Sari la conținut

Incepator, o sugestie.


Postări Recomandate

Salut

 

Nu ii prea concludenta treaba cu demo-ul, eu pe demo sunt milionar, iar pe contul live sunt pe minus.

Demo si real total diferit. Cand am intrat pe real prima oara in 2 ore am ramas aproape pe zero.

 

Acum din nou am spart contul.

 

Cu Stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

demo "vede" aceleasi grafice ca si realul, poti tranzactiona aceleasi sume, la aceleasi ore si cu aceleasi costuri. Aceleasi strategii le poti folosi si intr-o parte si in alta, poti face trade manual, automat - cu roboti, semiautomat - nu stiu.. cu cyborgi, oricum vrei. Iar in fond la ce tranazactioneaza incepatorii nu stiu exact cat de mult strica requote-urile si in general unele din problemele de executie de pe real. Deci n-as da la inceput vina nici pe ele. Daca esti incepator, esti pe real si te oftici cum ca in momentul cand tu tranzactionezi stiri de importanta mare, euroiu face ca toate alea si pozitia ta primeste requote la greu sau spread-ul s-a largit cat distanta dintre noi si restul europei, probabil vezi problemele in ordinea .. necorespunzatoare. Banuiesc ca nu faceti ca mine la inceput cand tranzactionam nfp-ul, nu?

 

Oricum problema e alta. Realul si demo sunt cam 90% la fel. Vorbesc serios. Iar cei 10% diferiti pot fi intelesi mai usor si evitati mai des decat ce implica sa pierzi ca noob pe real cand te arunci pe pozitii deschise pe criterii pe care uneori nici tu nu le mai intelegi dupa jumate de ora.

Dar atata vreme cat si pe real curba de responsabilizare asupra a ceea ce facem dureaza mult, si efectiv nu e suficient ca pierdem bani ci mai degraba aproape trebuie sa doara pe cat sa bagam la cap unele lucruri, de-aia probabil demo-ul e pe atat de diferit pe cat a juca counter strike fata de a merge in afganistan la o tura prin suburbiile oraselor.

In fond tine de cat de mult ne responsabilizam fata de ceea ce facem. Daca esti genul super serios si responsabil, daca mereu in viata reusesti ce ti-ai propus, privesti totul obiectiv si transezi orice eveniment din viata ta cu o precizie inumana, atunci demo-ul iti va fi arhisuficient sa dezvolti strategia ce te va face ducele forexului pe real.

Daca nu, atunci demo si realul sunt chiar diferite, iar cand faci buy si vezi formarea unei lumanari bearish mare ... parca acceleratia cu care se compune pip cu pip.. e o idee mai mare decat pe demo, si parca e mai rosie si inca o data.. parca n-ai mai avut niciodata in viata ta o asa teama de un mic dreptunghi de cateva zeci de pixeli colorati. Si asta in cazurile optimiste va fi probabil suficient cat sa te responsabilizeze. Daca nu, atunci chiar va urma un show horror de toata frumusetea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 an mai târziu...

Salut

 

Nu am mai postat de ceva vreme, inca mai tranzactionez. Am un cont live din martie si inca nu l-am facut praf, eu cred ca ii un lucru bun avand in vedere ca ultimele conturi nu au rezistat mai mult de 3-4 saptamani.

 

Cu Stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.