Sari la conținut

Despre "celebritati"


hyena

Postări Recomandate

@wolf

eu cred ca intrebarea e buna: daca ai previzionat cu 2 luni inainte ca aurul va cadea, ai dat un short pe aur ca sa-ti aduca niste bani? Un statement ai, sa dovedesti?

Eu te cred ca ai previzionat, dar ti-a adus vreun folos? Ti-a adus pipsi sau bani?

Altfel, ce rost are sa prevezi, sa prezici, daca nici macar tu nu scoti bani din asta? Iti pun aceasta intrebare, pt ca eu cred ca acea cadere a aurului a reprezentat una din cele mai mari oportunitati de a face bani din acest an, cel putin pana acum!!!

Am vazut pe forum ca tu faci analize pe conturile altora, dai sfaturi, ceea ce e bine, dar tu insuti esti in stare sa scoti bani dintr-o oportunitate, mai ales ca ai prevazut-o???

Simplu: da sau nu. Daca nu, ok, daca da, un statement.

;;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ johnbull   :D ! 

 

Nu inteleg ce insemna contul altora ? 

 

Tranzactionare nu insemna sa ai statement. pe un CFD ca sa alergi cu el in dinti si sa arati cat ai castigat sau cat ai pierdut . 

Tranzactionarea poate sa fie si vanzare de unitati de fond la un pret bun innainte ca piata sa cada sau vanzare de aur fizic care il aveai in banca si asta insemna tranzactionare . 

Ceea ce fac daca nu mi-ar aduce folos nu as face ! 

 

Faptul ca este la moda o prezentare de statementuri  pentru a castiga increderea cuiva este buna dar ce folos ca este tot istorie . Faptul ca sunt un membru in Fond si se pot urmari tranzactiile pe care le fac in timp Real este dupa parerea mea mult mai bun ( bineinteles pentru cine intelege sa se uite in ele ca sa inteleaga daca este bine sau rau ) . 

Faptul ca imi spun parerea pe Forum este doar o parere . 

Faptul ca pietele de multe ori imi copiaza miscarile previzionate este deja STIINTA . 

Acest lucru este LIVE si il poate vedea oricine si dupa cum se vede trasez si linii innainte ca sa se vada ca aveam o directie si nu doua . Si se poate vedea ceea ce pot . 

Faptul ca o tranzactionare LIVE sta la baza celor analizate si postate pe site  este deja clar si am si postat ca sa fie vizibil . 

Faptul ca o greseala ma costa bani chiar si daca o fac deja este cert si nu un cativa centi dar cateva sute sau chiar mii la fel este cert .  . 

Ca Aurul a fost singura oprortunitate anul asta este doar o parere . Eu am alta parere si oprortunitati au fost mult mai multe pe diferite instrumente . 

 

O piata are o diversitate mare de instrumente si deci o posibilitate de oportunitati mult mai larga . 

 

A analiza o piata si a intelege ce o sa faca ea peste o perioada este destul de greu. 

Cei mai mari critici in ceea ce priveste o previzionare vine de la traderii care tranzactioneaza CFD fiindca ei intra si ies din piata de cate ori ii taie capul . Participantii la Piete in alte instrumente masoara de zece ori si odata taie , fiindca nu pot sa intre si sa iasa cand ii taie capul ca ii costa mai mult intrarile si iesirile decat profitul .

 

In final Johnbull ai inteles ca nu CFD este tranzactionarea mea principala si nici fabricarea de statementuri pentru demonstratii ! 

 

Ceea ce fac se poate vedea pe analize cand o miscare nici nu exista si felul tranzactionarii o sa-l poti urmari in cadrul Fondului daca ne referim la tranzactionarea de CFD . 

 

P.S. Probabil ca dau prea multe indicatii cand vad greseli  , o sa o fac in privat  :D pentru cine o sa vrea,  ca sa nu deranjeze !  B-) 

 

Succes !       

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

era de ajuns un raspuns simplu: da sau nu. ai facut sau nu bani din faptul ca ai prevazut ca aurul va cadea? inteleg ca nu.

prezentarea de statementuri nu e o moda, e singura modalitate de a fi credibil atunci cand sustii ceva: tu, eu sa oricine! Ba mai mult decat atat, pt ca statementurile pot fi editate in word si excel, un cont myfx e mai credibil. E deci, o chestie de credibilitate nu de moda!!! Nu dau 2 bani pe moda, dar 2 cuvinte sau niste cifre pe un petec de hartie te pot baga in puscarie sau te pot face milionar la loto!

Sa prevezi, nu e singurul lucru, trebuie sa stii si cand anume. Pe Rubini si pe alti guru, nu-i costa nimic sa prezica fara o data precisa, dar pe tine, pe mine, pe noi toti ne costa foarte mult, atunci cand stim ca se va intampla, dar nu stim cand...aici e problema : previzionarea nu e totul, mai e si timingul.

Nici nu esti tu de vina ca n-ai scos bani din faptul ca stiai ca va fi, dar nu stiai cand. Chiar daca scoteai bani din asta, era o coincidenta fericita! Data urmtoare, la fel de sigur fiind pe analizele tale, probabil ai fi pierdut! De ce? Pt ca nimeni nu poate prezice viitorul! Din pacate... Si asta se vede si-n rezultatele noastre din Fond:slabut!

In concluzie: nu e de ajuns sa stii sigur ca ceva se va intampla, trebuie sa stii si cand. Altfel nu foloseste la nimic. Ulterior, devine doar o constatare: uite cati bani faceam daca intram atunci...dar asta ni se intampla tuturor!

Bafta!

Editat de johnbull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Wolf34

 

Imi cer scuze daca  intrebarea adresata "colegului" hyena a aprins vreo scanteie prin mintile unora dintre noi...Pe mine m-a deranjat atitudinea (aceea de a atrage atentia intr-un mod destul de brutal) "colegului" hyena in postarea lui despre Analizele NeoWave(s). Nu-mi place polemica decat daca duce la ceva constructiv. Din acest motiv refuz sa raspund la intrebarile adresate direct in postarile tale anterioare (De ce as` raspunde cand nici tu nu te deranjezi sa raspunzi altora?)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ johnbull 

 

Daca te uiti bine ti-am mai pus una si bat- o vina piata a luat-o rau si pe asta ha ha ha ha ha ha ha 

 

eh, c-am multe coincidente nu crezi ca nu este o coincidenta ?!  Nu prea dau nivele de intrare publice dar uite ca am comis-o de doua ori si nu o sa mai fac asta !  :D

 

Wolf 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.