Sari la conținut

Tehnica, Fundamentala sau ....


Postări Recomandate

Cum vezi piata.

Cum intri si de ce intri.

Cum iesi si de ce iesi.

 

 

Eu intru si ies bazandu-ma pe ambele analize,

 

Tu cum faci?

 

Dau un exemplu: azi am intrat Long la Eur pe fundament si tehnic. Targetul Tehnic nu a fost atins caci s a schimbat Fundamentul intre timp si am iesit cu 60% pe varf, restul la BE.

 

Hai sa vedem de ce intram si de ce iesim din piata si daca ceea ce facem e bine.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea vad fundament pentru long,mai degraba pentru short.Problemele din Europa sunt mult mai mari decat cele din USA.Am o pozitie short inca de cand Bernanke a anuntat ca nu este nevoie de QE3 plus ca mi se formase un setup frumos pe H4 si daily..EurUsd cred ca se va duce undeva pe la 1.2650 pana la sf. lunii aprilie.Si din punct de vedere tehnic inca mai are putere pentru short.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri, eram inca sub influenta NFP, slab, ce sugera un anunt din partea lui Ben pentru QE3 probabil in Iunie. Un poll arata ca din 15 traderi (profi) 11 credeau in asa ceva.

 

Suportul tehnic mare eu zic ca e la .1.3000 cu 1.3031 si 1.3062 puncte de intrare Long.

Am asteptat Londra si pretul cat mai aproape. Miscarea era cu tinta, 1.3150 dar, un nene analist, a aparut brusc pe fluxul de stiri, tocmai cand Dolarul incepea sa piarda teren si a zis ca Ben nu are de gand nici macar in Iunie sa anunte QE.

 

"A well-know thinktank is out with a report saying the Fed is unlikely to make an changes in April or in June when it will let Operation Twist expire. They qualify it by saying “unless growth turns lower”.

A poll of primary dealers released by Reuters yesterday showed 11 of 15 expecting QE3, likely in June."

 

Am iesit.

 

Azi deja e la "mijloc". Tehnic suntem in Inside pe Daily iar Fundamental sunt cateva stiri care ar putea da o directie, dar azi in afara de Beige Book e moarta. Vineri e GDP ul la China si somaj la SUA. Pana nu declara cineva ceva, eu zic ca ramane in zona asta toata saptamana. Intru, daca pot, la scalp pe M1 caci in rest nu stiu in ce directie.

 

Intrarea mea are o tinta apropiata, de regula 30 60 pp si una mai departata, de regula 120 150 pp.

Nu ma gandesc mai departe de atat chiar daca las o parte la BE. Ce ramane e putin dar bine venit daca se duce.

E intraday tehnic si fundamental.

post-2659-0-06898000-1334137446_thumb.gif

post-2659-0-50915300-1334138115_thumb.gif

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca pretul mai are ceva de cazut, insa nu foarte mult. Si-apoi este foarte posibil ca sfarsitul saptamanii sa aduca ceva stiri pozitive si declanseze iar nebunia de BUY. Sustin ideea ca 1.3031 si 1.3000 e un punct bun de intrat long. Cheers!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am scalpat. Nimic important dar majoritatea au fost de buy. Fundamental, somajul si cresterea economica cred ca dau sanse daca nu QE macar ceva asemanator.

Tehnic, Ne-am corectat mai mult decat trebuie pentru Sell Off. Corectie la urcare si Buy de saptamana viitoare

Caut Long la Eu, GU, Aud, si Sell la Franc.

Tinta e 1.35 la Eur , 1 6250 Lira , 1.0750 la Aud pentru 1 Mai. De atunci in colo e mai complicat. Sell in May and go away.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am un short pe EURUSD deshis de la 1.3321.Raman la aceeasi parere,se va duce pana pe pe la 1.2650 dar este posibil ca de la 1.3030 sa mai faca un retracement.Sa vedem ce se mai intampla pana atunci.Oricum...daca nu se duce am mutat SL-ul la BE.

Editat de insomniac
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vineri n am avut timp. Acum am vazut ca bondurile spaniole au luat-o razna. Tensiuni recente au aparut si in Portugalia. COT anunta pozitii Long foarte mari luate pe Dolar si cresteri Long pe Franc. Nu ma hazardez la nimic. Luni si Marti sunt de vazut cum si ce se intampla. Ceva e in aer si nu e doar Criza Europeana, asta o stim cu totii de mult. Ceva se coace si nu stiu ce. Bernanke nu a zis nimic. NU el a fost de vina petru inchiderile de vineri. Acolo au fost si trailuri in drum,

Daca avem QE pe UE atunci avem miscare dar trebuie anuntata. Sa o anunte pana la conferinta din Mai?

1.30 ramane in discutie.

 

Dupa ce am vopsit 2 oua, am mai citit pe ici pe colo. Defapt este o scuza data de GDP ul de la China plus Bondurile Spaniole pentru un rally in frica de scadere globala economica.

Asa ceva se intampla des, daca directie este probabila intr o zi, cu siguranta se gasesc unii sa speculeze mai mult decat e cazul pentru ca, nimeni nu stie defapt "cat e cazul".

Speculatiile pe bondurile Spaniole sunt cele ce cred ca vor da directia la Euro saptamana viitoare.

Per general, Spania nu este Grecia.

Spania nu poate fii "salvata" cu imprumuturi FMI si din alta parte. E prea mare. Eu cred ca nu se va ajunge niciodata la asa ceva. Daca se va ajunge totusi... greu de spus dar bine nu e.

Deocamdata BCE a anuntat ca se pune la cumparare acolo unde nimeni nu vrea. Bonduri Spaniole.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

IMF zice ca ECB are loc de QE pe anumite tari din UE unde infaltia este sub control. Riscul pare sa renasca usor usor pe toate pietele. Suntem la jumatatea lunii si vine Mai. Mai avem loc 2 saptamani de cumparat s-au asta a fost tot pentru primavara?

Probabil ca nu. Merg pe "interventie", din toate directiile. Chit ca e ECB, FMI sau FED.

Sa fie 13300 la DJ final de trimestru? sau atacam 13900. Prefer a doua varianta si sa crestem pe Mai. Mai rar asa ceva dar si o criza asa frumoasa nu o vedem prea des.

 

In 2011, ne-am dat la vale chiar din Mai pana departe in Noiembrie. Anul asta in schimb nu avem Grecia, avem ditamai Spania. O noua "nebunie" cu Spania gen Grecia ? N-as crede.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.