Sari la conținut

kinder

Traders
  • Număr mesaje

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • My strategy
    linii de trend , RSI ,CCI ,ADX

Profile Information

  • Job title
    student

kinder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. kinder

    Un Pic De Ajutor Va Rog ..

    750 ron m`a costat cursul practic la teletrade . Am decis sa-mi deschid cont la admiral markets pana la urma .Am depus 100$ luni in cont si nici azi (joi ) nu au ajuns banii .Nu stiu ce poate dura atat de mult . Tocmai acum dupa ce mi`am deschis contul ..am vazut niste pareri despre admiral markets ...cum ca tranzactia se deschide la un min dupa ce ai amplasato.... Mai este cineva la admiral ?
  2. kinder

    Un Pic De Ajutor Va Rog ..

    M-am uitat la cei de la alpari si nu-mi place ca au putine paritati . Oircum, multumesc de ajutor .
  3. Salutare tuturor ! Pe la inceputului lui august am terminat cursul practic de la Teletrade si ca sa intru in testul final trebuia sa fac 30 de tranzactii pe demo sa vada ei daca ma descurc sau nu ,ca sa nu cumva sa intru in testul final si sa nu-l iau .In cele din urma am facut vreo 20 de tranzactii dar intre timp am facut rost si de niste bani pt ami putea deschide un mini cont de 300 de dolari si m-am gandit ca ar fi mai bine sa ii sun pe cei de la Teletrade sa le spun ca vreau sa imi deschid cont si ca sa nu mai lungesc timpul pana fac acel test bla bla ... Cei de la teletrade mi-au zis ca ar fi mai bine sa imi deschid un cont de 500 de dolari ...ca sa pot face mai multe tranzactii si asa mai departe ... Norocul meu a fost ca am avut inspiratia de a intrat pe acest forum cu o seara in urma de a ma duce si a-mi deschide cont la ei . Acum as dori sa-mi dati un sfat in privinta brokerului pentru ca nu prea stiu ce sa aleg ... Am decis sa imi deschid un cont pt ca treaba mergea f bine pe demo . intr-o luna am scos suma investita de 3 ori ...si acum intrebarea e ....poate fi diferenta intre real si demo ? ..in afara de frica cu care stai ca pierzi banii tai ... alta mai poate fi ? Ma batea gandul sa deschid la xtb ..dar suma minima mi se pare cam mare ...si mi-e un pic frica . Multumesc pt ajutor !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.