Sari la conținut

Test administrare cont


Natborkil

Postări Recomandate

"tranzactionarea activa" (expresia pe care o folosesc brokerii) , adica, tranzactionarea care genereaza comisioane grase din spread-uri
la un trade pe zi de 50 pipsi ce comision ia brokerul? fa un calcul si lumineaza-ma te rog.

 

daca iei un trade de 0.10 pe eurusd, sa zicem ca brokerul minune are spread de 2 si ii incaseaza full asta inseamna 2eur, la 10 traderi cat are firma fac 20e un comision foarte gras.

chiar nu vrei sa intelegi ca nu traiesc din spread?!?

ce comisioane fac aia din conturi de 10usd? tot ce e pe mt4 e contra ta. 

de ce brokerii mari nu accepta conturi mai mici de 5k-10k? pentru ca aia probabil traiesc din spread.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Danpav86: eu nu consider ca daca incerc sa intru in acest domeniu prin trecerea unui test pentru a lua un cont pe bani reali pe care sa il tranzactionez si dupa indeplinerea unor conditii sa primesc bani inseamna ca ma fac frate cu dracul...

 

Avand in vedere ca nu am propriul capital, pentru mine este o sansa dubla: pe de o parte sa tranzactionez pe bani reali si sa arat daca sunt intr-adevar bun sau nu, pe de alta parte sa si castig bani din asta. La urma urmei, indiferent pe banii cui tranzactionezi, ai tai sau ai altora, cu ce metode/platforme este un job.

 

 

Cand intri in colaborare cu ei, trebuie totusi sa faci niste compromisuri... spre exemplu, eu cand tranzactionez stau cu o singura pozitie intre 3 si 10 zile ; asa e stilul meu, la intervalul asta de timp ma simt eu bine sa tranzactionez.... daca vine cineva si imi zice: "Fa 3 tranzactii pe zi!" , atunci imi dau seama din prima ca el gandeste din punctul de vedere al unui om de brokeraj si nu al unui trader. 

 

Diferenta este ca atunci cand tranzactionezi pe banii tai si faci profit cu conditiile pe care le vrei tu, ai un job pe care il faci pentru ca "vrei", nu pentru ca "trebuie" ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 luni mai târziu...

Eu am primit cont de la ei  cu statementul de pe contul meu real, am cont de 1,5k si l-am crescut de la 800$... dupa 4 luni.Asa nu dai test , abia am inceput de o saptamana pe el si sunt -200$. Consider ca orice ar fi, pt mine e cel mai bun antrenament si-mi convine sa-mi fac mana pe banii lor, ca sa zic asa.

Sper ca saptamana aceasta sa se miste mai bine pietele. 

Va scriu cand fac targetul :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.