Sari la conținut

mt4 dll call problems on windows7


Postări Recomandate

Salutare...

M-ati ajutat cu diverse probleme in trecut...o sa mai incerc o data :)). Am un expert ce foloseste o librarie c++. E testat pe o platforma instalata pe win xp si merge perfect. Am trecut expertul pe o platforma instalata pe win 7 si expertul se blocheaza la primul call al unei functii din dll. Cred ca e o problema de permisii. Am incercat sa rulez expertul din 2 locuri: 1. C:programfiles-broker-mt5...(calea implicita de instalare - la fel ca pe xp). 2.calea speciala pentru userul win7 curent creeata de metatrader - diferita de cea de la punctul 1.

Voi ati incercat vreodata sa accesati functii externe - c++ in mt4 pe win7?

Tradelover...tu ce crezi?

 

Multam mult...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

  • Moderators

Win7-ul pe care il ai in computer e pe 32 de biti, sau pe 64 de biti?

Dll-urile pe 32 de biti trebuie sa fie scrise intr-un anumit fel ca sa mearga pe 64 de biti, cele mai multe nu merg. Exista si un issue legat de securitate, intr-adevar, dar de cele mai multe ori problema nu e de acolo. Ca solutie, dll-ul tau trebuie re-compilat pentru 64 de biti, daca ai sursa. Era la microsoft un tutorial, parca la VS2010, nu mai stiu, si nu am timp de cautat acum linkul.

 

Edit

 

Cauta pe web sau in helpul de la W7 "compatibility mode", si vezi cum se pot rula programe scrise pt win32 pe win64, exista o lista in W7 cu programele care trebuie rulate in compat-mode, daca ai probleme de securitate etc, trebuie sa adaugi si MT4 si dll-ul respectiv la aceasta lista. Daca nu se rezolva, ceea ce spuneam mai jos e solutia corecta

 

 

Daca nu ai sursa, solutia este Sun Virtual Box (acum se chema Oracle Virtual Box, este FREE) si WinXp instalat ca guest OS. Apropo de asta, recomand tuturor celor care au computere "tari" sa instaleze Virtual Box, merge de rupe si nu face nici un fel de probleme, eu rulez in paralel Vista, Linux si vo 2-3 XP-uri si nu am nici o treaba, schimb de la unul la altul, reboot-ul la un guest OS ia cateva secunde (in loc sa rebootezi hard). Nu fac asta pt ca vreau, ci sunt "silit de imprejurari", laptoapa (sony FW series, 1920x1080, 8 giga RAM) vine cu Vista 64 biti home premium, care e un cacat de operating system, si nu pot instala altceva pt ca Sony nu ofera drivere. Drept urmare, Vista host cu Virtual Box in background, iar in top - XP guest (uneori cate 2-3 in paralel, pe unu trading, pe unu programare, pe unu experiente, virusi si alte chestii, cand crapa imi ia 3 minute sa il reinstalez in VBox) si linux guest (asta rareori, dar merge, kubuntu merge sub VBox de rupe).

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.