Sari la conținut

kezman44

Traders
  • Număr mesaje

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • Trading since
    2011

Profile Information

  • Job title
    Student

kezman44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. kezman44

    Flamel Trade

    Am plecat de la ei, mi se par tepari, poate nu este asa, si ma insel eu. Suma minima era de 1000 euro. Iar despre comentariile laudative de la useri cu 1 post pe acest forum, ce sa zic... nimic.
  2. kezman44

    Flamel Trade

    Ai dreptate. Trainingul oferit de ei este gratuit, iar daca voi fi angajat, nu voi avea salariu, ci comision (70$ pt. fiecare client nou, plus 1% din suma cu care vine el, plus inca un bonus, dar nu stiu exact despre ce este vorba inca, nu mi-a spus). Platforma este MT4, am deschis demo pe aceasta platforma la ei pe site, inca de cand am inceput trainingul, spreadul este 3 pips, nu sunt alte comisioane, viteza este bunicica, insa mai trebuie sa urmaresc sa fiu sigur. Problema mea era ca nu am gasit nicaieri nimic despre ei, si mie frica sa nu fie un broker, unde daca bagi bani si castigi nu poti sa ii retragi, sau chestii de genul asta. Nu mie frica de nici un client, ca vine si ca ma asteapta sau ca imi taie rotile la masina, nici macar nu are cum sa gaseasca firma, pentru ca singurul lucru care il gasesti despre ei, este un anunt de angajare pe site-uri de specialitate, in care au alta adresa ?! Stiu ca nu ar trebui sa ma intereseze, nu mi se pretinde nimic, decat sa le promovez site-ul/platforma. Dar pentru mine ar fi imoral sa pacalesc lumea pentru niste comisioane. Va multumesc pentru informatii, mai astept, macar sa se termine trainingul sa vad daca ma angajeaza, si atunci voi vedea ce si cum. Inca un lucru curios, ceilalti care mai participa la training sunt cam slabi de inger, nu stiu cum i-a selectat, unii dintre ei nici acum nu stiu ce e aia spread.
  3. kezman44

    Flamel Trade

    Bine v-am gasit, multumesc pentru informatii. Deci compania este ok, problema mea este ca nu sunt sigur daca flamel trade (asa cum mi-au zis la interviu, si cum au numele pe cladirea unde fac trainingul, precum si pe fiecare usa din cladire) chiar sunt reprezentantii markets.com in Romania. Din cate vad, se pare ca nu, nu ii gasesc nicaieri. Site-ul lor, www.flameltrade.ro sau www.flameltrade.com , .ro e de fapt .com in limba romana, este acelasi site.
  4. kezman44

    Flamel Trade

    Salutari, sunt nou pe acest forum, insa de ce am intrat? Saptamana trecuta am fost sunat de la Flamel Trade pentru postul de Account Manager, am fost la interviu, am fost selectat, iar momentan sunt in training. In training insa, ni s-a spus ca vom lucra de fapt pentru Aston Marketing & Consulting, care cica e detinuta de Safecap Investments Limited si ca este inregistrata la FSA, licentiata si reglementata Cysec, si ca este reglementata si de CNVM. Platforma care va trebui sa o promovez este MT4, de pe site-ul Markets.com. Mie personal, mi se par cam dubiosi acesti oameni, si aceasta firma (cladirea unde se tine trainingul are peste tot insemne cu FX Flamel Trade). Vreau sa stiu daca acest broker este Scam sau este serios, pentru ca nu vreau sa conving lumea sa bage bani intr-o gaura neagra. Pt. mine este imoral, si nu merita niciun comision din lumea asta. Va multumesc! Astept raspunsul dumneavoastra.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.