Sari la conținut

Undele Elliott - analiza si trade


Postări Recomandate

  • Moderators
Offtopic
Rog pe domnul Andrei Ivanovici sa foloseasca butonul de reply atunci cand vrea sa dea replici la posturile anterioare, sau pur si simplu sa scrie textul direct in fereastra care apare dedesubtul ultimului post din topic, in josul paginii, si apoi sa apese pe butonul de "add reply" sau "post" (nu stiu cum apare in romaneste, ca eu am forumul setat pe butoane in engleza).

Butonul de "report" are o cu totul alta semnificatie. :P

El este folosit pentru a "pârî" forumistii care fac prostii. Textele trimise astfel sunt vizibile doar de moderatori si nu se pot muta inapoi in topice, drept urmare au fost sterse, iar raportarile respective au fost ignorate.

Daca doreste sa isi exprime intr-adevar parerea despre undele elliott, domnul Ivanovici este rugat sa mai scrie odata textele acelea (eventual in romaneste, nu in păsărește, cum erau scrise). Pe urma, sa te raportezi singur, dupa ce ai scris un post, well.. e olecuță strange... =))
Probabil ca a fost curios sa vada ce se intampla daca apasa pe butonul de report... Personal nu am raportat niciodata pe nimeni, eu fiind moderator pot sa iau masurile punitive in mod direct, fara report, dar dupa mintea mea cred ca atunci cand raportezi pe careva iti apare o fereastra care spune "esti sigur ca vrei sa il cotonogesti pe asta?" ori asa ceva, si tre sa dai yes ori no... te intreaba de vreo doua ori... Daca ai dat yes, nu mai poti sa spui ca ai apasat butonul de report din greseala...
Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 990
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

salut am_kabibi, parerea mea k am intrat in corectie pe eur/usd, dar aceasta nu e de lunga durata, deoarece se mai cere un impuls final in sus dupa, care o sa mergem short(pe termen lung). Si zicand asta ma bazez pe corelatia care a avut-o euro(in miscarea de slabirea dolarului) cu alte perechi: aud, sek, nok huf. Toate acestea cer corectia la ora actuala, dupa care dupa parerea mea vom avea un impuls final.

post-3824-042309300 1287479361_thumb.gif

post-3824-080630300 1287479369_thumb.gif

post-3824-028093600 1287479378_thumb.gif

post-3824-080680100 1287479388_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@deos,

 

am urmarit pozele cu 2 posturi mai sus.

am o singura intrebare:

cand pui un val impulsiv, un numar pe harta, te uiti la structura?

adica il pui urmarind structura si pe tf urile mai mici decat cel postat?

 

asa cum apare in pozele respective, am impresia ca nu, si trebuie sa ai grija la asa ceva, caci altfel, toata numaratoarea ta este gresita, deci ideea despre ce va face pretul este gresita.

 

apropo... d-l kabibi, si deos,

ce face nzd?

a fost pana la urma un val b in sus la d w, asa cum am intuit.

acum cade intr un c.

 

insa sunt deschis tuturor, parerilor dvs.

de asta stau deoparte si nu mai fac nicio analiza eliot. cu parere de rau poate.

mai ales ca la mom respectiv am si specificat 'analiza strict pe poza'.

atata vreme cat pretul se misca intr un canal, cu incalcari de vfuri, nici vb de impuls, oricum l ai forta la numaratoare.

cel putin asa am invatat eu.

 

sfatul ptr tine, deos, ramane valabil, sfatul dina cest post: inainte de a pune o num pe harta, vezi structura de la mare la mic, ca tf. daca pe tf daily sa zicem ar fi un impuls, ptr siguranta cauti pe tf inferior sa i vezi structura sa fii sigur ca e impuls. daca nu respecta una din regulile impulsului, atunci nu ai impuls. sper sa ti fie de folos.

