Sari la conținut

Extensie Vamist pentru Google Chrome


Criodi

Postări Recomandate

  • Moderators

De acum, cei mai dedicati utilizatori vamist pot acum sa accesseze ultimele postari vamist printr-o extensie google chrome.

Daca nu folositi google chrome va recomad sa va schimbati browserul. Am trecut prin ani de IE, Mozilla sau Opera si dintre toate Chrome mi s-a parut cel mai bun. Iar pana la urma simplul fapt ca aceasta extensie exista numai pentru chrome ar trebui sa fie mai mult decat de ajuns pentru a va convinge sa treceti la chrome :D

Extensia este disponibila in google web store https://chrome.googl...dahegijhdbjdpdn

Update-urile se fac direct prin intermediul google chrome si nu e nevoie sa downloadati nimic in plus atunci cand apar update-uri. Pentru a accesa pagina de optiuni a extensiei dati click dreapta pe icon-ul vamist.

UPDATE LOG:

v 1.2.5

- schimbat font-ul default pe unul mai modern
- reparat o problema ce nu permitea vizualizarea unor videouri blip
- adaugat optiuni noi
- optiunea de a vedea pana la 20 de postari (intre 1 si 20, valoarea default fiind 10)
- optiunea de a alege dimensiunea fiecarei postari (intre 140 si 640 de caractere, valoarea default fiind 240)
- optiunea de a alege cat de des sa verifice extensia daca sunt postari noi (intre 60 si 300 de secunde, valoarea default fiind 120)

v 1.2.2

- aplicatie publicata in google chrome web store
- adaugat pagina optiuni
- optiunea de a alege cate postari sa fie afisate
- optiunea de a alege daca acel buton afiseaza o lista cu postari vamist sau va duce direct pe vamist
- optiunea de a alege daca vrei sa vedeti si video-uri (acolo unde exista) in lista cu postari sau doar textul

Screenshots

Pagina cu optiuni: post-3657-0-65596300-1360778293_thumb.png

v 1.1.2

- suport pentru filmulete youtube si blip
- suport minim pentru emoticoane (mesajele care contineau numai emoticoane apareau goale in extensie. acum apare varianta text a emoticonului)

Screenshots

post-3657-0-92652800-1360757066_thumb.pngpost-3657-0-63413900-1360757068_thumb.png

v 1.1.1

- postarile sunt acum ceva mai cizelate (citatele sunt ignorate, html-ul este mai bine administrat)
- am dat javascriptul meu primitiv pe jquery si parsing-ul este acum mult mai fluid si mai deschis unor viitoare update-uri.

Un mic update ce face extensia un pic mai rapida, postarile un pic mai aratoase, si eventualele viitoare update-uri ceva mai usor de implementat. Modificarile sunt mai degraba sub capota.

v 1.1.0

- odata la un minut extensia verifica daca exista postari noi
- modifica icon-ul din browser si afiseaza cate postari noi au aparut de la ultima verificare

Daca v 1.0 nu era chiar atat de utila in sensul ca nu facea decat transforme un eventual bookmark vamist intr-o extensie si-un pop-up versiunea 1.1 zic eu ca intradevar poate fi folosita zilnic spre a sta la curent cu ce se mai discuta pe vamist.

Screenshots

post-3657-0-21469600-1360677381_thumb.png post-3657-0-27969200-1360677380_thumb.png post-3657-0-98954400-1360677379_thumb.png post-3657-0-47944800-1360677381_thumb.png

v 1.0.0

Dupa modelul care l-am aplicat in indicatorul mt4, extensia pentru chrome va afiseaza ultimele postari vamist alaturi de autorul fiecarei postari si de titlul topicului relevant. Fiecare postare e insotita de un link catre ea. Design-ul foloseste culorile si tematica vamist. Ideea e sa puteti accesa rapid wall-ul vamist atunci cand navigati pe alte pagini.

Screenshot

post-3657-0-71615800-1360630201_thumb.png

Pentru cei interesati, codurile sursa pentru toate extensiile chrome instalate se gasesc in
 

C:\Users\<user>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\<Name>\Extensions

<user> E username-ul vostru windows
<name> E ori un nume ori Default

Extensia vamist va fi in folderul gchlpflkamfigpldidahegijhdbjdpdn

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators
Offtopic


Exista acelasi nivel de personalizare in chrome ca si in firefox. Gasesti extensii sau aplicatii pentru orice. Uite, legat de adblock: https://chrome.googl.../search/adblock La apps gasesti Privacy Palette o aplicatie care blocheaza reclamele si ofera alte optiuni de privacy. La extensii gasesti celebrul adblock de care vorbesti.

Cat despre acele rumours ce sa zic. Net-ul functioneaza in mare parte pe baza de reclame. Pentru a furniza reclame cat mai bune e nevoie de cat mai mult tracking. Google (si o gramada de alte site-uri, facebook de ex fiind printre cei mai mari), care traieste din reclama, evident ca incearca sa extraga cat mai multa informatie din partea ta. Atat timp cat nu fura parole si alte date de gen eu unul nu sunt foarte ingrijorat.

