Sari la conținut

Zona Comuna [analize & discutii]


Criodi

Postări Recomandate

  • Moderators

Bun, l-am rezolvat pe dirzuandrei, care este acum primul trader activ in fondul vamist. http://www.myfxbook.com/members/vamist_capital e pagina noastra myfxbook (e un cont test acolo deschis de mine pentru chestii tehnice, il voi sterge in curand). Sper sa se alature si ceilalti trei, johnbull, wolf34, si edisonfx care i-am contactat pe privat si care sunt in proces de a isi conecta conturile. Voi citi postarile din topicul acesta si voi incerca sa mai editez postarile din topicul oficial pentru a pune la punct un set de reguli si detalii mai clare legate de misiunea fondului si actiunile traderilor

 

Daca mai sunteti interesati sa participati nu va fie teama. Decat sa stati pe demo pe conturile voastre private mai bine conectati-va la contul nostru comun. Asa putem tranzactiona impreuna, impartasi idei, etc, si toate la obiect - pe tranzactii reale. Mediu social si educativ ca doar deaia ne zice 'comunitate' no? Sau daca sunteti printre cei interesati de concurs va puteti baga doar pentru a ne arata ca sunteti mai buni - totul in limitele unui risk decent si a unui comportament profesionist - ca doar suntem traderi nu gambleri, no?

 

EDIT: a aparut si edisonfx. perfect!

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Paritatea GBP/USD. Tranzactie de tip test, pentru a vedea cum functioneaza, la intamplare, prin alegerea unei valori aleatorii cu ajutorul site-ului www.random.org

 

Plasare ordin Sell market de la 1.52445, S/L: 1.52505 T/P: 1.52385 rr: 1:1

 

Risc: 600 USD din 100.000 = 0.6%

 

post-2510-0-23570600-1369073127_thumb.png

 

Succes!

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

loghin: 331577

inv.pass: w8tnibz

 

am reusit sa deschid cont de 100 000 eur .......cred ca nu stiu cum sa ma uit acum

dar sa citesc ce trebuie sa fac mai departe

apropo , Criodi imaginile nu le vad .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

GBP/JPY, plasare ordin in asteptare (Pending)

 

Sell stop: 154.97

S/L: 156.241

T/P: 152.911

marime lot: 0.39

rr: 1.61

valoarea pip-ului: 6 USD

 

risc: 0.76%

 

Ordinul a fost plasat ca urmare a acestei concluzii, in cazul spargerii pivotului de la valoarea de 154.97 si, a carui spargere ar putea avea urmatoarea consecinta: trimiterea pretului in maniera corectiva la nivelul de retragere Fibonacci de 23.6 din miscarea crescatoare 140.407-156.773.

 

post-2510-0-69129500-1369075333_thumb.png

 

Nota: Ordinul va fi activ atat timp cat conditiile de piata raman relativ neschimbate, odata ce configuratia se va schimba, in cazul nostru pretul va sparge maximul temporar de la 156.773, ordinul va fi sters si refacuta analiza.

 

Succes!

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut !

 

Pritatea EURUSD in acest moment se afla in incertitudine .

Prefer sa astept o miscare care s-ar stabiliza deasupra nivelului de 1.2900-1.2930 si sa ma gandesc la un Buy sau incercarea de spargere a acestei zone de rezistente si orice alunecare sub 1.2900 ma va focusa pe cautarea unei pozitii de Short cu orientarea cate nivelul de 1.2800.

 

Va urez succes !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Paritatea valutara USDCAD – plasare ordin Sell Stop la nivelul de 1.02570 cu SL 1.03200 si TP 1.00655 . Risc 63 pipsi / profit 192 pipsi . Raport 1/3.

 

Calculul procentajului de risc .

Valoarea contului 1 000 000 – ( 1.86%=18.660 eur ) = 981 340 eur .

 

Ca sa fie mai usor de inteles o sa socot riscul cu paritatea USDCAD- 1 :1 fiindca sunt destul de aproape .

Volumul tranzactiei este de 10 lot .

 

  63*100 = 6 300 usd , 6 300 / 1.2860= 4 899 eur . rezulta aprox 0.5% din valoarea contului de 981 340 eur – valoare acceptata .

 

Va urez succes !!!

 

Cateva motive simple pentru care intrarea lui wolf34 are o nota speculativa, cel putin din punct de vedere al tranzactionarii folosind cei doi pivoti. Analiza o gasiti aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din punct de vedere al valurilor c-am asta este aranjamentul care il astept ca sa-mi pregatesc strategia de intrare . In acest moment astept ca sa se contureze macar unul din ele . In caz ca nu se contureaza o sa reanalizez piata .

 

Nota : nu va luati dupa liniile mele sunt doar orientative atat in prêt cat si in timp . Eu le trasez ca sa urmaresc contextul pietii .

 

Astept alte pareri

 

Va urez succes !!!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La EURUSD am o observatie destul de buna ca exista o probabilitate ca trendul sa se termine. Daca observati sunt trei patrate in care este incadrata fiecare miscare in directia trendului .

Toate patratele sunt facute dupa marimea primei miscari descendente atat in prêt cat si in timp. Daca urmariti am pus si un Fibo cu procentele ca sa fie mai clar , nu caut sa respect neaparat un procent Fibo este doar orientativ .

Ce sa poate intelege din aceasta analiza : ca piata pierde momentum .

Patratul ne marcheaza timpul si pretul adica forta primei miscari care a avut un momentum puternic . Miscarea doi are un momentum mai slab dar inca destul de puternic ca trendul sa continuie . Daca vb de miscarea trei deja vb de 50% in prêt fata de prima si timpul este acelasi , putea sa fie si mai mare era si mai bine .

Asta inseamna ca piata pierde din forta prin fortele contrare care apar sau prin inchiderea pozitiilor de vanzare ceea ce este un aranjament destul de negativ pentru trendul in desfasurare .

 

Succes !!!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.