Sari la conținut

Cereri invitatii (obtinerea statutului de membru al grupului de trading)


Postări Recomandate

 

Rezist rezist. Sunt scalper asa ca nu ma prinzi cu pozitii lungi. Am vrut un buy la eur marti si m a scos asa ca raman cu Jenul. Maine vedem. 1.5 nu prea s a corectat asa ca nu prea vad buy maine dar nu se stie. 

Sper sa sara Jenul peste 120 maine daca pica eur si e bine.

Eu nu tranzactionez stiri. Asa ca maine am liber,

Oare vedem miscari de 1000-2000 pisi?

 

sper sa nu fie 1000 in sus. La QE2-ul american a sarit vreo 300 de puncte in 24 de ore, dar s-a reintors a doua zi. Asa ma astept si eu acum....cade si revine pana luni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cica e mai mult de cat se asteptau. 2,4 trilioane fata de 1,2 discutat inital plus ca e fara limita daca cumva inflatia nu isi revine deci, cred ca multumeste pe toata lumea.

1,1000 e in target. Cand o fi corectia, numai Mario stie.

Am ramas pe Jen buy, si am dat si un sell la Eur, asa de control dupa break la low.

La prima analiza, paritatea e mai aproape anul asta. 1500 de pips in 2 3 trimestre se fac lejer. Cum pe medie, lunar se fac c-am 800 de pips in situatii de nontrend, cred ca in cazul asta, 1500 sunt putini pentru ceea ce avem acum pe Eur, fundamental.

Tehnic vorbind, 1.118 este o zona de profit, deci ceva retragere iar de acolo direct, paritate, adica 23,6 fib pe toata urcarea din anul 2000.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@KOSAR

 

Si ce anume inveti, daca nu sunt indiscret. Nu ca as avea ceva cu educatia dar sa nu o iei pe cai deja batatorite de altii care lasa conturi pe la brokeri cadou :D

Daca incepi cu Babypips, e bine, doar ca vezi ca paternurile de bare sunt inutile, paternurile de candele sunt identice cu alea de bare si timeframe urile arata diferit dar pretul s-a miscat identic peste tot, pentru ca asa e in tenis. In final, o sa vezi ca timeframe ul e un non sens, ca barele nu au legatura cu analiza tehnica si ca fata de tot ce inveti acum,vei avea nevoie de 2 ani sa scapi de asa zisa scoala de forex, dupa ce vei realiza ca a fost o facatura. 

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se numeste Money Management si este primul lucru care trebuie sa l inveti. Sunt multe de zis, cauta si tu pe net. In mare, cand intri e bine sa te asiguri ca, daca esti in profit nu vei mai pierde deloc daca o ia invers, daca se duce cat de cat in profit, bineinteles.
Ex: daca intri la euro sell si pui SL ul la 30 de pips si se duce in profit 15 pips, e bine sa iei profit jumatate din riscul cu care ai intrat iar SL sa l muti: ori plus un pips fata de intrare ori la minus 14 pips fata de intrare. In varianta a doua iesi pe 0 dar lasi spatiu de manevra, ca poate totusi se duce in profit. In prima varianta iesi cu jumatate pe profit dar daca pretul se intoarce te scoate din piata chiar daca ulterior se duce in profit.

Este un exemplu. Sunt si altele dar asta e cel mai simplu ca sa pricepi cu merge. 

Acelasi exemplu este bun si daca pretul o ia invers intrarii tale doar ca inchizi jumatate la minus 15 si macar nu pierzi 100%,. Sigur ca numarul de pips e pus de mine aleatoriu. 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Timisoara: ai vazut o cadere de 500 puncte pe eurusd. Daca la dax 1=100 puncte......atunci cresterea a fost de ...40.000.

 

Daca vrei sa vezi 1400 cadere...intreaba de Veceslav.

 

Apropo...VECESLAV...ce mai faci??? Mai traiesti???

buy  0.2  -1250pipsi

sell   0.2  +280 pipi

Rezultat - 1900 USD. Pierderea este securizata cu un hedge.

Editat de Tim_isoara
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.