Eu folosesc google apps pentru email, am si cont pe g+ chiar daca nu-l folosesc, folosesc google.com , google reader, youtube si alte servicii google. Au oamenii date despre mine cu duiumul. Si? Ce au facut cu ele? Una din 20-30 de reclame imi este poate relevanta mie. In rest nimic util nici pentru ei nici pentru mine.

Bine eu sunt genul care va fi fascinat daca google va fi in stare sa imi prezica nevoile si nu ingrijorat asa ca na...

Anyways, mozilla e un browser ok, si nu are neaaparat cine stie ce dezavantaje ca sa fie un mare castig mutarea pe chrome. Am sa ma interesez si de extensiile mozilla. Daca inteleg limbajul si structura am sa implementez extensia si pentru mozilla.

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators
Offtopic


Aceasi extensie exista si pe chrome. Alaturi de multe alte extensii similare. In cele din urma e mai degraba o chestie de preferinte decat de altceva. Ambele browsere ofera functii similare si se misca la fel de bine. Mie pur si simplu imi place chrome mai mult si m-am obsinuit cu el. Tu probabil ca te-ai obsinuti cu mozilla. Atat timp cat nu e IE, e ok :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic


Ar fi bun un programel similar care sa imi permita, atunci cand dau semnale sa fie o grafica anume, sa inregistreze cand am dat un semnal de tranzactionare, samd. Si eu sa il pot administra ca pe un semnal real, sa am aceleasi optiuni. Ar fi mai usor decat sa tot updatez. La unele perechi intru dupa 30 de minute si la fiecare 30 de minute trebuie updatat stop loss-ul. Exista si un site care facea o chestie din asta, nu mai stiu cum se cheama insa cand il gasesc va arat. Ma amuza remarca lui Stefan de la meniul Semnale - cum sa va pierdeti banii pe mana altora sau ceva similar. In conditiile in care daca insumezi semnalele date de mine, de-a lungul timpul. da cu plus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Iata ca am reusit ce imi propuneam in postarea initiala. Am reusit sa implementez un timer care verifica feed-ul vamist odata la un minut si avertizeaza userul daca exita postari noi.

 

v 1.1

 

- tot ce e inclus in v 1.0

- odata la un minut extensia verifica daca exista postari noi

- modifica icon-ul din browser si afiseaza cate postari noi au aparut de la ultima verificare

 

Daca v 1.0 nu era chiar atat de utila in sensul ca nu facea decat transforme un eventual bookmark vamist intro lista de tweet-uri v 1.1 zic eu ca intradevar poate fi folosita zilnic spre a sta la curent cu ce se mai discuta pe vamist.

 

Instructiunile de instalare sunt aceleasi ca in v 1.0

 

Screenshots

 

post-3657-0-45783900-1360676879_thumb.png post-3657-0-33280700-1360676913_thumb.png post-3657-0-17079600-1360676925_thumb.png post-3657-0-79124700-1360676949_thumb.png

 

Ultima versiune va fi mereu disponibila la https://chrome.googl...dahegijhdbjdpdn

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

@dirzu

 

E destul de complicat ce vrei tu. Mai ales in cadrul vamist. Tot tu ar trebui in cele din urma sa intri pe forum si sa postezi fiecare semnal - si daca ai face asta extensia actuala ar fi de ajuns. Cel mai bun caz ar fi o extensie care pe langa afisarea ultimelor pastari vamist sa aiba si optiunea de a citi numai un topic anume - topicul tau de semnale de exemplu. In orice caz, trebuie sa sti ca datele care le bag eu in extensie nu imi vin din partea serverului vamist. Eu pur si simplu citesc intreg html-ul paginii si apoi extrag de acolo ce imi trebuie. Ar trebui sa scriu felurite astfel de functii de extragere pentru alte topice sau pagini si nu stiu daca se merita.

 

@restul lumii

 

Sunt deschis la orice alte sugestii. Posibilitatile sunt practic nelimitate insa cheful meu de a le implementa depinde de cat de utile/folosite cred ca vor fi. Ideea de baza a extensiei era de a avertiza userul cand exista postari noi spre a il face sa vina pe vamist sa le citeasca. Mai departe, orice alta functie probabil ca va fi mai bine utilizata pe vamist.ro decat in extensie. Daca aveti totusi idei eu sunt dispus sa le implementez. Ce altceva credeti ca v-ar fi de folos intr-o astfel de extensie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Criodi, daca ai timp si chef intr-un weekend inainte de 20 aprilie, vin in Londra numai ca sa-ti fac cinste (si sa mai discutam una alta) :). Doar da-mi un semn cu ceva timp inainte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stefan a resetat ca important acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.