Sari la conținut

Adi.M

Traders
  • Număr mesaje

    182
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    9

Adi.M a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 7 2012

Adi.M a avut cel mai apreciat conținut!

3 Urmăritori

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    $$$
  • Job title
    Consultant

Trader profile

  • Trading since
    2009
  • My broker
    Tradeville, AM
  • My strategy
    S/R, Price action

Adi.M's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

60

Reputație Comunitate

  1. Eu urez viziune, disciplina si perseverenta. Cum perechile de pantofi ale unei femei nu sunt niciodata prea multe, nici astea nu sunt vreodata indeajuns de dezvoltate
  2. Adi.M

    Pe voi ce brokeri va suna?

    Pe de alta parte, daca maruntisul lor este adunat strangand din cur cateva luni de zile si facand economii, prin pierderea lor castiga experienta considerabila contra unei sume mici de bani. Cunosc multi oameni care regreta ca nu au inceput cu maruntis in business-ul asta, inclusiv subsemnatul.
  3. Subscriu la ce a scris Criodi mai sus. Facultatea nu iti influenteaza decat indirect trading-ul si intr-o masura destul de mica. FABBV-ul este cea mai indicata in domeniul asta. Am facut si eu un an acolo si am ramas cu o parere buna (+bonsus: gagici cat cuprinde). Cand am dat eu era concurenta destul de mare pe locurile de la stat. Daca nu intri, mai recomand Matematica-Informatica de la Univ Buc. Acolo, daca stii putina matematica intri sigur, partea proasta e ca te cam dai cu capul de pereti pana cand termini. Nu prea are nici o treaba cu economia, nici macar in materiile specializate (statistica, cercetari operationale), insa iti da un background destul de bun pentru trading, mai ales daca vrei sa te orientezi pe partea tehnica si/sau automatizata.
  4. http://inregistrari....rebarii-88.html e linkul din 28nov12
  5. Iar good content: http://www.nanex.net/FlashCrash/OngoingResearch.html
  6. Tradeville - broker bun - de la ei am retras. Si AM sunt ok, dar intamplarea face ca nu am retras niciodata de la ei pana acum.
  7. good content http://www.atraderjournal.com/ + http://www.futuresmag.com/2012/10/24/analyze-your-equity-curve?ref=hp
  8. O metoda interesanta de backtesting pt strategii bazate pe S/R BckTst_Meth_S.R Lvl.pdf
  9. Nu am fost destul de precis in prezentarea ideii. Si la mine e aceeasi situatie, nu mi-ar imbunatati cu nimic posturile. Totusi, chestia asta s-ar aplica poamelor mai putrede de pe forum. Poate, astfel identificati, ar fi mai ponderati in afirmatii.
  10. Eu mai sunt inscris intr-un grup pe LinkedIn (Automated Trading Strategies). Si acolo se mai cearta aia intre ei, insa la un nivel mult mai politicos. Diferenta intre cele 2 comunitati mi se pare transparenta user-ilor. Acolo, iti dai seama cu cine vorbesti din start, doar uitandu-te pe CV-ul din profil. Chestia asta mi se pare ca aduce un plus de responsabilitate oamenilor in momentul in care posteaza. Poate ar fi o idee legarea user-ilor de pe forum cu account-uri de pe alte retele sociale. Mi se pare o mare diferenta intre a posta sub un simplu nick si a posta sub o profil real. LE: Si inca o idee ce ar mai putea fi exploatata ar fi importul de continut de pe alte site-uri. Nu vorbesc de un flux continuu de pe anumite site-uri, ci doar de chestii sporadice facute in momentul identificarii unui continut de calitate, activitate in care pot fi implicati si userii. Ar fi necesara cumva o organizare, insa nu am o idee clara. Oricum, in situatia de fata, importarea mi se pare o solutie mai facila decat creearea.
  11. Tu nu vrei sa deschizi un cont de FX. Tu vrei sa depui lei, sa ii schimbi in EUR la cursul spot din platforma cu spread de 40 pipsi (fata de 800 cat e la o casa de schimb) si sa ii retragi. Pai cine crezi ca iti ofera asa o chestie? De abia reuseste un institutional sa shimbe RON in EUR cu spread de 50 de pipsi, o persoana fizica cu greu se apropie de asa ceva. Exista brokeri la care poti alimenta in RON, iar apoi banii sa ii retragi in alta valuta, insa schimbul valutar se va face tot la un spread mare. Intr-adevar, este destul de posibil ca schimbul sa fie facut cu un spread cam la 50-60% fata de cel de la casa de schimb (deoarece brokerii au agreement-uri cu bancile pentru genul asta de operatiuni), insa tot nu vei obtine un spread la fel de mic ca cel de pe piata interbancara..
  12. Adi.M