 

o zi buna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred k suntem in corectie, dar momentan e greu de spus exact ce tip de corectie vom avea(probabil flat sau irregular)

@harif in primul rand ms pentru explicatii, sa stii k ma uit si la structura interna a valurilor ai putea sa arati exact unde este greseala mea, dar dak e in legatura cu wedge-urile 3-3-3-3-3 in valul A, acestea sunt deja o normalitate, chiar dak Prechter nu le-a descris.

p.s. nzd-ul face chiar bine,e conform scenariului lui am_kabibi, promit sa revin cu un desen.

post-3824-067977200 1287616509_thumb.gif

Editat de deos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bun,

iata adaugirile mele pe pozele tale:

 

la prima poza se vede cum am trasat eu LT si care arata o formatiune de tip triunghi leading. tot acolo se vad regulile valurilor 2 si 4 respectate: forma, timp si pret. valul 2 este un flat abc foarte clar, valul 4 tot un abc dar mai scurt in timp fata de a. B este scurt pare ca are vreo 23 fibo.

incalcarea valului 1 de catre 4 este normala, caci am specificat ca avem un triunghi leading.

 

poza a 2a valul A se vede clar din 3 bucati, abc. a urmat un flat de tip zigzag, 535, care a format valul B, zigzagul este un val ce pare impulsiv asa cum se obs. in final avem C din 5, iarasi cu regulile de impuls respectate. val 2 si 4 dieferite ca forma, timp si pret, valul 3 nu este cel mai scurt, valul extins este valul 1.

 

ps: mult mai instructiv ptr tine ar fi daca si dl. kabibi ar posta comentarii pe marginea numaratorii sale.

si inca ceva, ar fi bine daca ai studia si glen neely - mastering eliot waves. e mult mai complex decat prechter si mai util as zice eu.

 

daca chiar deranjez prin comentariile mele, in final am sa renunt la a le mai face.

post-1947-037079000 1287647986_thumb.jpg

post-1947-022024500 1287648005_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1)harif, in nici un caz nu deranjezi, ba chiar dimpotriva. Dak cumva ce am scris te-a ofensat intr-un anumit fel, imi cer scuze.neely nu am citit, si nici nu ma gandesc sa o fac(cel putin momentan) pentru ca neely nu e forex, mi-au zis-o mai multi traderi(iclusiv si iordaki pe care din cate am inteles il respecti foarte mult) cu experienti ewa. 2)Orice scenariu are dreptul la existenta atat timp cat respecta regulile EWA de baza, de aceea e ok ce ai zis tu,timpul ne va arata cine a avut dreptate. Inca odata multumesc pentru k acorzi timp de analiza "prostiilor" scrise de mine pe aci, si te mai asteptam cu posturi. bafta!

p.s. uite cum vad eu aud pe tf mai mare

post-3824-053975600 1287651403_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

post-3013-002227800 1287951283_thumb.gif

 

GBP - USD

 

Din punctul meu de vedere avem de-a face cu un final al unei unde corective(multiwave),(b) of ,lucru semnalat si de formarea unui impuls terminal in structura lui C of (b). Un alt motiv pentru care consider a fi un final 'real' este tendinta undei C de a se apropia de marginea superioara a cananlului. O atingere a marginii inferioare m-ar fi dus cu gandul la o corectie mai ampla in jos.

 

Din punct de vedere al evolutiei acestei perechi, 2 variante mi se par cel mai probabile:

-un impuls in sus ce va fi ultima unda a unui flat (a) - (b) - ( c ) de tip (C-failure ori Common sau Elongated).

-o corectie in sus ce va fi unda ( c ) a unui triunghi viitor. (a) - (b) - ( c ) - (d) - (e).

 

Si totusi analiza de fata este doar o ipoteza. In consecinta o spargere 'semnificativa' a marginii superioare a canalului imi va da un semnal de long pe cand un 'touch' al marginii inferioare va fi un argument in plus ca acest zig-zag nu este decat o parte a unei corectii complexe in jos (double/triple-zz/combination).

 

P.S. Este prima mea analiza in materie de EW deci nu 'dati' foarte tare.:))

Editat de koralu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iregularul din valul b(ori 2) ne-a dat ceva batai de cap vineri, dar acuma banuiesc k facem un val c of . Ca posibile corectii raman, flat-ul(putin probabil) iregularul sau un triunghi. Scenariul cu terminarea corectiei dupa zigazul a-b-c ramane momentan ca alternativ, deoarece ca timp ar trebui sa stam ceva mai mult in corectie tinad cont de impulsul precedent.

post-3824-001680200 1287986147_thumb.gif

Editat de deos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.