea combina cu martingale, adica daca intri gresit, pierzi putin, la urmatorul semnal maresti suma cu vreo 30 40 50%, sau o dublezi cea ce este riscant si iti trebe multi bani in cont , depinde cum ti se pare bine, faza e sa nu pierzi de foarte multe ori

Editat de n33dw33d
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Martingale este Money Management si nu sistem (model) tehnic de trade. MM ul este alta poveste si alta problema grea de care tre sa ti cont.

Orice sistem ai folosi ai nevoie de Money Management dar intrarile nu le iei din martingale. Nu le confuza :happy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...

3 5 8 13 21 55 89 144 233 377 610 987 1597 2584

 

 

Sa o luam mai usor ca poate ajung si incepatori pe aici si cand vad gresel de genul asta spun ca la orele de matematica din scoala primara am lipsit. Sirul lui Fibonacii este 1 2 3 5 8 13 21 34 55... NU ajungem la 2584 si nici nu il scriem corect sirul. Atentie mare la formule.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.