    Broker Serios Caut Clienti

    Pe langa platforma si intentii, ar mai fi de detaliat: 1)chestii de prudentialitate tara de origine, reglementare incidenta, vechime in piata, Fonduri Proprii/Capital initial, sediu central, sucursale, 2)avantaje competitive comisione de depunere/retragere, timp de alimentare/retragere, grila de comisioane, cu exemple pe EUR/USD, AUD/CAD, US30, WTI, GOLD suma minima de deschidere cont servicii aditionale oferite?
  13. Offtopic Pai, diferenta pe care o simte un boxer intre un antrenament in sala si un meci cu centura pe masa
  14. Nu cred ca exista informatii de acest gen ce pot fi folosite in trading. Adica poti afla cateva nume de institutii, insa nu vad cum afli compenenta portofoliilor si, mai ales, momentul in care vor sa intre in piata. Mie, in platforma de la Tradeville, mai imi apar in news anumite referinte la institutionali, bariere active pt protejarea optiunilor, insa nu pot spune ca imi ofera vreun avantaj (iar eu chiar tranzactionez pe termen f scurt, pe unul ce tz pe termen mai lung nici atat nu-l ajuta). Exemple de azi: "Middle East names stepped in to buy [EUR/USD] from its lows after the miserable Spanish services PMI report, but the risk-off sentiment has seen [USD/CAD] move higher, with the 0.9850 resistance giving way. So far a high at 0.9874 has been hit, which is the pairing's highest level in almost a month. As a commodity currency, some of the recent Aud weakness has seen sellers interest spill over into the Cad, with the 0.9900 and 0.9920 levels housing the next array of offers. A collection of lower lows had suggested that an upside break was imminent, with 0.9950 being the natural upside target now. Some light buying interest is likely at the 0.9850 breakout point and then again at 0.9800/10. The [AUD]'s woes after the much worse than expected Australian trade data has pushed [AUD/CAD] back down to the Sep lows down at 1.0050. If broken, then the 2012 low at 0.9950 comes into play." 2: "[EUR/USD] has shunned earlier talk of semi-official supply in the 1.2920's and instead has gone on to eke out some fresh gains to a 1.2937 high so far, with bulls breathing a sign of relief after the overall EMU services PMI came in a touch better than expected. Middle Eastern and US custodial buyers have been spotted this morning, while a UK clearer is thought to be behind the latest run higher. Japanese demand for [EUR/GBP] has also been spotted, with stop losses through 0.8030 now being targeted in the cross. Good offers starting from 1.2940 are capping Eur/Usd's rally for now, while techs refrain from turning bullish while we hold under the 1.2968/71 resistance zone. Meanwhile in [EUR/AUD], bulls are turning their focus to the next 1.2720/30 targets. Overbought readings offer scope for a pullback, but only a breach of 1.2555/1.2460 zone threatens to derail the uptrend."
  15. Mi se intampla des sa apara sectiuni ale forumului ca fiind necitite, fara ca in acestea sa fi aparut vreun topic sau reply nou. Spre exemplu, adineauri, sectiunea "Anunturi administrative" aparea necitita, chiar daca ultimul mesaj era de pe 30aug12, si in mod sigur de la acel moment a fost marcata ca citita intre timp. Chestia asta mi se intampla si de la birou, dar si de acasa. De asemenea, am incercat si pe Chrome si pe IE si am aceeasi problema.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.