Sari la conținut

bramburel

Traders
  • Număr mesaje

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Job title
    student

Trader profile

  • Trading since
    2011
  • My strategy
    - nedefinitivata

bramburel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. http://www.bbc.co.uk...siness-15059135 toti traderii sunt asa cinici?
  2. n-ai ce sa le faci. nu poti sa-i opresti, nici pe hoti, nici pe prosti.
  3. da. ceva de genul forex[/acronym]&l=GB&focus=higherlower"]asta cautam eu. vreau solutii de rezerva in caz ca n-o sa ma mai lase bet365'ul sa le iau banii.
  4. mersi, imi esti de mare ajutor. acuma stai departe de threadu meu te rog.
  5. am zis booker (ca si in sportbook), nu broker. pe un broker stiu si eu ca nu il intereseaza daca pierzi sau castigi - el isi ia comisionul/spreadul oricum. m'as duce pe site'uri specializate in pariuri financiare, dar chiar asta e problema... le caut si nu le gasesc.
  6. dar de ce nu i-ar placea unui broker castigatorii? eu tie nu'ti mai raspund.
  7. nici unui booker nu ii plac castigatorii, pe care ii indeparteaza prin diferite metode. bet365 limiteaza pariurile. de asta intreb daca sunt si alte site'uri care ofera servicii similare. chiar am cautat, dar nu am gasit nimic pana acum. offtopic reply
  8. nu stiu daca sunteti pe aici traderi care stiu despre ce e vorba, si daca sunt, nu stiu cu ce ochi priviti voi pariurile astea. bet365.com are o sectiune de pariuri financiare, unde poti paria ca perechea EUR/USD (spre ex.) se va inchide sub o anumita valoare sau peste o anumita valoare la sfarsitul unui interval de 5 minute, sau o ora. preturile sunt real time (evident), inclusiv cu a 5'a zecimala, iar cotele pentru pariuri se schimba oarecum automat (nu ar avea cine sa le schimbe in fiecare secunda). ideea e ca poti fi profitabil pe termen lung destul de usor, mai ales la pariurile ora de ora. mie imi ies cam 80% din pariuri, cu cota de 1.5 sau chiar mai mare. si acum problema: bet365 are o reputatie proasta intre pariorii sportivi, cum ca ar limita suma maxima pe pariu la o suma f mica. si asta cica s'ar intampla nu doar daca pariorul este profitabil, ci si fara nici un motiv, dupa 2-3 luni. intrebare: stiti alte site'uri care ofera astfel de pariuri?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.