@Magicianul
Initial am avut impresia ca vrei sa aduci vreo modificare expertului, sau ca aceastia nu functioneaza corect, cand defapt se pare ca problema ta consta in utilizarea programului. In privinta asta nu stiu ce am putea noi sa facem ca sa te ajutam. Daca ai nevoie de traducere, foloseste un dictionar online sau google translate. Ar fi prea mult de scris ca sa iti traduc eu aici ce spune acel manual.
In linii mari expertul face urmatoarele:
-Muta Sl-ul la break even, dupa un anumit numar de pips
-Muta SL-ul din "n" in "n" pips odata ce ordinul atinge un profit de "2n" sau "3n" sau "4n" si tot asa pana cand SL-ul e atins.(ex: Profit=n SL=breakeven Profit=2n SL=n Profit=3n SL=2n etc) - in expert e reprezentat de optiunea "Jumping stop"
-Executa un trailing stop clasic.
-Inchide toate ordinele in functie de profitul total al ordinelor administrate(profit calculat fie in $ fie procentual)
-Inchide 50% din pozitie la un anumit nivel sau dupa un anumit numar de pips prestabilit in functie de fiecare pereche tranzactionata.
Cam astea sunt optiunile pe care le ai. Ele sunt prezente in expert in aceasi ordine, iar variabilele folosite la fiecare optiune sunt putine si de bun simt. Cred ca ai sa te prinzi pana la urma ce face fiecare. Repet, daca ai probleme cu engleza foloseste google translate. Gramatica s-ar putea sa sune prost, insa te va ajuta sa iti dai seama mai usor la ce foloseste fiecare variabila daca nu intelegi descrierea in engleza.
Din cate am vazut expertul arata foarte bine, iar optiunile pe care le prezinta sunt foarte utile. Un pic cam multe pentru necesitatile mele, insa bune in orice caz. Probabil ca am sa il simplific un pic si am sa il folosesc si eu.
Aceasta postare a fost editata de Criodi: 16 March 2010 - 04:17 PM
Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools. - Bonaparte