Sari la conținut
  • 0

Am nevoie de licenta pentru a deschide un cont PAMM?


Capitan

Întrebare

buna ziua ,am nevoie de un pic de ajutor sunt din alta tara aici conturile pamm in spania sunt aproape imposibile se necesita un certificat special imposibil de scos,in romania este vreo problema de a face un cont pamm pentru a gestiona conturi ale prietenilor fara am scoate nici un beneficiu? 
multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2 răspunsuri la această întrebare

Postări Recomandate

  • 0

PAMM ( http://en.wikipedia.org/wiki/Percent_allocation_management_module ) este o chestiune mai dificila pentru ca brokerii care ofera asa ceva nu sunt foarte bine reglementati si au probleme de la pricing la plata eventualelor profituri. Aici gasesti lista brokerilor care ofera ceea ce ai spus tu http://myfxbook.com/reviews/pamm-brokers/16,1

 

Pentru a adminstra mai multe conturi odata exista o alta optiune care o gasesti pe internet sub numele MAM( Multi Account Manager) si asta o ofera TOTI BROKERII si au chiar si MAM Platform. https://pepperstone.com/trading-platforms/mam-pamm.php acesta este doar un exmplu.

 

Cu PAMM am lucrat ca investitor, de MAM m-am interesat, daca vrei mai multe informatii si mai detailate, vino cu intrebari specifice :D

Editat de ovidiubenone
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 0

Multumesc pentru raspuns ceea ce mi-ati raspuns imi este de folos dar intrebarea era , eu am nevoie sa-mi deschid un cont pamm si daca in romania este permis sau trebue licenta pentru un cont pamm , eu gestionez doar conturi de prieteni fara beneficiu . Pentru ca aici in spañia se cere licenta petru a gestiona banii de alte persoane , chiar daca nu este nici un beneficiu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la întrebare...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.