Sari la conținut

Militaru

Traders
  • Număr mesaje

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • Trading since
    2010
  • My broker
    teletrade
  • My strategy
    Rsi, linii de trend

Profile Information

  • Job title
    student

Militaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Cei de la Admiral par sa aiba multi clietni multumiti de serviciile lor si cred ca pentru inceput (suma mica) sunt potriviti si pentru mine. Multumesc de ajutor.
  2. Saptamana asta imi voi deschide cont real, inca nu m-am hotarat asupra brokerului, inclin spre Alpari, dar pentru a depune bani la ei trebe sa platesc la 300$..50$ , aveti vreo recomandare ? Metatrader 4 si microloturi ingrediente principale
  3. Militaru

    gftforex.com

    Salutare. Are cineva de pe forum experienta cu acesti baieti si cu platforma lor? din ce-am gasit pe net au o reputatie buna, eu acum ma gandesc sa ma razgandesc si sa-mi deschid cont la ei in loc de alpari, dar mai intai sa invat platforma.Cel mai mult ma atrag la el tradin tools.
  4. Ti-am spus mai am o luna pana sa iau o hotarare, suma depusa va fii una maricica deci nu voi risca mergand pe mana Admiral, o sa ma informez in legatura cu Dukascopy si Alpari UK, pana acum nu stiu nimic despre ei..
  5. Pana acum Admiral Markets pare o optiune interesanta, a mai tranzactionat cineva cu ei?
  6. La teletrade imi placea faptul ca puteam tranzactiona de la sediul lor, asta mi se parea interesant, faptul ca eram prins intr-un mediu cu oameni care se ocupau numai cu asta. Pentru a avea cont la alpari de exemplu (care am vazut ca e cel mai laudat pe acest forum) cum trebuie procedat? MT4 este o conditie necesara. Intr-o luna ma apuc de treaba..pana atunci demo zilnic.
  7. Mai intai va salut pe toti membrii acestei comunitati odata cu primul meu post pe forum. Doresc ca dupa o luna in care ma voi antrena intens sa-mi deschid un cont real de tranzactionare de 5k, momentan am la activ 3 luni de tranzactionare pe demo si cursul primit de la teletrade la care voiam sa-mi deschid si cont pana sa vad avertizarile voastre de pe-aici care sa ma faca sa ma mai gandesc..in concluzie nu stiu ce broker sa aleg, alpari nu este o solutie deoarece o intalnire intre patru ochi este imposibila si nu doresc sa-mi incredintez banii sistemului electronic cu o asa mare usurinta (nu incercati sa ma convingeti) , deci ? Care va sunt sugestiile? Dorinta mea este pentru spread-uri cat mai mici si o firma cat mai serioasa.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.