Sari la conținut

NonLinearRegresion/zWinner/PremierStochastic/


Postări Recomandate

Revin si postez una dintre tranzactiile mele. 

Daca urmarim M5, conform indicatorului NonLinearRegresion, am iesit din zona rosie, indicatorul TDI ne arata ca RSX PriceLine(verde) era deasupra RSX SignalLine(rosie) si deja intrase deasupra benzii inferioare-primul semnal de cumparare. Tot pe grafic, a fost trasat fibonacci, pe cei doi fractali rosii ai indicatorului 123Pattern V6, pentru care am avut o strapungere falsa, in jos, pana la nivelul de 127,2, daca e sa trasati fibonacci invers.

Pretul a intrat in interiorul zonei dintre fractalii urmaritii, iar RSX PriceLine(verde) si RSX SignalLine(rosie) au trecut deasupra medianei(galben) Benzii Volatile a TDI -  al doilea semnal de  cumparare. Am asteptat sa se inchida prima lumanare, care a si mers pe scadere si care s-a respins de SMA 21, dupa care pretul ridicandu-se peste 88.6% fibonacci am intrat in piata. Cum am spus ma folosesc de Ichimoku, pentru determinarea trendului. Astfel, pe H1 pretul s-a inchis peste Senkou Span B, formase un HAMMER si se afla deasupra Lvl 4/8 al ind Murrey Math. Fiind un indicator de previziune, Ichimoku arata o rezistenta importanta la 1.33270, acesta fiind targetul meu pentru tranzactia respectiva. Pe H4, pretul se afla intre Kijun si Tenkan Sen, care dupa orientarea lor ne aratau o continuare a miscarii ascendente. De asemenea, Kijun Sen se afla pe o traiectorie orizontala, ceea ce ne spunea ca nu se intrevedea o schimbare majora de trend, deci pretul putea retesta din nou Tenkan Sen. Tot pe H4, Murrey Math ne arata ca urmatorul target pe miscarea ascendenta va fi 1.3428, cu o posibila corectie descendenta, pentru retestarea liniei de trend, sau o posibila tinta pana la 1.32573( 61,8%-fibonacci).

 

NonLinearRegresion, TDI, RSX PriceLine, RSX SignalLine, fibonacci, Ichimoku, Senkou Span B, Kijun Sen, Tenkan Sen, Murrey Math, etc, samd.

Dar cu minimul zilei cum stam ? Pozitia de BUY a fost deschisa in imediata apropiere a minimului zilei si asta cantareste mai mult decat toate cele enumerate, ne explica cel mai simplu cu putinta de ce tranzactia a fost una de succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

Am citit si eu topicul asta de la inceput si vad acum ca euforia vis-a-vis de sistemul prezentat la inceput de Magicianul a trecut. Era de asteptat.

Deci, prieteni, sa va zic ceva adevarat. Tristul adevar de fapt. Datorita numarului din ce in ce mai mare de participanti in forex, modelele pe care le cautam cu atata disperare tind sa dispara. Nu vedeti? Fiecare model gasit care naste euforie e valabil numai o perioada dupa care se intra pe minus rapid.

 

Sa ne imaginam cazul fericit pe care ni-l dorim cu totii. Adica exista o persoana X care detine magicul Holy Grail si castiga non-stop. Apoi exista Y format din n persoane care reprezinta ceilalti jucatori din piata in afara de X. Acest Y care pierde mereu fiindca X castiga mereu va duce intr-un sfarsit la imposibilitatea lui Y de a mai juca datorita simplului fapt ca nu mai are bani. Si atunci GAME OVER! Ce inseamna GAME OVER pentru banci si brokeri? Adio castiguri din spread-uri si comisioane. De aici este simplu de dedus ca bancile nu isi doresc ca sa existe X. Cum se poate anihila X foarte eficient? Simplu, prin cat mai multa confuzie la care este supus X. Adica stiri, analize ale pietei oferite gratuit si care nu e decat praf in ochi dar cel mai important, cresterea confuziei printr-un numar cat mai mare de jucatori deci cat mai multe pareri diferite. De aici publicitatea agresiva pentru a atrage cati mai multi participanti.

 

In aceste conditii, pentru a exista persoana X, aceasta este nevoita sa prezica MOMENTUL unei miscari. Nu mai este suficient sa ghiceasca LOCUL unde va ajunge miscarea.

Editat de LuceNera
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:)

 

 

Bucuria mea de a tranzactona nu s-a diminuat ... ci cred ca a crescut ...

  Strategia se poate imbunatati sau se poate schimba

Am invatat insa ca ... e bine sa pastrezi pentru tine aceasta bucurie , si sa n-o expui , pentru a nu o supune ...analizelor uneori rautacioase, asa cum pastrezi in sufletul tau ... speranta, sau amintirea primei iubiri, sau chiar marea iubire ! despre toate astea ... nu se vorbeste ! toate astea doar se traiesc !

  Nu am incetat sa cred in acest sistem , sunt fascinat insa de a descoperi Si altele ...

 

Priveste si tu footografia asta si spune... poti prezice  ceva privind-o  ?

post-4255-0-94905500-1376384571_thumb.png

Editat de Magicianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Priveste si tu footografia asta si spune... poti prezice  ceva privind-o  ?

 

Daca puteam sa prezic nu mai stateam pe forum. Eram la piscina cu gagica.

Dar tu, de ce esti pe forum?

 

  Mi-e rusine sa-ti spun ... :))

 

 

Intrebarea mea e una de ordin general chiar daca e adresata comentariului tau.

Nu ma intereseaza unde ai putea fi ...si cu cine ... ( fiecare dupa placul ,necesitatile si cultura lui )

insa raspunsul tau imi demonstreaza ca nu te-ai uitat pe fotografie ... si deci  comentariul de la care a pornit raspunsul meu a fost unul de prisos chiar si pentru tine ...

   ce sa zic...

       eu.. ma straduiesc sa nu fac lucruri de prisos... ( nu stiu daca imi reuseste ... )

Editat de Magicianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Magicianul

 

M-am uitat pe fotografie dar nu mai mult de 3 secunde si asta fiindca e prea incarcata. Am pus si eu ieri acest sistem pe istoric de cateva ori si nu prea mi-a placut in special datorita repaintingului si a aparitiei cu intarziere a sagetilor. Poate divergenta data uneori de Premier Stochastic ar insemna ceva dar e prea putin. Am incercat N sisteme pana acum si mie nu mi-a atras atentia cu nimic acesta.

 

Totusi, nu vreau sa fiu rautacios dar uita-te putin in urma si fii obiectiv. Ai prezentat acest sistem pe 23 mai 2012. A trecut mai mult de un an de atunci. Cati bani ai castigat? Fii sincer cu tine insuti in primul rand. Viata e scurta si trece repede. Nu merita sa iti sacrifici anii pentru a incerca ceva care nu poate trece testul timpului. Daca trec 2 luni si nu ai castigat nimic, renunta si treci la altceva. Sau mai simplu, vezi pe istoric cai ai fi avut 2 luni cu pierderi atunci poti sa renunti din start. Parerea mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.