Sari la conținut

bizpenet

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

bizpenet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Cu siguranta nu se face puscarie pentru nedeclararea venitului la fisc, cel mult o amenda de cateva milioane, acolo Lasand gluma la o parte, asta a fost raspunsul meu, nu foarte folositor, dar sunt sigur ca avem niste juristi buni pe aici care sa lamureasca omu. Simpla sugestie. Intamplator am aflat de un site care ofera urmatoarea provocare: Deschizi un cont demo cu 500 $ virtuali pana in 25.03 pe care faci trade.Primele 3 conturi (...ca marime - sunt premiate cu un cont real de 100,300 respectiv 1000). Da/mi de stire daca te intereseaza.
  2. bizpenet

    Woodie's CCI

    Daca esti interesat de ce s/a intamplat pana acum pe piata si ai incredere totala in conceptul denumit divergenta e foarte bun atata timp cat respecti regulile. Personal am folosit DoublecciWoody si te port asigura ca o sa vezi destul de bine in ce faza a pietei esti si vei invata destul de repede sa faci diferenta intre un revers temporar si o miscare serioasa a pietei. Din pacate pt mine eu caut solutii pentru a putea evalua prezentul din piata asa ca nu mai e de interes pt mine. Poate esti interesat si de Williams Percent Range ... are capacitatea de a estima mai mult sau mai putin aproximativ miscarea urmatoare pe termen scurt... ca tot e venit o data cu MetaTrader-ul... Succes oricum.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.