Sari la conținut

andrei_eduard88

Traders
  • Număr mesaje

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

andrei_eduard88 a câștigat ziua ultima dată pe Mai 16 2014

andrei_eduard88 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre andrei_eduard88

  • Dată Naștere 03.12.1988

Profile Information

  • Gender
    Male

Trader profile

  • Trading since
    2011
  • My broker
    -

andrei_eduard88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. https://www.binary.com/ Eventual deschide un topic sa nu poluezi aici cu alt subiect. https://www.binary.com/ Eventual deschide un topic sa nu poluezi aici cu alt subiect. https://www.binary.com/ nu ofera a 5-a zecimala din pret in rest e ok. Dar am nevoie de a 5-a zecimala care sa se ia in calcul si la inchiderea „tranzactiei” daca se poate numi asa la optiuni binare
  2. Zimi daca sti un broker de optiuni binare care sa ofere in pret a 5 zecimala, ca tip de executie sa aiba 30-60 secunde, si suma minima sa fie de 1 usd sau 1 eur ???
  3. Corect !!! Se vede ca nu-s familializat cu ele si tocmai de aceea incerc sa aflu mai multe. Orice parere e binevenita asa ca sunt nerabdator sa aflu mai multe deci pe langa critica ar fi buna si o mica impresie-parere despre OPTIUNILE BINARE.
  4. Buna ziua, Este cineva care a incercat sa tranzactioneze (sau tranzactioneaza) operatiuni binare. Ele par promitatoare la prima vedere si vreau sa stiu cu ce gust va lasat (daca ati renuntat) sau ce gust are (daca inca tranzactionati). Astept parerile voastre.
  5. UIte aici ceva ce am vazut zilele trecute. E ceva ce te ajuta sa constientizezi ca nu-i treaba usoara trading-ul. Sunt 3 parti, cautati-le pe toate. Pot spune ca sunt educative. http://www.youtube.com/watch?v=v6ciY8u04Kk
  6. Hai sa vedem daca ideea e buna usd/jpy long 102,323 - intrare 102,276 - sl 102,459 - tp am vrut sa atasez imagine ventru o vedere mai buna dar nu merge . E ceva legat de o eroare pe care nu o inteleg . Scalp foarte scurt !! Ce o sa fie ???
  7. ok..... In primul rand mersi foarte mult pentru raspunsuri, dar sincer sunt putin cam in ceata dupa ce am vazut site-ul http://www.mql5.com/en/job ca nu stiu cum as putea scrie cerintele. Dupa cum cred ca v-ati dat seama am cautat in ultimi ani strategia perffecta si abia acum am inteles ca nu exista si am decis sa abordez un nou stil de tranzactionare destul de periculos si agresiv si am nevoie de un robot care sa ma ajute. iulik2k1 habarnuam cum se construieste un minirobot sau cum as putea folosi bucata de cod de la tine. Eu am o idee care momentan este la nivel mental urmand sa mai aduc inbunatatiri pe parcurs pentru a incerca sa obtin multasteptatele rezultate insa nimic nu e garantat ba chiar foarte riscant. Orice ajutor e binevenit si vreau bucata de cod insa sa-mi spui si in ce consta si cum o folosesc ca habarnuam.
  8. Am si eu nevoie de un ajutor din partea celor care stiu de unde pot face rost de un robot de tranzactionare pe care sa il programez sa tranzactioneze in locul meu . Si anume sa execute (dar si sa inchida) ordine de buy si sell intr-o anumita ordine prestabilita de mine si la un numar de pipsi fix sau variabil pe care tot eu sa il stabilesc. Si inca un lucru foarte important : robotul trebuie sa mareasca sau sa pastreze numarul de loturi pe care tot eu il stabilesc. Vreau un robot pe care sa il pot tine sub control doar prin simple calcule pe care sa le verific odata la 1 2 3 ore si care sa imi ofere lejeritatea de a pleca atunci cand sunt intr-un pachet de tranzactii fara a avea grija administrarii. Vreau ceva de genul : eur usd =1.35897 buy 1.35900 sell 1.35850 buy 1.35850 sell 1.35800 In momentul cand pretul se hotaraste sa mearga intr-o directie nr de tranzactii o sa fie impar si contul o sa fie pe profit si atunci in mod automat sa se inchida toate tranzactiile . (ca sa fiu mai explicit tranzactionare de tip hedge setat in functie de conditiile din piata dar si in conbinatie cu diferiti algoritmi ) Deci cine ma poate ajuta ? ........................
  9. valim1975 asa e in trading se intampla lucruri la care nu te astepti „sper ca nu ai avut pierderi mari” .
  10. Imi permit sa-ti dau si eu un sfat findca dupa 4 ani de zile (in care am renuntat si iar am luat-o de la capat de cateva ori) abia acum incep sa fiu usor profitabil (de aproximativ 3-4 luni) .Din punctul meu de vedere nici o strategie bazata pe indicatori sau alte formule nu este perfecta si toare in final iti va epuiza contul. Eu sunt acum usor profitabil pentru ca mi-am dat seama ca eu ma agit mai tare ca piata si am mai realizat ca piata in loc de agitata este mai mult tehnica. Acum imi dau seama ca trebuie sa inteleg factori care misca pietele si sa reusesc sa ii integrez in tendintele de miscare a pietelor si incerc sa caut niste niste locuri propice pentru intrarea in piata. Sincer iti zic ca mi-au iesit cateva fire de par albe si sper sa nu fie de la forex. Si o previziuneL: daca nu ai experienta sunt sigur ca o sa pierzi cei 500 usd cum am pierdut si eu la vremea mea . Ramai pe demo pana intelegi piata, ca de nu, o sa pierzi mai devreme sau mai tarziu. Si as fi curios sa aud cateva opini cu privire la o strategie bazata pe Feeling pe care o dezvolt intraday cu ajutorul calendarului economic, S si R, linii de trend, paternuri si acum ma gandesc sa iau in calcul si pivotii H4 si daily. NU TRANZACTIONEZ DUPA FORMATIUNI DE LUMANARI !!! SI FOARTE IMPORTANT EU INCERC SA MA UIT LA LEJERITATEA CU CARE SE MISCA PIATA SI O LAS SA SE DEZVOLTE PANA CAND CONSIDER CA ESTE MOMENTUL SA INTRU IN PIATA. DECI.... astept cateva pareri despre acest mod de tranzactionare.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.