Sari la conținut

wallye

Traders
  • Număr mesaje

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wallye

  • Dată Naștere 23.05.1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Job title
    nu

Trader profile

  • Trading since
    2010
  • My broker
    oanda
  • My strategy
    cap/pajura

wallye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. M-a spart Fat Frumos. Recunosc ca e mai bun.
  2. Creste argintu ala ca Fat Frumos. Ce-or face cu el?
  3. Vad ca toate pozitiile sunt cu cate 0.01 loturi. Mai joci si pe alt cont?
  4. Niciodata? Ce spreaduri au? Stiu ca nu trebuie sa joc, dar ca asta nu e posibil intotdeauna. Si pe miscari puternice eu mai mereu castig, chiar daca platesc 10 pipsi spread, doar ca trebuie sa manageriez pozitia la secunda.
  5. Mersi. O sa caut alt broker k nu se mai poate cu Oanda. Sper sa gasesc unul care sa nu-mi mai blocheze platforma. Niste informatii pertinente ar fi binevenite.
  6. Frustrarea nu mai e, m-am impacat cu ideea. De cand am facut asta si am jucat calm, se vede pe grafic diferenta. Cat despre SL-uri mari, nu mi se pare compatibil cu scalpingul.
  7. Am ajuns la concluzia ca TOTI brokerii te ard, iar Oanda e printre cei ce te ard mai putin ( posibil sa fie excepii la brokerii care accepta doar conturi mari ). Problema la mn a fost ca datorita acestor mici furaciuni legale, ma enervam si jucam mult si prost, tocandu-mi astfel contul. Cat despre blocarea platformei, mi se pare o MARE nesimtire, nu inteleg cum li se permite sa o faca.
  8. Nu deschid pozitii cand au spread mare (am vazut si de 30 pipsi) .Problema e ca daca am pozitii deschise imi atinge SL mai repede. Si cum, de multe ori, cand maresc mult spreadul blocheaza si platforma, sunt victima sigura.
  9. Da. Spread ( slippage ), blocari platforma .
  10. Am uitat sa precizez ceva f important: Bani platiti brokerului in acest timp ~ 1200 eur.
  11. Era mai simplu sa fie in procente cu cat ai castigat/pierdut din suma bagata, pe anul trecut. Si suma k altfel nu e relevant. Eu va zic cand fac 1 an. PS Nust de ce se fereste lumea sa raspunda in cifre. LE-o fi frica sa nu fie calcati
  12. wallye

    ce broker mi se potriveste ?

    Ieri, vreo 40 min platforma de la Oanda a fost blocata. La voi a fost la fel? La cei care lucreaza cu alti brokeri cum e? Tot ieri am incasat cateva SL-uri care nu au fost atinse pe USD-CAD ( 5000 ) si XAG-USD ( 100 ). Nici macar pe platforma lor ca in realitate pretu era departe. Le trimit mail si imi raspund: Ticket Number: HD2931125 Short Description: A problem Hello L, Thank you for your interest in OANDA. After investigating into your trades, we have credited your account. Please see the details below concerning your credits. Credit request 1: Account number: 962676 Amount: 0.08 Currency: EUR Ticket: 712046050 Credit request 2: Account number: 962676 Amount: 0.12 Currency: EUR Ticket: 712058458 We apologize for any inconvenience this has caused you today. OANDA fxTrade Team Voi ce ziceti,astia fac misto de mn?
  13. Eu vorbeam de forex nu de bursa. Cu bursa nu stiu. Am inceput sa studiez mai bn problema si trag urmatoarele concluzii: Parerea mea e ca sa muti banii doar in unul dintre conturi , e destul de greu dar se poate face. Ideea e ca daca poti face asta, ar trebui sa fii si profitabil ca trader. Aici e mult de discutat, nu vreau sa intru in detalii. Sa trec peste parerea mea si sa presupunem ca banii nu se pot muta intr-un anume cont, dar unul dintre ele va deveni mai mare ( probabilitate 50% pentru fiecare din conturi ). Ar fi 2 variante : 1 : Cel de-al 2-lea cont sa fie un alt Manager. Caz in care nu conteaza care cont va devenii mai mare, profitul ( paguba unuia din Investitori) se va impartii intre cei 2 Manageri si Investitorul ramas. 2 : Cel de-al 2-lea cont sa fie Cineva ( Banca, Unul bogat, Bunica ) care stie strategia Managerului si isi pune banii lui in joc. La fel unul dintre conturi va deveni mai mare. Daca va fi contul acelui Cineva, profitul ( paguba Investitorului) il iau Cineva + Manager. Daca va fi contul Investitorului, profitul ( paguba lui Cineva ) se imparte 66% Managerului si 33% Investitorului. Deci Manager + Cineva fac paguba 33 % din profit . Acum ganditi-va voi : Ai 50% sanse sa castigi Profitul si 50% sanse sa pierzi a treia parte din Profit . Mi-ar place si mie asa. Important ar fi de vazut daca poti pune stop cand se duc cei 10k ai Managerului. Daca da inseamna ca Managerul are nevoie de banii tai pentru leverage sau ca trick-ul e in alta parte ( mai putin probabil ) Poate intra mai tarziu Tradelover si ne lamureste el.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.