Sari la conținut

Postări Recomandate

Euro Bets

Futures traders increased their bets that the euro will decline against the dollar, figures from the Commodity Futures Trading Commission show. The difference in the number of wagers by hedge funds and other large speculators on a decline in the euro compared with those on a drop -- so-called net shorts --was 65,701 on April 2, the most since November. Net shorts were 49,095 a week earlier.

Sursa: Bloomberg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Eu stau , la rindul meu , si ma crucesc ( vorba lui Apollo ) , cum interpretati voi cele spuse de el !.

- E rau sa vrei un winrate mai mare de 50% ?

si tu si apollo ati inteles gresit sensul discutiei noastre,nimeni nu a zis ca nu vrea un win rate mai mare de 50% !era vorba despre pierderile inevitabile din forex,doar atat.si chiar atmosfera nu era sumbra,cel putin eu am perceput-o ca pe o discutie din care am avut ce invata de la fiecare in parte. 

 Este  posibil sa fi inteles gresit sensul discutiei, eu m-am exprimat asa cum am inteles, imi pare bine sa vad ca nu ai luat-o in mod personal.

 

 

Nici eu nu am perceput atmosfera sumbra  dar daca incepe sa se arunce cuvantul "loseri" prea mult in stanga si in dreapta, inveitabil intervin conotatiile negative. Poti sa fii loser cu rata de succes de 70% la fel cum poti fi winner cu rata de 30%, totul depinzand de risk reward ratio.

Imbucurator pentru mine sa vad ca nu ai inteles gresit sensul exprimarii mele. Cateodata se intampla sa zic ceva dar sa fiu inteles in sensul negativ. Looser = pierzator. In acest sens m-am exprimat. Daca cineva nu ma simpatizeaza si doreste sa aleaga cealalta varianta, e strict problema lui din moment ce eu am spus clar intentia mea.

 

 

Poti sa ai winrate de 60% cu sl 100 de pipsi si tp de 50p. Asta nu te face profitabil. :) Matematica e simpla si aici.

 

Nimeni n-a spus nimic de numarul de pips.  Cred ca majoritatea care participa la aceasta conversatie (care ar trebui sa existe in alta parte) aplica position sizingul asa cum trebuie. Vorbeam de un winrate de cel putin 50% pentru un risk de 0.5-2% cu un reward de cel putin 3% . Parerea mea este ca daca te apuci sa produci bani, o faci cum trebuie. Altfel e ca si cum te-ai pune pe ocean cu o pluta din trestie.

 

Sigur ca aveti dreptate . Fiecare dintre voi . Dar , Apollo spunea acolo ca postarea lui se vrea un " sunet din goarna " !.

- Haide-ti sa-i dam si lui partea lui de dreptate , chiar daca exagereaza . Atmosfera tindea sa fie intr-adevar sumbra . Si eu am observat asta , dar , poate ma insel , eu fiind " vesnic optimist " de felul meu ! :) 

 

P.S. Nu e in intentia mea sa il apar neaparat pe Apollo , poate sa o faca singur ! Sau nu ? :> 

 

Sunt genul de om perfectionist astfel ca parerile mele pot parea exagerate. Asta nu inseamna ca nu pot sa dau dovada de "indulgenta" in anumite situatii.   Atmosfera tindea sa fie sumbra datorita conflictului (din partea lui, nu din a mea) meu cu johnbull mai demult. Desi a incercat (poate involuntar) sa atraga publicul de partea lui incercand sa-l faca sa inteleaga intelesul negativ al cuvantului "looser", ma bucura sa vad ca nu s-a intamplat :) .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apollo parerea mea este ca mai bine sa nimeresti 30-40% din tranzactii si sa-ti aduca $ dar la inceput nu toti accepta pierderea (exemplu eu care cum gaseam un sistem il testam , cum aveam 2 pierderi cautam altu' si tot asa; cel mai greu e sa te "acomodezi" ca vei rata cateodata directia pietei dar trebuie sa te asiguri ca nu vei pierde foarte mult si cand vei nimeri vei castiga foarte mult ) probabil cu timpul cand te vei acomoda cu miscarile pietei vei avea mai mult de 50% castigatoare probabil johnbull peste 2 ani va avea mai mult de 50%(parerea mea nu runcati cu pietre vorbesc doar din ceea ce vad) :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apollo

 

Trebuie sa dam Cezarului, ce-i al Cezarului!

Deci, tot respectul pt. Johnbull si pt. rezultatele sale.

 

Sunt putini aici pe forum, traderi pe bune - sa tranzactionezi 50.000 nu-i de ici de colo, de la care sa ai ce sa inveti. Modul sau de gandire, si implicit de actiune,  se aseamana cu al celor profesionisti. Una peste alta, discutiile astea se dovedesc utile, pana la urma...

 

P.S: Nu-l cunosc pe Johnbull, nu l-am vazut in viata mea. Dar nu cred ca mai era cazul sa precizez asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.