Sari la conținut

problema cu OrderSend()


nimo

Postări Recomandate

am as aceva

ticket = OrderSend(Symbol(),OP_BUY,lots,price,3,lastSL,lastTP,"BUY",16384,0,Green);

 

1. nu cunosc ce fac acestiparametri:

3 <<<<<

16384 <<<<<

0 <<<<<

Green <<<<<

 

2. cum sa fac ca sa numi apara fereastra si eu sa dau sell/buy dar automat sa se vinda/cumpere instrumentul

 

 

si mai e o problema cum cum pot face ca functia OrderSend(); sa fie executata de un indicator

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • Moderators

am as aceva

ticket = OrderSend(Symbol(),OP_BUY,lots,price,3,lastSL,lastTP,"BUY",16384,0,Green);

 

1. nu cunosc ce fac acestiparametri:

3 <<<<<

16384 <<<<<

0 <<<<<

Green <<<<<

 

3=slippage-ul maxim permis la executia orderului, daca brokerul nu poate executa orderul cu un slippage mai mic sau egal cu cel permis, atunci orderul este ignorat si primesti o eroare (poate fi eroare 8, 9, 129, 135, 136, 138 sau 145, vezi helpul la metaeditor, topicul "error codes") care trebuie tratata de catre expertul tau

 

16384=magic number, foloseste la identificarea ulterioara a orderului, ca sa stii in functie de ce conditie a fost pus (daca folosesti mai multe magic-uri in acelasi expert, de exemplu) sau pt a identifica expertul care a pus orderul (daca fiecare expert are un magic al lui). Daca nu stii la ce foloseste parametrul asta, probabil ca nici parametrul "BUY" nu stii la ce foloseste. El nu are legatura cu tipul orderului, dar probabil tu ai crezut ca daca scrie "buy" este pentru ca vrei sa cumperi. Apelul este perfect corect si daca scriu:

 

ticket = OrderSend(Symbol(),OP_BUY,lots,price,3,lastSL,lastTP,"CUCURIGU",16384,0,Green);

 

Acuma tu sa spui la ce foloseste acel parametru.

 

0=expiration, parametru de tip datetime, se foloseste la pending ordere si iti spune cand expira acel order, daca expira. Daca este zero, orderul este GTC (good till canceled, adica nu expira niciodata). La ordere active, parametrul nu are nici o semnificatie

 

Geen=culoarea cu care iti deseneaza pe grafic, daca vrei sa iti deseneze ceva (se pun sageti unde si cand si de ce a fost deschis orderul, partea cu "de ce" o poti codifica prin diverse culori, de exemplu).

 

 

2. cum sa fac ca sa numi apara fereastra si eu sa dau sell/buy dar automat sa se vinda/cumpere instrumentul

 

faci un expert care pune pe grafic doua butoane, unul de sell si unul de buy, si vinde/cumpara cand apesi pe ele, folosind parametrii pe care ii setezi anterior. Alternativa: sari cu banul la mine si ti-l fac eu. Alternativa la alternativa: folosesti un broker care permite (sau o platforma de trading care are) "one click trading" (asa se cheama). Unii brokeri iti permit sa tranzactionezi asa, cei mai multi nu. Sfat: daca esti la inceput, si nu un scalper cu ani de experienta, ori vreun tip cu sute de mii de parai investiti, atunci UITĂ chestia asta. O sa iti dai o gramada de palme peste cap si pumni in coa....ste, când vei da clickuri gresite. Orderele trebuie gandite, bibilite, puse cu grijă. Cei care sunteti acum la inceput, luati-vă gândul de la faptul ca dati un click ici, unul colo, si gata pipsii, in cateva secunde. Brokerii au o gramada de mijloace prin care "strategiile" astea sunt puse imediat la sol. Unul dintre aceste mijloace este requote-ul, altul este slippage-ul, altul este freezing-ul (orderele devin inoperabile pentru un timp in momentul in care au fost puse, de obicei 5, 10, 20 de secunde), altul este dealing desk-ul, si multe si multe altele. Toti acesti parametrii (freezing, spread, stoplevel, etc) se pot citi din platforma, ei sunt specifici fiecarui broker si fiecărei perechi valutare.

 

si mai e o problema cum cum pot face ca functia OrderSend(); sa fie executata de un indicator

 

Nu poti. Daca nu te-ai uitat in help pana acum, uita-te, la categoria "trading functions" scrie: "Trading functions can be used in experts and scripts only. Trading functions can be called only if the "Allow live trading" property of this particular expert is checked. Calling trading functions in all other situations has no effect".

 

happy pipping!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.