Sari la conținut

Bodizzy

Traders
  • Număr mesaje

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Bodizzy

  • Dată Naștere 03.06.1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Diferentele de curs :D
  • Job title
    Student

Contact Methods

  • Skype
    bodizzy3

Trader profile

  • Trading since
    2010
  • My broker
    TradeView Forex
  • My strategy
    MACD/OsMA , Parabolic SAR

Bodizzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Si Raiffaisen ofera servicii de internet banking. Dar nu am avut curiozitatea sa verific spread-ul la schimb valutar.
  2. Nu stiu ce sa zic , dar traderii nu vad lucrurile asemenea cailor. Ca sa fii un trader de succes , trebuie sa vezi in stanga , dreapta , si in spatele tau.
  3. Cum zice si domnul Tradelover Faci frumos un back-tracking. Iei toate pozitiile , si vezi cum te-ai fi descurcat. Stiu ca este foarte greu si mult de munca , dar daca chiar crezi ca merita , fa-o. Edit: pana am reusit eu sa scriu postul asta , Tradelover si-a exprimat opinia , si una chiar foarte buna. NU isi are rostul inchiderea/deschiderea unei pozitii , doar pentru ca atins o limita.
  4. Sa inteleg ca vrei sa tii deschisa o pozitie , pe o perioada lunga de timp ? Prima intrebare : O sa ai rabdarea necesara ? A doua intrebare : Sigur nu o sa inchizi cand vezi ca o ia in directia opusa ? A treia , si ultima : De ce ti-ar conveni sa joci intr-o miscare de range ( care este pe o perioada mare ) , in loc sa joci pe un TF-u mai mic? Tin sa iti spun , ca miscarile de range sunt cele mai periculoase , daca nu sunt abordate cum trebuie. Multi incepatori ( ca si mine ) s-au "intepat" in miscarile de range. Trendul isi schimba directia "imediat" . Offtopic Am pus imediat intre ghilimele , pentru ca m-am referit la o perioada lunga de timp
  5. Horse glasses are the worst in every bussiness.

  6. Scrisoare catre postul de televiziune: − Va rog terminati o data cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke! Mi s-a parut mult prea tare , sa nu-l impartasesc cu voi
  7. Pai , probabil isi stabileste o directie , nu o limita superioara sau inferioara. Cand trasezi dupa minime sau maxime , iti stabilesti si niste "nivele" odata cu trendul.
  8. M-am gandit ca o sa fie cineva in situatie Imi cer scuze , nu a fost cu intentie . Dar te pot acuza ca m-ai facut sa-mi trezesc vecinii am ras la banc , ca un copil de 6 ani la desene
  9. Daca tot a fost facuta propunerea , vin eu cu unul Un oltean, isi cumpara Oltcit, si pleaca cu el la Bucuresti ca sa il probeze. Dupa vreo 2 ore da telefon acasa la nevasta-sa: − Leano totul e ok , ajunsei la Bucuresti, masina merge bine, acum o sa plec inapoi spre casa. Trece o zi , trec doua zile, a treia zi pe inserat, ajunge si olteanu acasa: − Tule-n mama lor de nenorociti, au facut masina asta cu 4 viteze de mers inainte, si numai 1 de mers inapoi.
  10. @ sec -> Tocmai ca daca aveam pozitie long deschisa , "rupeam pipsi in doua" Acum , eu sper doar sa se rezolve , si sa nu se mai intample. Oricum am cerut transferarea contului pe MT4.
  11. Am trimis un mail de dimineata , unul acum , si mai trimit unul cand ajung acasa iar. De sunat , cam greu , ei fiind in SUA (Boston Merchant Financial). Sper sa aiba o rezolvare buna.
  12. Aseara mi s-a intamplat ceva , putin ciudat. Stim cu totii , ca sesiunea EUR/USD a inceput de la un pret ridicat. Am avut setat pe platforma (TradeView Pro) un ordin buy , la 1.3500 , cu sl la 1.3470 si tp la 1.3570. Sesiunea a inceput pe la 1.3655 , moment in care mi s-a deschis pozitia , si s-a executat tp-ul , dar cu o pierdere de 85 pips. Intrebarea mea este : Este corect asa ceva ? Ar trebui sa ma plang cuiva ? Pentru ca pe MetaTrader4 am avut acelasi ordin , care s-a dezvoltat frumos. Tin sa precizez ca pe TradeView am contul real , iar pe MetaTrader sunt demo.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.