Am observat si eu ca erau cam urate postarile cu citate in ele, dar nu prea stiam de unde sa apuc modelul vechi de cod pentru a scoate portiunile alea. Mi-am tras deci pana la urma jQuery si am schimbat mai tot codul. Problem solved.
v 1.1.1
Un mic update ce face extensia un pic mai rapida, postarile un pic mai aratoase, si eventualele viitoare update-uri ceva mai usor de implementat. Modificarile sunt mai degraba sub capota.
- postarile sunt acum ceva mai cizelate (citatele sunt ignorate, html-ul este mai bine administrat)
- am dat javascriptul meu primitiv pe jquery si parsing-ul este acum mult mai fluid si mai deschis unor viitoare update-uri.
Fisierele .crx sunt defapt niste arhive .zip. Pentru a vedea sursa nu trebuie decat sa schimbi extensia .crx in .zip
Extensia este usor de modificat. Fisierele de baza sunt popup.html, popup.js si background.js. HTML-ul e partea de front-end, popup.js e partea de back end care populeaza HTML-ul la fiecare click, iar background.js ruleaza in fundal inca de la lansarea browserului. In background este timerul care verifica wall-ul vamist odata la 60 de secunde. HTML5 local storage e utilizat pentru a tine minte care a fost ultima postare vazuta de user si a numara apoi cate postari au aparut de atunci.
Ultima versiune va fi mereu disponibila la https://chrome.googl...dahegijhdbjdpdn
Edited by Criodi, 13 February 2013 - 08:04 PM.