Sari la conținut

Caspian vs Dragonpips


Postări Recomandate

01.2002-01.2003 EURUSD_H1 backtest dragonpips;(atasez toate astea pentru ca cineva mi-a spus ca nu functioneaza , ceea ce este ... aproape imposibil)

de la 1000 la peste 380.000 intr-un an eu zic ca este binisor, desi ... dupa cum ati vazut se putea si mai bine.

:biggrin:

 

 

"QVOT ERAT DEMONSTRANDUM"

post-4255-032953900 1283288367_thumb.gif

Editat de Magicianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sincer (dar fara sa te ofensezi), daca functiona si facea $$$, nu ajungea la tine. Ramanea la producator

 

nu e nevoie sa te scuzi...si nu ma intereseaza banuielile tale.daca ai un raspuns concret ...e ok, daca nu... nu esti obligat sa raspunzi daca nu ai un raspuns.(intre noi fie spus...am creeat ea-uri mai bune decat asta; dar sa nu mai spui la nimeni.)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Pentru restul pe care ii intereseaza banuielile...

 

Nici unul dintre rahaturile astea nu functioneaza in timp real. Nu e vorba de cont real, ci de timp real. Adica in forward testing, ele nu functioneaza nici pe cont real nici pe cont demo. Daca functionau, erau prezente pe siteurile cu concursuri pentru experti, ori castigau editiile anterioare ale ATC-ului, ori macar designerul lor deschidea niste conturi PAMM pe care le facea publice.

 

Motivul pentru care ele functioneaza perfect pe history si cu strategy testerul este acelasi care a fost descris de cel putin 20 de ori pe vamist, la treadurile legate de expertii si metodele lui Steinitz, se numeste "looking into the future".

 

Mie imi ia 5 minute si doar vreo 7-8 linii de cod sa scriu un expert fara nici un parametru, care sa faca profit continuu - si barosan! - pe orice pereche valutara si pe orice imeframe, PE HISTORY. Am dat niste exemple, parca pe treadul ala cu primul expert al lui Stefan.

 

A-ti pierde vremea cu astfel de "minuni" culese de pe web este doar o dovada ca nu intelegi cum functioneaza MT4 (in special partea cu interpolarea ticksilor si generarea barelor directe/reversed). A mai da si BANI pe asa ceva e pur si simplu idiotenie. Parerea mea. Pentru cine intereseaza.

 

In plus, nu recomand nimanui sa instaleze un DLL in computer, daca nu i se da sursa acelui dll si sa o compileze el cu mana lui. Multi "experti" de acestia va momesc cu un statement meserias pe history, pe orice pereche si TF, de va mirati si ziceti "bai, nu poate fi adevarat!" (remenber? 5 minute si 7-8 linii de cod!), dar in timp real ei sunt zero, si in plus va mai fura si parole de prin computer, pe care le trimit pe diferite servere de ftp pe aiurea. NU INSTALATI DLL-uri care nu sunt din sursa sigura, ori la care nu aveti codul sursa sa il compilati voi cu mana voastra.

 

Restul e vorbarie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.