Sari la conținut

Euro Acum


Postări Recomandate

Nu avem rata crescuta in Iunie la Dolar, poate in Septembrie. Nimeni nu stie. Facem sau nu corectie la Dolar? Normal ar fi sa da. Daca nu facem, nu e bine, s-ar intari dolarul fara motiv solid.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai, suntem intr-o corectie la EUR/USD, ce, nu e suficient de mare? Si oricum, cu "amenintarea" ratei dobanzii nu prea vad ca EUR/USD sa se corecteze prea mult, in sus. Nu se intareste fara motiv, s-a intarit si se va mai intari pe motivul ca pietele cumpara dolarul in avans, inaintea stirii oficiale dar un impact mare il are pornirea tiparnitei a ECB. Esti de acord cu mine?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri si azi, se afla directia. Ne asteptam ca Yelen sa dea un calendar pentru cresterea ratei lucru care nu se intampla. Ne pune pe noi sa analizam datele si sa banuim cand o sa fie cazul de asa ceva. Inflatia inca nu este atat de mare ca sa aiba motiv pentru Iunie. Deci, daca ieri zicea clar asta, aveam Buy la Dolar exact pentru Iunie, cum nu avem, ne intoarcem la vale cu dolarul. Sper, ca sunt pe buy de ieri la Euro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci, nu inteleg si basta. De ce oare pica euro azi si nu ieri si nu maine. Ceva nu e in regula. Adica de ce creste Dolarul mai bine zis. Nu inteleg. CPI ar duce la sanse de rata crescuta dar ... sincer nu cred ca asta e motivul. E altceva si nu QE de saptamana viitoare  ca e in pret deja. 

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OK, CPI. Daca mergem asa, paritatea e la un colt. Nicio corectie, direct in cap. 1200 de pips se fac in 2 saptamani fara probleme.  Si UJ e misto la 1.25 rapid. Daca e sa o luam dupa ce se vede, AUD, NZD, CAD, toate se duc la vale rau. Mai ramane Lira care nu vrea ca vin alegeri, 

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.