Sari la conținut

Caspian vs Dragonpips


Postări Recomandate

"e de studiat" in comun cu mebrii forumului banuiesc - ma bucur ca ti s-a cristalizat motivatia si ai reusit s-o "verbalizezi" pentru a o afla si noi.

 

altfel, am fi reiterat o discutie fumata despre cat timp ne ia s-ajungem milionari (vezi excelul lui tradelover postat pe undeva ca reply la entuziasmul cuiva)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

motivatia a fost aceeasi dintotdeauna ! ea nu s-a cristalizat acum ! insa atunci cand in calea ei intalneste crisparea , teama , orgoliul, doar atunci si numai atunci se isca furtuni, neintemeiate dar puternice .

parera mea este ca a face bani tranzactionand manual , este usor, insa eu sunt fascinat de aceste sisteme care funcioneaza autonom.(deocamdata)

(poate ca trecerea de la fifa2010 la forex a fost cam brusca :) insa ma distreaza la fel de mult, pana cand... EA Games va revolutiona industria jocurilor pe calculator; si atunci veti scapa si de mine )

am probat in backtest zeci, poate sute de EA-uri insa am postat aici doar ce credeam eu ca este bun (desi se pare ca am gresit) .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine, bine, era cristalizata, dar sa recunoastem si beneficiile acestor discutii "neintemeiate" (desi, la vederea unei curbe de la 1000 la peste 300k intr-un an, postata cu atata seriozitate si insotita de formula "binisor", imi vine sa renunt la "ne") si sa profitam de ce-ai devoalat in ultimul mesaj : a face bani tranzactionand valute manual este usor. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.