De acum, cei mai dedicati utilizatori vamist pot acum sa accesseze ultimele postari vamist printr-o extensie google chrome.
Daca nu folositi google chrome va recomad sa va schimbati browserul. Am trecut prin ani de IE, Mozilla sau Opera si dintre toate Chrome mi s-a parut cel mai bun. Iar pana la urma simplul fapt ca aceasta extensie exista numai pentru chrome ar trebui sa fie mai mult decat de ajuns pentru a va convinge sa treceti la chrome
Extensia este disponibila in google web store https://chrome.googl...dahegijhdbjdpdn
Update-urile se fac direct prin intermediul google chrome si nu e nevoie sa downloadati nimic in plus atunci cand apar update-uri. Pentru a accesa pagina de optiuni a extensiei dati click dreapta pe icon-ul vamist.
UPDATE LOG:
v 1.2.5
- schimbat font-ul default pe unul mai modern
- reparat o problema ce nu permitea vizualizarea unor videouri blip
- adaugat optiuni noi
- optiunea de a vedea pana la 20 de postari (intre 1 si 20, valoarea default fiind 10)
- optiunea de a alege dimensiunea fiecarei postari (intre 140 si 640 de caractere, valoarea default fiind 240)
- optiunea de a alege cat de des sa verifice extensia daca sunt postari noi (intre 60 si 300 de secunde, valoarea default fiind 120)
v 1.2.2
- aplicatie publicata in google chrome web store
- adaugat pagina optiuni
- optiunea de a alege cate postari sa fie afisate
- optiunea de a alege daca acel buton afiseaza o lista cu postari vamist sau va duce direct pe vamist
- optiunea de a alege daca vrei sa vedeti si video-uri (acolo unde exista) in lista cu postari sau doar textul
Screenshots
Pagina cu optiuni:
v 1.1.2
- suport pentru filmulete youtube si blip
- suport minim pentru emoticoane (mesajele care contineau numai emoticoane apareau goale in extensie. acum apare varianta text a emoticonului)
Screenshots
v 1.1.1
- postarile sunt acum ceva mai cizelate (citatele sunt ignorate, html-ul este mai bine administrat)
- am dat javascriptul meu primitiv pe jquery si parsing-ul este acum mult mai fluid si mai deschis unor viitoare update-uri.
Un mic update ce face extensia un pic mai rapida, postarile un pic mai aratoase, si eventualele viitoare update-uri ceva mai usor de implementat. Modificarile sunt mai degraba sub capota.
v 1.1.0
- odata la un minut extensia verifica daca exista postari noi
- modifica icon-ul din browser si afiseaza cate postari noi au aparut de la ultima verificare
Daca v 1.0 nu era chiar atat de utila in sensul ca nu facea decat transforme un eventual bookmark vamist intr-o extensie si-un pop-up versiunea 1.1 zic eu ca intradevar poate fi folosita zilnic spre a sta la curent cu ce se mai discuta pe vamist.
Screenshots
v 1.0.0
Dupa modelul care l-am aplicat in indicatorul mt4, extensia pentru chrome va afiseaza ultimele postari vamist alaturi de autorul fiecarei postari si de titlul topicului relevant. Fiecare postare e insotita de un link catre ea. Design-ul foloseste culorile si tematica vamist. Ideea e sa puteti accesa rapid wall-ul vamist atunci cand navigati pe alte pagini.
Screenshot
Pentru cei interesati, codurile sursa pentru toate extensiile chrome instalate se gasesc in
C:\Users\<user>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\<Name>\Extensions
<user> E username-ul vostru windows
<name> E ori un nume ori Default
Extensia vamist va fi in folderul gchlpflkamfigpldidahegijhdbjdpdn
Edited by Criodi, 05 September 2013 - 02:34 PM.