Sari la conținut

Postări Recomandate

Habar nu am daca a mai debitat cineva aceata asa zisa strategie,derivate ale ei sau alte chestii asemanatoare,eu cred ca este cea mai buna si valabila pt eternitate si tinand cont ca in last 32 de ani din 39 impliniti am prestat doar pt mine,zi de zi,cu succes zic eu,sar putea sa am dreptate,astfel ca imi permit politicos sa o expun aici(functioneaza f bine pt orice,forex sau viata de zi cu zi,dar in mod special pt monezi fx-eur/usd in mod deosebit) : Strategia e extrem de simpla si e oglinda propiilor ei legi ce respectate cu strictete duc,cred eu,la fericire(doar asta ne dorim cu totii nu!?!): Lnr1: Nu c/v niciodata o pozitie sau sa bagi un ordin mai mare decat iti permiti per total. Lnr2: Cumperi sau Vinzi obligatoriu mereu invers fata de trend,adica cumperi daca scade si vinzi daca creste(pozitii la 10,20,50 pips luate in functie de val contului/potenta fin disp). Lnr3: Indiferent de stirile mici sau mijlocii te ti de strategie,doar in cazul celor mari te abtii,adica stai si te uiti,iar pt a fi mai productiv atunci cand cumperi de ex pe scadere 5000eur/usd vinzi 5000e/$ dintr-o pozitie anterioara.Va iubesc si va cer scuze daca crede-ti ca spun prostii,love and life for every,forever...(accept si ma bucur de orice pareri pro sau contra scrise cu bun simt sau cum i se mai spune acum...:) )

Editat de PantiH
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu unul nu prea am inteles nimic.

Dar nu stiu care e de vina: strategia sau exprimarea.

 

Oricum, bajbaind am dedus ca:

Strategia = "Lnr2: Cumperi sau Vinzi obligatoriu mereu invers fata de trend,adica cumperi daca scade si vinzi daca creste(pozitii la 10,20,50 pips luate in functie de val contului/potenta fin disp)"

Lnr1 si Lnr2 spuneau sa te tii de strategiie si sa ti-o permiti :)

 

LE: Macar am vazut ce titlu are din detaliile profitului :) : "Strategie folosita cea mai buna...cand nu uit de ea..."

 

Oricum, mai detaliaza pls, sa putem emite o parere competenta...

Editat de Adi.M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OK Adi,cel mai simplu e sa faci o simulare,pe hartie sau calculator :) :cumpara si vinde eur/usd(ordine de aceeasi valoare si levier fara stop p/p si fara sa mai executi un ordin de vanzare cand cumperi pe scadere si invers ca sa fie mai simplu-sa zicem 500e ordin levier 50/1) la o distanta de 20pips(pe scaderi sau cresteri furtunoase mareste distanta dintre ordine la 40-50pips)asa cum am zis pozitie vanzare cand creste euro si cumparare cand scade euro(daca nu te lasa sa ai x pozitii deschise inchizi din ele cate 1v 1c de unde ai inceput) dute in sus si in jos oricat de mult ca pret si timp(infinit) si vei vedea ca incepand sa zicem cu primele 20-40 pozitii deschise oricand si oriunde vei vrea sa te opresti inchizand tot ce mai ai vei avea profit-cu cat vor fi mai multe fluctuatii in piata vei avea mai mult.Fa te rog o simulare si spunemi daca e cum zic eu...:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SIncer, tot nu am inteles indeajuns.

 

Totusi, sa incerc:

1)"Cumpara si vinde eur/usd(ordine de aceeasi valoare si levier fara stop p/p si fara sa mai executi un ordin de vanzare cand cumperi pe scadere si invers"

Deci, inteleg ca aleg o singura directie, fara sa o schimb, cat timp am cel putin un ordin in piata. Fara TP, fara SL. Corect?

 

2)Position sizing:

"500e ordin levier 50/1)" = 0.25 lots= 25 000 ?

Oricum, sa zicem ca nu prea conteaza in valoare absoluta, eventual exprima treaba procentual in functie de marimea portofoliului.

 

3) "la o distanta de 20pips(pe scaderi sau cresteri furtunoase mareste distanta dintre ordine la 40-50pips)"

Din asta sa inteleg ca sa piramidez cand sunt in pierdere din 20 in 20 de pipsi, apoi din 45 in 45 de pipsi in caz ca predomin miscarea?

"dute in sus si in jos oricat de mult ca pret si timp(infinit) " - La asta as mai adauga si cat ma tine contul.

 

 

4)"vei vedea ca incepand sa zicem cu primele 20-40 pozitii deschise oricand si oriunde vei vrea sa te opresti inchizand tot ce mai ai vei avea profit-cu cat vor fi mai multe fluctuatii in piata vei avea mai mult.

Partea asta imi pare ori o metafora ori o ghicitoare. Aici chiar nu prea am ce deduce.

 

Deci: pls, explica, spune-mi ce am inteles corect si ce nu.

Si, NEAPARAT, pe punte nu insirat-varsat....caci este chiar dificil de urmarit,...de implementat o simulare... hah

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.