Sari la conținut

gabriel

Traders
  • Număr mesaje

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • Trading since
    2009
  • My broker
    -
  • My strategy
    Elliot Wave

Profile Information

  • Job title
    student

gabriel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. gabriel

    Trading212 ?

    Salutare! Impresionanta evolutia pe demo. Intr-o seara am intrat pe minigames si am jucat un joculet. Am ajuns la 10.000 de puncte, am continuat, 15.000 de puncte, am continuat, la un moment dat am pierdut tot. Stii ce am facut? M-am culcat. Prin urmare, daca vrei sa inveti sa tranzactionezi, deschide-ti un cont real. O sa ai castiguri, o sa ai pierderi, o sa ai emotii pe care nu le-ai mai avut pana acum. La sfarsitul anului o sa faci bilantul si o sa-ti dai seama ca cel mai mult ai castigat in... experienta. Si o sa incepi anul urmator mai experimentat si mai increzator. Dar pe un cont real, ok? Nu pe demo, pe real. Week-end placut si culca-te, ai facut multe puncte la joculet.
  2. Am inteles, multumesc. Week-end placut
  3. Nu vreau sa par ridicol dar nu am gasit adresa de e-mail pentru a te putea contacta... Poti sa o mai specifici o data?
  4. gabriel

    Blïnk

    Toti patim acelasi lucru macar o data. Eu tranzactionez pe Eur/Usd si am un plan bine-stabilit. Am deschis o pozitie short (un singur lot) la 1.3700 si de atunci tot deschid pozitii foarte mici (sunt 6 la numar pana acum) cu un pas intre ele de minim 150 de pipsi. Pentru fiecare pozitie am un tp de 150 de pipsi (nu am fixat sl). Momentan sunt pe -200 de dolari (de fapt, aceste pozitii mi-au "adus" pana acum -300 de dolari insa, 100 i-am recuperat deja). Banii din cont imi ajung sa ma tin de planul meu pana cand Eur/Usd ajunge la 1.5700. Momentan sunt in grafic, o corectie de maxim 500 de pipsi ma ajuta sa-mi recuperez pierderile iar o corectie de 1000 de pipsi imi alimenteaza contul cu 100 de dolari. Toata treaba e sa nu sara Euro peste 1.5700... Daca e un plan bun...sau nu... vom vedea, eu incerc sa ma tin de el cat mai mult. Spor la toate
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.