Sari la conținut

Xtrdr

Traders
  • Număr mesaje

    112
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • Trading since
    2005

Xtrdr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Xtrdr

    unde se duc banii?

    Nu am fost implicat in asa ceva dar exemple exista si sunt destul de multe. Nu am zis ca cei care nu isi acopera riscul refuza sa plateasca, e o asociere total pe langa subiect. Gandeste-te totusi ca brokerul care nu isi acopera riscul are sanse sa piarda mai mult decat isi poate permite atunci cand expunerea neta pe o directie este mare si in piata are loc un eveniment neprevazut care misca piata contrar pozitiei lui. Era doar o suma de comentarii pe subiect, nu inteleg de ce esti asa afectat. Ai reusit sa pui 4 intrebari din 20 de cuvinte fara sa dezvolti nimic.
  2. Xtrdr

    unde se duc banii?

    Inca o varianta privind directia banilor pierduti/castigati. Multi brokeri imperecheaza ordinele clientilor si isi acopera riscul doar pentru pozitiile nete, de exemplu clientii au 100 loturi short si 110 loturi long, asta inseamna ca brokerul trebuie sa isi acopere 10 pozitii long in piata. Deci raspunsul la intrebare ar fi ca banii pierduti de tine ajung la clientii aceleiasi case de brokeraj care au pariat invers iar intr-o mica masura se distribuie in piata. Asta pentru brokerii care isi acopera riscul. Pentru ceilalti ramane valabila partea cu distribuirea banilor catre clientii cu ordine opuse dar in acelasi timp ramane expus si brokerul care se bazeaza pe tendinta investitorilor de a pierde. Aici ar aparea doua probleme mai mari, broker-ul joaca contra propriilor clienti deci are tot interesul ca acestia sa piarda iar daca totusi clientii castiga acestia nu au siguranta ca vor vedea vreodata banii aia.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.