Sari la conținut

Butoane programabile pentru instrumente mt4


Apollo

Postări Recomandate

Salut,

 

Vreau sa stiu daca e posibil (si daca da rog pe cine cunoaste sa ma invete si pe mine ) sa apas un buton si sa imi selecteze instrumentul din platforma.; De exemplu vreau sa definesc butonul T pentru linia de trend, V pentru linia verticala, sa nu ma mai duc cu mouse si alandala sa selectez si etc, e chestie de comoditate, sa mearga repede. Stie cineva daca se poate face asa ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Din cate stiu eu nu e posibil direct din platforma. Dar exista solutii. Cand foloseam Windows in mod curent, aveam AutoHotkeys http://lifehacker.com/316589/turn-any-action-into-a-keyboard-shortcut Si daca ai AHK instalat, poti pune scripturi de genul asta http://forums.babypips.com/newbie-island/19277-mt4-shortcut-keys.html#post133876

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

MQL4 nu-i bun pentru asa ceva. Nici macar cu ajutor extern n-ar putea sa faca nimic cu adevarat util. Pentru o solutie completa totul trebuie sa fie deci extern. In directia asta autohotkeys-ul mentionat de Stefan e foarte bun si foarte simplu de utilizat.

 

MT4 permite totusi customizarea toolbar-urilor. Nu prea inteleg deci unde e efortul. Eu am vreo 10 obiecte gen linie de trend linie verticala etc care stiu ca le folosesc mai des deasupra chart-ului. Nu-mi trebe decat un click sa ajung la ele. TF-urile, la fel, au butoane sus. Perechile necesita intradevar deschiderea acelui tab Market Watch, dar iarasi nu-i vorba de mai mult de doua click-uri si un search vizual dupa perechea cautata. Indicatorii sunt ceva mai departe dar ii poti salva in template-uri pe cei mai des utilizati. Ai deja multe optiuni in platforma de care te poti folosi pentru a iti usura munca.

 

In orice caz, daca chiar ai nevoie de mai mult decat ofera platforma autohotkeys-ul e usor de folosit si e bun. Alt tip de solutie nu pot sa imi imaginez.

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O sa incerc ce a zis Stefan. MUltumesc de sfaturi. Am si mouse A4tech cu butoane programabile pot crea si scripturi dar nu ma pricep la asa ceva, o merge? (s-o putea sa apas un buton si sa imi selecteze direct linia de trend sau fibo?)

post-3825-0-91327000-1358319632_thumb.jpg

post-3825-0-16910200-1358319633_thumb.jpg

post-3825-0-48393200-1358319633_thumb.jpg

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.