Sari la conținut

Avantaje la tranzactionarea Ron&Huf


Postări Recomandate

Carry tradeul asta este chiar interesant.

 

Sa zicem ca intri intrun trade pe o pereche exotica (de preferat una care contine BRL sau INR fiind cele cu cea mai mare rata de dobanda de pe planeta)

 

Intram intro perioada ranging, in directia valutelor mentionate mai sus , fiindca piata se misca relativ incet si va sta intro zona ingusta, deci chiar daca pierdem pierderea e controlata.Insa fiindca aceste vor avea un swap gigantic, daca tinem pozitia deschisa pt destul timp , putem profita din swap.

 

Vom avea un SL de urgenta in caz de breakout, dar daca piata va ramane in ranging, lasam pozitia deschisa cat mai mult se poate, sa acumulam dobanzile.

 

Acum ne trebe doar un broker care are aceste perechi pe lista :D

 

HUF-ul si TRY-ul de asemenea poate fi util.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Eu merg pe carry trade pe EURRON, intrucat nu stau in fiecare ora sa ma uit si sa actionez. consider ca minim 20% pe an e arhisuficient, avand in vedere ca nu te doare capul deloc.

Nu e rau 20% pe an minim. Este o speranta sau ai un cont de tranzactionare sa-l vedem?

 

e real. va pun pozele cind ajung acasa. reviiiin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ron-ul a inceput sa aiba swap negativ in ambele directii, astai un semn rau pt carry traderii din RO.

 

Eu zic ca cea mai sigura pereche pt carry trade pe termen lung din estul europei sunt cele care contin TRY, lira turceasca are dobanzi destul de stabile, si nu se schimba in fiecare saptamana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu toti au carry negativ pe eurron. chiar am un provider care ia 0,04 $/1000 EURRON long/zi si unul care ofera 0,0784 € /100EURRON short/zi.

 

Ar fi o diferenta de 4 eurocenti pe zi, in cazul in care CHIAR CHIAR nu vrei sa te doara capul.  Unul dintre brokeri este chiar concurentul direct al lui Deltastock ( despre care ma abtin sa fac comentarii referitor la spread, swap ori fidelizarea/mentinerea clientilor)

 

Mai jos ai un tabel cu prognozele pentru EURRON. Sper sa intelegi că indiferent cat de bun este swapul pe lira turceasca, in caz de oprire a robinetului cu dolari ieftini, TRY se va deprecia rau de tot, iar swapul nu cred ca va justifica pierderea. E o parere, nu traiesc in Turcia, ci aici.

 

Spor la profitat de pe urma turcilor, sper sa reusesti, eu am tras destul de la unguri :))

Editat de valim1975
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropos, de azi a inceput ascensiunea EURRON. Pina la 4.472 nu il opreste nimeni. Urmeaza 4.4770, 4.49 (+/- 20 pips), Daca sare de 4,5 (unde cred ca va sta mult) o sa ajunga la 4.52-4.535, de unde cred ca se va retrage, spre sfarsitul anului. O sa va public un grafic.

Editat de valim1975
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Momentan nu fac carry trade, am mai facut mai demult si ni mia placut.Fiindca mi se pare ca cu cat mai mare e swapul intro directie, cu atat mai improbabil e miscarea in acea directie.

 

De parca bancile centrale dau swapuri mari ca sa faca tranzactionarea contra valutei lor gretoasa, fiindca deja celelalte banci au pus ordine in acea directie.

 

Apoi ai 2 alegeri: ori de duci pe valul bancilor centrale, colectezi swapul imens,  dar pentru asta tre sa induri un drawdown foarte mare, fiindca celelalte banci sunt contra ta, si daca centralele au doar pus doar masuri minime sa opreasca devaluarea monedelor lor, sansa pentru reversal e minima (iar sansa pentru margin call e maxima :D).Pe celelalte banci nu le doare de swap, pe tine da, un exemplu perfect, vezi EUR/RUB , USD/RUB.

 

Swap foarte foarte atractiv pt RUB insa e in uptrend de 4 luni.Cum vrei sa faci carry trade acolo?

 

Ori de duci cu rechinii, dar in acest caz, swapul o sa iti manance tot profitul, deci, daca tot vrei sa te duci cu rechinii, mai bine alegi o pereche speculativa cu swap minim.

Editat de Proximus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.