Sari la conținut

SONDAJ


Postări Recomandate

Eu imi propun sa fac fiecare pip cu care se misca piata pe fiecare pereche, CFD, actiune, tot ce exista. Absurd, dar mai bine decat x% pe luna. Banii pe care ii faci nu stiu ca ai mai facut sau nu alti bani in ziua/luna aia, nu au memorie. Asa ca daca ai facut 10% intr-o zi (vorbesc mereu de riscat maxim 2% din cont) nu are nicio legatura cu rentabilitatea pe care o obtii din trade-ul urmator.

 

Pe scurt, daca esti profitabil vrei cat mai multe trade-uri nu sa te limitezi la x%.

 

Eu personal de la 50% / an in sus sunt foarte entuziasmat, insa vad potential si in peste 30% /an.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

Poti sa fii profitabil printr-o abordare de trading discretionar, cu setupuri bine alese, cu multa rabdare. Cand faci asta, nu exista targeturi, nici de pipsi nici de bani. Analizezi fiecare trade, risti cat risti in functie de setup, incasezi cat incasezi, in functie tot de setup. Iei cat iti da piata. Cand faci asta pe cont de minim 10k cred ca satisfactia vine de la sine, te relaxezi si tranzactionezi si te bucuri de roade fara sa te cramponezi pe ideea targetului, care in realitate iti poate influenta usor starea emotionala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

30% pe an e un return acceptabil. Daca faci 5 ani consecutivi cu randamentul de 30-40% nici nu mai conteaza cati bani ai. Ce-ti lipseste iei de la altii.

Targetul pe zi e pentru day traderi fara un setup clar. Se foloseste mai mult pe futures, unde nu ai spread decat comisionul exchangelui si poti sa faci usor strategii intraday, dar nu prea poti sa te bazezi pe SL. Dar pentru forex eu zic sa va gandinti la un orizont mai larg. Am avut la inceput o luna in care am facut 60% dar s-au evaporat toti cateva luni mai incolo deci...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.