Sari la conținut

hydro314

Traders
  • Număr mesaje

    0
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

hydro314's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Statul va incepe vanzarea actiunilor de la Petrom saptamana viitoare de Claudia Pirvoiu HotNews.ro Marţi, 5 iulie 2011. Ministerul Economiei va incepe sa vanda participatia de 9,8% din actiunile Petrom, incepand cu 11 sau 12 iulie, potrivit unor surse citate de Reuters. "Oferta este programata sa inceapa pe 11 sau 12 iulie, iar in acest sens Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare isi va da OK-ul saptamana aceasta", au declarat surse apropiate procesului de vanzare a actiunilor. Companiile acestea detin resursele ROMANIEI. Politicienii ne vor duce in faliment- vom vinde muntii, raurile, Delta- ca in Grecia! Politicienii lichideaza Petrom. Nu sunt ale politicienilor romani ca sa le vanda ei. Chiar ne vindem gaina care face oua de aur an de an si apoi ne ingroapa altii cu preturile lor ? Dupa aceea nu mai avem niciun control la gaze si petrol, niciun profit pentru visteria tarii. ABSOLUT NICIUNUL. NE-AM VANDUT TOTUL. Ce o sa mai vindem?!
  2. ROMGAZ S.A. detine rezervele de gaze - analogul PETROM, HIDROELECTRICA S.A.-hidrocentralele Portile de Fier, Vidraru, Bicaz, Lotru. Toate aceste companii sunt foarte profitabile. Daca tu - Statul Roman - cedezi actiunile, atunci mai iei profit an de an? Cate actiuni ai - atat profit/dividende vei lua pentru buget in urmatorii ani. Daca firma straina va mari pretul la gaze si curent cum face OMV controlat de Statul Austriac. Daca guvernul vinde actiuni si la ROMGAZ ramane si fara banii de acolo pentru 20 de ani. Anul acesta Romgaz face profit de 400 mil. euro. Profitul rezultat din gaze va creste si mai mult in 2012, 2013 pentru ca preturile la gaze trebuie aliniate. Cu ce mai plateste statul pensii, cu ce mai face investitii daca visteria ramane fara surse?
  3. Statul Roman privatizeaza partial Hidroelectrica si Romgaz. Traian Băsescu: România va lansa o nouă serie de privatizări în săptămânile următoare Cotidianul Programul va include scoaterea la vânzare a 10% din cele 20% de acţiuni pe care guvernul le mai are la Petrom, producătorul de petrol controlat deja de statul austriac prin compania OMV. De asemenea, vor fi vândute câte 15% din acţiuni la Transelectrica, respectiv Romgaz şi Transgaz şi câte 10% din acţiuni la Nuclearelectrica şi Hidroelectrica. Noile privatizări ar trebui să devină "un motor al creşterii", potrivit lui Băsescu. "Vom vinde înainte de sfârşitul acestui an părţi importante din cele mai mari companii deţinute de stat", a spus Băsescu. "Banii obţinuţi din aceste licitaţii vor merge la fondul de dezvoltare, nu sunt destinaţi consumului", a precizat şeful statului. România va lansa o nouă serie de privatizări în săptămânile viitoare, oferind pachete minoritare de acţiuni în şase dintre companiile energetice, controlate de stat, a declarat preşedintele Traian Băsescu ziaristului Neil Buckley, care relatează despre aceasta pe blogul găzduit de Financial Times. În opinia preşedintelui Traian Băsescu „noile privatizări ar trebui să devină « un motor al creşterii ». „Vom vinde înainte de sfârşitul acestui an părţi importante din cele mai mari companii deţinute de stat. Banii obţinuţi din aceste licitaţii vor merge la fondul de dezvoltare, aceştia nu sunt destinaţi consumului”, a mai declarat şeful statului.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.